Astrologė: kitą savaitę gyvenimas ypač lepins du Zodiako ženklus

Kai kuriems Zodiako ženklams kitą savaitę gyvenimas bus ypatingai dosnus. Sėkmė ir toliau svaigins Skorpionus, puikių progų bus suteikta Jaučiams, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Svarstyklės
Svarstyklės
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 8, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Oct 8, 2017, 11:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Naujovės. Viską vertinkite be blaškymosi, iliuzijų. Tai laikotarpis, kai sužinosite, ko esate verti darbe, kas gali pasikeisti artimiausiu metu. Laimė, viskas nuosaiku, be išankstinių nuostatų. Laukia nauji susitarimai, koalicijos, žmonės, su kuriais galima diskutuoti, kalbėtis. Puikus laikas – turėsite progą pareikšti nuomonę ir išdėstyti reikalavimus.

JAUTIS (04 21–05 21)

Dosnumas. Gyvenimo vėjas neša pirmyn. Niekas neklausia, ar esate tam pasirengę, ar norite. Reikia prisitaikyti prie aplinkybių ir skubėti pasiimti to, ką duoda. Dabar gyvenimas duoda daug, o šią savaitę tiesiog ragins imti. Tai ne tik puikios progos, naujos galimybės, bet ir naujos sutartys. Tai ir pažinimas, suvokimas, kad aplink jus atsiranda visai kitokių žmonių.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Apgaulės. Pasistenkite išsisukti nuo svarbių darbų ir įsipareigojimų. Šis laikotarpis kupinas apgaulių, melo, intrigų. Nieko tvirto ir patikimo. Bandymai ką nors įrodyti bus nesėkmingi. Jei sieksite pasinaudoti turima valdžia, niekas nenorės vadintis jūsų draugu dar ir kitą trečiadienį. Būkite švelnesni, geresni, dažniau kalbėkitės su tais, kuriuos mylite, kurie myli jus. Grįždami namo nepamirškite gėlių ir skanumynų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Meilė. Gyvenimas juda į priekį, gal net lėkte lekia, bet jūs to nepastebite. Nematote nieko gražaus, kas vyksta greta. Jūsų nedomina pažintys, atsiveriančios durys, gautos rekomendacijos ir laisvė. Norite to, ko nėra. Trokštate meilės, tikros aistros ir visai nesvarbu, kad viską jau turite. Meilė – ne blynai, naujos tešlos neužmaišysite.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Romantika. Klausimas „Kas vakarienei?“ irgi gali būti graži ilgų romantiškų santykių pradžia. Aišku, viskas priklausys nuo to, kas klausia ir ko nori. Bet kuriuo atveju pokalbio tema yra. Savaitgalis nebus labai reikšmingas, nes daugiausia laiko atims įprasti buities reikalai. Namuose teks kai ką pataisyti ir palopyti. Darbo savaitę praskaidrins romantika.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Atsargumas. Nebandykite užbėgti įvykiams už akių. Atsargiai imkitės naujovių, neleiskite, kad kas nors spręstų už jus. Noras skirtis didelis, tačiau atminkite, kad nutraukti santykius lengva, o užmegzti – sunku. Nemeluokite sau, neieškokite keistų pasiteisinimų, neapgaudinėkite, nes tai gali atsigręžti prieš jus. Imkitės įprastų darbų, nes tik tai padės išvengti nesėkmių.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Darbai. Neverta nusiminti dėl smulkmenų ar nepavykusių darbų. Bėkite nuo minčių, kad tai, ką darote, yra beprasmiška. Kiekvienas darbas vertingas, tik svarbu išlikti mandagiems ir pakantiems. Savikritika dabar taip pat nepakenktų. Šis metas nėra ypatingas, tik darbingas, suteikiantis gyvenimo pamokų. O namų darbus vertins kiti.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Sėkmė. Svaigsite nuo realybės. Tik dabar suprasite, koks sudėtingas buvo rugsėjis ir kiek daug nuveikėte. Vieniems jis turėjo pramoginį atspalvį, kiti skubėjo baigti darbų, treti padarė daugiau nei per visą vasarą. Ir dabar, kai svarstote, kas bus toliau, pradeda suktis galva. Nesiblaškykite. Jei galite, atostogaukite. Laiko darbams užteks, o Kalėdos dar toli.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Atidumas. Kad ir kokių didelių laimėjimų jums žadėtų ši savaitė, svarbu sėkmingai pradėti. Viskas priklausys nuo to, ar mokate tesėti pažadus. Turite žinoti, kad viskas, ką pasakysite, bus panaudota prieš jus. Todėl ne tik atidžiai žadėkite, pasirašydami skaitykite dokumentus, bet ir mokėkite pasijuokti iš savo klaidų. Priešai praras budrumą, o draugai įvertins puikų humoro jausmą.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Klaidos. Žmogiškasis veiksnys visada susijęs su pasirinkimu. Stengiatės daryti gerus darbus, atsakingai rinktis, bet kartais gali atrodyti, kad jus užkerėjo, todėl darote visai ne tai, ką planavote. Gerai, kai yra kam viską suversti, bet nepamirškite, kad ir raganos darydamos gerus darbus prikrečia šunybių. O ką jau kalbėti apie paprastus mirtinguosius. Jų klaidos daug žioplesnės.

VANDENIS (01 21–02 19)

Kaina. Viskas turi kainą. Ir tai, ką gavote dovanų, ir tai, ką padovanojote, ir tai, ką pasakėte, ir tai, ką pamiršote. Stengiatės įvesti tvarką, skaičiuojate, vertinate net ir tai, kas neskaičiuojama, nevertinama. Liaukitės visiems įrodinėti, kad reikia galvoti apie taupymą, ateitį. Tai įdomu tik jums. Nepersistenkite, negadinkite niekam nuotaikos. Linksminkitės drauge su visais.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Planai. Tikėtina, kad trečiadienį arba ketvirtadienį išsipildys svajonė pakeliauti. Matysite išskleistas bures, saulės nutviekstą krantą. Būsite gerai nusiteikę, patenkinti, laimingi. Noras, kad jūsų emocijos užplūstų ir kitus, suprantamas tik jums. Todėl jau savaitės pabaigoje viskas bus žymiai aštriau, rimčiau ir ne taip gražu. Kitą savaitę teks įgyvendinti didingus planus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.