Astrologė pranašauja laimingą akimirką, kuri dar negreitai pasikartos

Ši savaitė vienam Zodiako ženklui atneš ypatingą sėkmę. Šis ženklas - Ožiaragis. Astrologė Skirma Liepienė šio ženklo atstovams primena, kad laimė dukar nesišypso, tad ragina skubėti naudotis proga ir čiupti ją už rago.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2017, 5:23 PM

Avinas (03 21–04 19)

Jausmų fejerverkai, dovanos, pažadai ir lengvas šantažas. Dabar moterys nusileidžia. Feministės nepatenkintos. O vyrams tenka paploninti piniginę, apginti savo pozicijas tvarkant finansinius reikalus ir pasirašyti sutartis. Kas iš to bus vėliau, sunku pasakyti, nes gyvenimas sukasi, keičiasi, ir jūs lengvai prisitaikote prie aplinkybių. Tik išoriškai, viduje niekas nesikeičia – vis dar jaučiatės teisūs.

Jautis (04 20–05 20)

Gyvenimas rašomas tiesiai į švarraštį, ir kiekviena klaida labai ryškiai matoma. Tačiau už jas nebaudžiama, tik švelniai pabarama. Savaitgalis bus lengvas, laisvas ir gal šiek tiek tingus. Bet per savaitę pasitaikys naujų, neįprastų darbų, pasiūlymų. Naujos pažintys vers jaudintis, nerimauti, tačiau jos gali atvesti į naujus santykius. Tiems, kurie nieko neieško, tai dar viena keistų susitikimų savaitė.

Dvyniai (05 21–06 20)

Ryžtingumas blėsta, o kantrų ir nuoseklų darbą keičia priešokiais atliekamos pareigos, impulsyvūs poelgiai. Nebelieka santūrumo, kuris keletą savaičių buvo tiesiog apsėdęs. Galima sakyti, kad gyvenimas grįžta į savo vėžes ir niekuo nebestebina. Visi bandymai įtraukti kitus žmones į savo veiklą ir planus patiria fiasko. Sąstingis praėjo jums – kiti daug sunkiau įsivažiuoja į rudeninį ritmą. Apsišarvuokite kantrybe.

Vėžys (06 21–07 22)

Įsipareigojimai slegia. Visai nesvarbu, kokio jie dydžio, svarbu, kad būtų įvykdyti. Jūs patys siūlotės prisidėti prie naujų darbų, priėmimų ir visuomeninių renginių organizavimo, o paskui kremtatės, kad nelieka laiko saviems reikalams. Todėl būkite dėmesingi sakydami „taip, sutinku“. Paskutinės savaitės dienos prabėgs bandant pasivyti laiką – darant tai, kas turėjo būti padaryta prieš savaitę.

Liūtas (07 23–08 22)

Labai daug dėmesio skiriama naujienoms. Susidomėjimas ne tik naujomis technologijomis ir galimybėmis, bet ir tuo, kas gali suteikti naujų galimybių darbe, buityje. Noras palypėti vienu laipteliu aukštyn, matyti perspektyvą. Tai labai geras periodas. Jei dar neradote savo krypties, dabar ji susiformuos. Aišku, išlieka romantizmo gaida, kai kalbama apie finansus.

Mergelė (08 23–09 22)

Įrodyti sau ir kitiems, kad esate verti vietos, kurioje esate, ir to, ką gaunate. Nesvarstykite, neapkalbinėkite, naujai nedėliokite – viskas yra taip, kaip turi būti. Ir jei didžioji sėkmė nėra jūsų pusėje, darbu ir užsispyrimu jūs galite pasiekti tai, ko trokštate. Ir nebūtinai tai turi būti medalis. Gali būti tiesiog dar vienas baigtas darbas. Tai laikas, kai palankaus vėjo sulaukti mažai tikėtina.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jums tai patinka: žaisti jausmais, spalvomis, leistis į nuotykius ir negalvoti, kas iš to išeis. Jei dar galite šėlioti – šėliokite. Kai pajusite, kad takas veda ne aukštyn, o į prarają, sustokite. Puikiai jaučiate ribas, kiek galima, o kiek neverta. Todėl pasidžiaukite laimingais momentais, pasinaudokite visomis gražiomis progomis ir dalinkitės sėkme su tais, kuriems sekasi prasčiau. Artėjant savaitės pabaigai ieškokite ramesnės vietos.

Skorpionas (10 23–11 21)

Rudeniniai lietūs vis dažniau atneša nuotaikų kaitą, vasaros ilgesį ir troškimą keliauti. Vieniems pasiseks ir sužibės viltis išvykti ten, kur saulė šiltesnė. Kitiems teliks žarstyti akmenėlius bei kriaukleles ir svajoti, kad laikas prabėgtų greičiau. Gali būti, kad tikrasis ruduo – jūsų mėgstamiausias metų laikas, tačiau net ir jums norėsis pakelti sparnus. Šią savaitę norisi to, ko neturite ir negalite pasiekti.

Šaulys (11 22–12 21)

Ryšiai su mylimais žmonėmis tvirtėja, atsiranda daugybė mielų smulkmenų, kurios gyvenimą paverčia švente. Tai užliūliuoja ir pradedama manyti, kad minkštas oras, rudens alsavimas – tik dar vienas sėkmingas, nepakartojamas gyvenimo tarpsnis. Tačiau netrukus paaiškės, kad kažkur yra voras, kuris mezga voratinklį ir palieka jį ten, kur mažiausiai tikitės. Ir gali būti, kad visi apribojimai, rūpesčiai ateis per partnerystę. Tai ne jūsų problemos, bet spręsti tenka jums.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Sėkmė gyvena su jumis po vienu stogu. Ir nesvarbu, kas ką sakytų, jūs turite galimybę laimėti daug, turėti daug ir norėti daug. Laiminga akimirka, kuri dar negreitai pasikartos. Ne veltui sakoma: laimė dukart nesišypso. Panaudokite šį šypsnį savo tikslais. Pasiimkite tai, kas seniai jus viliojo, bet buvo nepasiekiama. Ir nesvarbu, ar savaitės pradžia, ar pabaiga – visas laikas yra jūsų.

Vandenis (01 20–02 18)

Visiems nuotykiams anksčiau ar vėliau ateina laikas. Visoms šėlionėms yra pradžia ir pabaiga. Labai svarbu išsaugoti padorumo ribas, neperžengti jų namuose, neskaudinti artimųjų ir neleisti, kad iš jūsų virves vytų. Turite patys suprasti, kas galima, o kas ne. Ir tik jūsų poelgiai lems namiškių nuotaikas, galimybes tartis ir ieškoti kompromisų. Nutraukti, atsisakyti santykių kur kas paprasčiau nei juos išsaugoti.

Žuvys (02 19–03 20)

Pataupyti nesiseks, nes išlaidos, skirtos pramogoms, išauga dvigubai. Bet tai jūsų neslėgs, nes žinote, kad visa tai laikina, o prasidėjus žiemos sezonui saviems malonumams turėsite gerokai mažiau laiko. Namiškiai jums šypsosi, bet nežinia, ką galvoja, kokius planus rezga ir kaip ketina jus nustebinti. Tikėkimės, kad tos staigmenos nebus globalinių pokyčių priežastis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.