Astrologė: dviem ženklams – aukštumos, vienam – skausmingas pabudimas

Kita savaitė nežada būti rami. Pakaks kovų, darbų ir rizikos. Svarstyklės ir Skorpionai galės džiaugtis pasiektais tikslais ir aukštumomis, tuo tarpu Dvyniams žvaugždės ruošia skausmingą, bet reikalingą pabudimą, sako astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 15, 2017, 5:29 AM, atnaujinta Oct 15, 2017, 8:05 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Gūsiai. Jus vėl blaško iš vieno gyvenimo pakraščio į kitą. Nuo tokio svaidymo ir kratymo pradeda pykinti. Tai netruks ilgai – jau kito šeštadienio rytą viskas atrodys paprasčiau. Namiškių nepjaukite, darbe nerėkite, šunų ir kačių nevaikykite. Poilsis pušyne – pats geriausias. Susitvarkydavote anksčiau, susitvarkysite ir dabar.

JAUTIS (04 21–05 21)

Laisvė. Kiekvienas laisvę suvokia savaip. Vienam tai galimybė kada panorėjus išvykti, kitam kada panorėjus parvykti, o trečias laisvę supranta kaip galimybę nevaržomai kalbėtis, išsipasakoti ar pasiguosti. Kad ir kaip jūs suprantate laisvę, kad ir ir kokios laisvės reikia, turėsite tokią, kokios nusipelnėte arba kokią išsikovojote. Žodžio, jausmų laisvės kaina didelė. Jei esate pasirengę sumokėti, sumokėsite ir turėsite.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pabudimas. Kai užsisklendžiate, gyvenate tik uždarame pasaulyje, negalite ištrūkti. Reikia žmogaus iš kitos aplinkos, kad jus pažadintų, grąžintų į realybę. Gali būti, kad pabudimas bus skausmingas, bet labai reikalingas, nes miegate jau ilgai. Atsargiai, lėtai, bet turite grįžti į gyvenimą. Tikėtina, kad ši savaitė taps atspirties tašku.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pareiga. Žinodami, kad peržengiate tam tikrą ribą, suprasdami, jog tai, ką darote, ne visai teisinga, turėsite galimybę sustoti ir atšaukti sprendimus. Tačiau elgsitės taip, kaip nenorėtumėte, kad elgtųsi jūsų antroji pusė. Kviestiniai vakarėliai ne itin domins, tačiau juose dalyvauti – jūsų pareiga. Prireiks kantrybės.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Rizika. Avantiūrizmo mastelis stebina. Ostapas Benderis greta jūsų – bažnyčios choristas. Sugalvojate ir įsukate tokių keistų sandorių, kad lieka stebėtis. Rizika pagirtina, bet tik tol, kol vadovaujamasi sveiku protu. O jo gali pritrūkti. Būtų smagu, jei atsirastų kas nors, kas prilaikytų, neleistų nuklysti. Namuose viskas puiku, nors ir ten bus siurprizų.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Darbai. Jus blaško, atitraukia dėmesį, aplinkybės keičia įprastą darbų ritmą. Tai erzina, trikdo ir kartais išmuša iš vėžių. Taip nutinka, kai darbai pabyra lyg prinokę kaštonai. Viskas susitvarkys, jei tik neskubėsite, nesiblaškysite ir tinkamai įvertinsite nebaigtų darbų svarbą. Asmeniniame gyvenime – nerimas ir bandymas rasti kompromisą.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Tikslas. Įveikti galima visus sunkumus, kliūtis ar nesusipratimus. Svarbiausia – noras ir užsidegimas. Jūs neturite laiko klajoti, abejoti ar vaikščioti ratais. Reikia judėti savo tikslo link. Tikėtina, kad atsiras norinčiųjų padėti. Tai puiku, bet bus žymiai geriau, jeigu viską padarysite patys. Daugiausia pastangų reikės skirti darbams, kuriuos jau buvote atidėję ar primiršę.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Aukštis. Kopti aukštyn žymiai sunkiau nei leistis, bet kylant atsiveria vis nauji vaizdai, matomos platesnės perspektyvos. Tada galima prisigalvoti daugybę idėjų. Gal jos bus įgyvendinamos, o gal tiesiog kvailos. Kad ir kaip būtų, vaizdas iš viršaus užburs ir skatins ieškoti naujovių.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Žarijos. Basomis per žarijas gali eiti ne kiekvienas. Jei esate tam pasirengę, pirmyn, bet jei tik norite ką nors įrodyti aplinkiniams, neverta. Ir taip – visose srityse. Darykite tai, kas atrodo teisinga ir kam esate pasirengę. Neverta veikti vien dėl kitų, dėl padorumo ar tik todėl, kad taip reikia. Tai laikas, kai turite susivokti, kas svarbiau jums ir kas verčia eiti svetimais keliais.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pelkė. Namų pelkė jau apaugo smilgomis ir tapo ne tokia klampi. Tai leis atsikvėpti, daugiau laiko skirti sau, savo darbams ir pomėgiams. Atsiras laiko ir nuotykiams. Jie bus rizikingi, įdomūs ir kartais nuvedantys labai toli. Svarbu, kad namie būtų tylu. Kita vertus, geriau viena kita klampi vietelė nei ištisas liūnas. Raskite stabilų kupstą.

VANDENIS (01 21–02 19)

Pamokos. Ši savaitė – nenuspėjamas kelias. Kiekvienas gyvenimo vingis, posūkis ar nedidelė duobė ko nors išmoko. Kita vertus, norisi gyventi ne dėl pamokų, o dėl sėkmės, meilės ir laimės. Todėl pamokas išmokite greitai, pasistenkite suvokti, ko iš jūsų norima, ką reikia pataisyti, o tada mėgaukitės visais rudens teikiamais malonumais. Nesutarimai namuose – jau praeitis, negrįžkite prie jų.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Akmenys. Pastarųjų savaičių įvykiai panašūs į ėjimą slidžiais akmenimis. Nuslysti lyg ir nėra kur, bet nestabilu. Be to, galima skaudžiai užsigauti. Truputį ramiau, atsargiau namuose. Ten visi labai jautrūs, todėl jei situacija paaštrės, jokie pažadai neišgelbės. Savo darbams laiko pakanka, o pomėgiams pritrūksta. Todėl įsigyti ateities knygą privalu – joje surašykite sumanymus, kad įgyvendintumėte atsiradus galimybei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.