Astrologė patarė, kaip šią savaitę išvengti nemalonumų

Ši savaitė – gana įtempta ir pilna nesusipratimų. Liūtų laukia neišvengiamas susidūrimas su priešu, Žuvims menkas konfliktas gali peraugti į didelį kivirčą. Į ką atkreipti dėmesį, kad nemalonumų būtų mažiau, pataria astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2017, 12:18 PM

Avinas (03 21–04 19)

Jei yra bent mažiausia galimybė, reikia ja pasinaudoti. Visai nesvarbu, koks oras, kokio dydžio balos ir kokie atspindžiai jose. Viską lems jūsų troškimas pasiekti tikslą. Gali būti, kad atsiras geradarių, kurie bandys padėti, paremti. Tačiau seksis kur kas geriau, jei viską darysite arba partnerius pasirinkite patys. Šiuo atveju bendradarbiavimas ir pagalba yra skirtingi dalykai. Nedideli konfliktai namuose apsunkins situaciją.

Jautis (04 20–05 20)

Vaikų tema – pirmame plane. Vienam naujų batų reikia, kitas kosi, sloguoja, o kai kas nori išsikraustyti ir gyventi atskirai. Daug kas priklauso nuo vaikų amžiaus, tačiau jų problemos ir rūpesčiai dabar kur kas svarbesni nei jūsų. Trokštantiems nuotykių, meilės ir ko nors stebuklingo seksis visai neblogai, kol nerizikuosite, nemeluosite ir neišsisukinėsite.

Dvyniai (05 21–06 20)

Tikėtina, kad šią savaitę sieksite tikslo visomis įmanomomis priemonėmis. Kartais pasitelksite draugus, bičiulius ir net tėvus, kad sulauktumėte palaikymo. Bus visko – ir gražių, ir negražių dalykų, dėl kurių sulauksite nemalonumų. Kiekvienai mafijai savas kapitonas Katanis. Atsiras, kas su jumis susitvarkys. O tiems, kurie ramiai, tyliai sėdės, gal kosulį ar nikstelėtą koją gydysis, viskas klosis minkščiau.

Vėžys (06 21–07 22)

Finansiniai reikalai tampa dažna pokalbių tema. Atsiranda, kas gali patarti, kaip įsukti naują verslą, sudėlioti sąskaitas ar nuslėpti mokesčius. Tai puiki išeitis esamu momentu, tačiau su pasekmėmis. Pinigai, ypač neuždirbti, gadina žmones, todėl teisingai įvertinkite situaciją ir būtinai raskite atsitraukimo variantą. Santykiai namuose tik išoriškai geri – iš tikrųjų nenuoširdūs ir keliantys daugybę klausimų.

Liūtas (07 23–08 22)

Priešas ras silpną vietą ir spustelės. Būkite pasiruošę su tuo susidoroti. Nesvarbu, ar tai rimti reikalai, ar tik smulkmenos. Bus itin nesmagu, kai reikės aiškintis, teisintis dėl to, ko nebuvo ar įvyko netyčia. Nedidelės kelionės, daugybė pažinčių, pokalbių, debatų, susitikimų. Labai smagu, kad daugiau laiko praleidžiate tarp žmonių, kad esate giriami ir vertinami. Verta pagalvoti, ko jiems iš jūsų reikia.

Mergelė (08 23–09 22)

Mėgaukitės tuo, ką turite, mylėkite tai, kas greta jūsų, kas yra jūsų. Daugiau dėmesio skirkite namams, jų jaukumui, tvarkai. Puoselėkite savo namus, puoškite, kurkite tą stebuklingą atmosferą, kuri labiau suburtų namiškius. Namų tema – aktualiausia. Darbe nieko naujo – tik pinigų mažiau, užduočių daugiau. Jūsų tai nebaugina ir leidžia pakilti į naują profesinį lygmenį.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Didelis, gražus, spalvotas muilo burbulas vis dar pučiasi, kyla aukštyn ir žada nuostabių dalykų ateityje. Tačiau visi muilo burbulai turi tendenciją anksčiau ar vėliau sprogti. Iki maksimalaus įtempimo ir sprogimo dar liko laiko, todėl viltys vis dar didėja. Savaitės pabaigoje viskas pasikeis – būkite atsargesni. Svarbiausia – išspręsti socialines problemas, visa kita savaime bus aišku.

Skorpionas (10 23–11 21)

Turite paslapčių, kurias norite išsaugoti. Pražudyti gali plepumas, kai pasakojama tai, ką galima patikrinti, kai galima paklausti ir sužinoti kitą tiesą. Venkite nemalonių, dviprasmiškų situacijų tarp savų, buvusių, esamų ar būsimų antrųjų pusių. Savaitgalis nebus toks, kad reikės rūpintis vaišėmis ar lankyti visus susirgusius. Tai labiau uždaras laikas, skirtas šeimai.

Šaulys (11 22–12 21)

Negalite sustoti, turite drąsiai imtis mokslo, kad žinių siekis taptų savastimi, tokia pat kaip alsavimas. Turite mankštinti ir lavinti protą, kad pajėgtumėte aprėpti viską, ką gyvenimas gali duoti. Neverta viso to atidėlioti kitiems metams, kitam rudeniui ar pavasariui. Viskas prasideda dabar. Visai nesvarbu, kurioje srityje, kokioje gyvenime sferoje tai darote, – svarbu tik noras siekti daugiau ir užsispyrimas tai įgyvendinant.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kažkas nupurto aplytą šaką, ir šalti lašai krinta už apykaklės. Savaitė prasideda nedideliais nesusipratimais, smulkios apkalbos sujaukia nuotaiką, tačiau labai trumpam, jūsų planų tai nekeičia. Viskas klostysis taip, kaip norisi, svarbu netriukšmauti, neieškoti teisingumo, o namuose nesiginčyti ir nesiekti įvesti tvarkos ten, kur jos visai nereikia. Meilei, azartui ar bandymams užsiropšti ant pakylos netinkamas metas.

Vandenis (01 20–02 18)

Gal visai ir nereikia nieko spręsti, gal tik jums atrodo, kad vyksta kas nors svarbaus ir labai reikalingo. Šiuo metu pervertinama materialioji gyvenimo pusė, akcentas atitenka finansiniams klausimams, jautriau reaguojama į nedidelius pokyčius bendraujant su giminaičiais. Nesikiškite į ginčus, nesistenkite spręsti svetimų konfliktų, susitvarkykite su savomis skolomis, reikalais ir įsipareigojimais. Nelukštenkite to, kas seniai prasmirdo.

Žuvys (02 19–03 20)

Kivirčai namie prasideda nuo juokelio, užuominos ar sudužusios lėkštės. Visai nekaltai ir neskaudžiai, bet gali išsirutulioti į didelį konfliktą. Pasistenkite suvaldyti situaciją, neaštrinkite konflikto, nesiknaisiokite po senas nuodėmes. Nuotaika priklausys ne tik nuo jūsų geranoriškumo, bet ir bendrų įsipareigojimų. Atlikite viską, kas būtina (apmokėkite, perduokite), visa kita – vėliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.