Astrologė: sudėtinga savaitė, bet vienam ženklui nusišypsos sėkmė

Menkavertės smulkmenos, darbai ir reikalai, stringantys planai. Tokia, anot astrologės Skirmos Liepienės, bus ateinanti savaitė. Sėkmė šypsosis Vėžiams, tačiau tik su sąlyga, jeigu jie žinos, ko nori.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Svarstyklės
Svarstyklės
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 22, 2017, 9:35 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Gilės. Ginčai menkaverčiai ir niekur nevedantys, nepadedantys išsiaiškinti ar ką nors laimėti. Tai tiesiog garsus triukšmas, lyg kėkštų barnis dėl gilės. O tų gilių šimtai. Neeikvokite nei savo, nei kitų laiko tam, kas nenaudinga. Naudos paieškos nuves įdomiais keliais, supažindins su naujais žmonėmis, suteiks galimybę pakeliauti. Pagrindinė savaitės tema – kaip sugyventi su žmonėmis, kurie nesugyvenami.

JAUTIS (04 21–05 21)

Likimo ženklai. Kalbėdami apie darbus, kasdienes pareigas, sveikos gyvensenos poreikį vėl ieškosite garantijų, likimo ženklų ir pažadų, kad viskas bus taip, kaip norite. Tokių garantijų nesuteikia niekas, bet niekas ir nereikalauja, kad verstumėtės per galvą ir būtumėte tokie, kokie nesate. Nereikalaukite ir jūs. Labai svarbu viską suplanuoti, nes nuo dabartinių planų priklauso, kokia bus žiemos pradžia.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Dokumentai. Turite išmokti glaustai papasakoti esmę. Svarbu, kad kalbėtumėte tik apie tai, ką reikia, visus dokumentus, sutartis pasirašytumėte laiku, atidžiai patikrintumėte, ar viskas surašyta taip, kaip turi būti. Klaidų tikimybė nedidelė, bet jos gali būti lemtingos. Bendraudami taip pat būkite ramesni, nesiveržkite pažindintis, tinkamai įvertinkite pašnekovus. Naujos meilės nebus, bet yra daugybė idėjų, kurių įgyvendinimas užims visą laisvą laiką.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Sėkmė. Kas turėtų nutikti, kad būtumėte laimingi? Jei žinote, jokių bėdų, taip ir atsitiks. O jei negalite apsispręsti, ko norite, paskubėkite. Reikalinga tiksli, beveik chrestomatinė frazė, kad sėkmės ratas pajudėtų ir sulauktumėte to, ko norite. Įtemptas veiklos etapas artėja į pabaigą, todėl darbus, kuriems reikia pastangų, baikite pirmadienį arba antradienį, o didesnę savaitės dalį skirkite lengvam planavimui.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Meilė. Esate svarbūs, reikalingi ir nepakeičiami, net jei to ir nejaučiate. Jus myli, net jei nesako. Apsidairykite ir pamatysite slaptą meilę. Gal darbe, gal universitete, o gal namuose. Vertinkite tai, ką turite, nes viskas gali greitai pasibaigti. Nebijokite įsipareigojimų. Gražiausi, įsimintiniausi šių metų įvykiai dar laukia. Nekreipkite dėmesio į menkas nesėkmes.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Planas. Gali būti, kad vėl kažkas kažkur užkliuvo, prilaikė jus ir neleido persidirbti. Tai jums nepatinka, nes matote, kad viskas vyksta ne pagal planą. Greičiausiai jūsų sumanymas nėra toks vertingas, jei visata sumanė jį keisti. Atsipalaiduokite, nurimkite, suplanuokite trumpas atostogas, per kurias nereikėtų valyti prišnerkštų kampų. Laikas, skirtas sau ir šeimai, – pats vertingiausias.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Tikslas. Kai žinote, ko norite ir kaip tai pasiekti, viskas paprasčiau. Atsiranda reikalingų žmonių, būdų ir kelių tikslui pasiekti. Savaitė bus kupina pašnekesių, susitikimų ir aistringų ginčų. Po viso šito šurmulio atsiras aiškumas. Laukia kelionės, gali tekti rašyti laiškus draugams į užsienį. Judėsite link svajonės.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pažintys. Situacija darbe keisis. Galėsite atspėti svetimas mintis. Tai netikėtų susitikimų ir pažinčių metas. Tos pažintys gal ir nebus ilgalaikės, tačiau smagios. Jūs tikėjotės, kad atsiras naujų galimybių, bus progų keliauti, mokytis, bet viską teks atidėti beveik iki Kalėdų.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Lašas. Vienintelis lašas meilės gali išgelbėti nuo liūdesio. Deja, to lašo gali pritrūkti. Nesvarbu, kas rašoma laiškuose. Svarbu, ką jaučiate jūs, kurį kelią renkatės ir kur einate. Tai sudėtingas laikas, nes nežinote, kas bus po savaitės ar dviejų, juo labiau baigiantis metams. Šią savaitę kelsite klausimus ir ieškosite atsakymų. Svarstykite įvairiausius variantus. Kurkite skirtingus veiklos modelius ir galbūt pavyks rasti geriausius variantus.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Klaidos. Savų klaidų našta sunkiausia. Kai kurių klaidų negalima ištaisyti. Kai ko negalima pakeisti ir net apkaltinti nėra ko, nes tai, kas vyksta dabar, – pasekmės to, ką prisidirbote pavasarį. Nėra malonu, tačiau išgyvenama. Grįšite prie kadaise patirtų jausmų, bandysite viską parodyti gražesnėmis spalvomis, nei iš tiesų yra. Tai geriausia išeitis. Vienintelis minusas – namiškiai apie tai nenorės net girdėti. Arba veikite vieni, arba nedarykite nieko.

VANDENIS (01 21–02 19)

Lietūs. Įsuks kasdieniai darbai, pareigos. Rudeniniai lietūs, šlapios kojos irgi mažai džiugins. Naivu tikėtis, kad visa tai praeis ir nuotaika pasitaisys. Galima rasti nedidelių pramogų po stogu, ten, kur šilta ir jauku. Darbo savaitės pabaigoje lauks dovanos. Dar ne kalėdinės, bet mielos. Laukiantiems didžiosios gyvenimo meilės teks susitaikyti su plepiu pašnekovu.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Atsakomybė. Jūsų sprendimai turi įtakos kitų žmonių gyvenimui. Privalote prisiimti atsakomybę net tada, kai suprantate, kad viskas gali pasisukti ne ta linkme, kuria norėtumėte. Šiuo metu jūsų sprendimai glaudžiai susiję su šeima, tėvais, gyvenamąja vieta. Reikia atkreipti dėmesį į pokyčius, kurie vyksta namuose ir gali pakeisti jūsų planus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.