Astrologė ragina pasinaudoti šiuo fantastiškai nuostabiu laiku

Ši savaitė – lyg ir niekuo neypatinga, tačiau ne visiems. Astrologė Fortūnos palaiminimą žada Liūtams: šio ženklo atstovai taps nugalėtojais ir pavyzdžiu kitiems. Todėl jiems būtina skubėti pasinaudoti šiuo nuostabiu ir fantastišku laiku.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2017, 1:10 PM

Avinas (03 21–04 19)

Pokalbiai prie kavos puodelio tampa rimtais planais. Į tuos planus įtraukiami draugai, dalijamasi darbais, atsiranda naujų idėjų. Kuriant bendrus planus ir susitarimus pildosi senos ir naujos svajonės. Tai puikus metas, jei esate pasiruošę bendradarbiauti. Gal šiek tiek sudėtingiau namuose, kur kiekvienas turi savo pareigas ir neturi jokių norų daryti nuolaidų ar prisiimti atsakomybę už saviškių klaidas.

Jautis (04 20–05 20)

Tai, kas jums atrodo kaip nuolaidos, kompromisų ieškojimas, tėra gerų santykių išsaugojimas. Mažiau ginčijatės ir rodote kaprizų – daugiau turite. Nereikia laikytis įsikibus to, kas tapo nebeaktualu. Nebijokite naujovių, leiskitės į nuotykius, o kartu prigriebkite ir savus, ypač tuos, kuriuos senokai matėte. Svečius savo namuose priimkite dažniau, nei vakarokite pas draugus.

Dvyniai (05 21–06 20)

Netikėtai sukrinta giliukai į vieną krepšį, ir tas krepšys tikrai ne jūsų. Jūs turite tik tiek, kiek uždirbote, nusipelnėte ar sutaupėte. Visi kiti srautai keliauja kitur. Tai liečia net labdarą. Nieko baisaus, nes tai naujos galimybės realizuoti savo gebėjimus, pasitelkti lakią vaizduotę ir protą. Viską suprantate puikiai, tačiau vis tiek ne itin smagu. Namie truputį pjaus ir priekaištaus, o savaitės pabaigoje pradės vaikyti.

Vėžys (06 21–07 22)

Tai, ką praradote, nebesusigrąžinsite, kad ir kaip norėtųsi. Telieka guostis, kad taip ir turėjo būti, kad nieko negalėjote pakeisti, tokie gyvenimo dėsniai. Viskas susitvarkys, laikui bėgant užsimirš, o kai kas ir vėl sugrįš į jūsų gyvenimą. Emociškai sudėtinga savaitė, ypač tiems, kurie nemėgsta rudens. Tačiau ir rudenį įvyksta malonių dalykų, todėl verta ką nors tokio prisiminti iš praeities, kad sušildytų dabartį.

Liūtas (07 23–08 22)

Kai norisi ir būtinai reikia – viskas įmanoma. Tas viskas dabar ir įvyks, ir būtent jums. Fortūna – jūsų pusėje. Norai dideli, didelės ir galimybės. Nesvarbu, kur ir apie ką bus šnekama, – jūs tapsite laimėtoju, nugalėtoju ir net pavyzdžiu kitiems. Dosnumo, kilnumo ir pasididžiavimo lydinys. Pasinaudokite šiuo fantastiškai nuostabiu laiku ir leiskite sau sušvytėti, pasirodyti ir džiaugtis.

Mergelė (08 23–09 22)

Kad ir kokie gražūs gelsvi lapai klotų keliuką, kad ir kaip gražiai jis po šalnos žibėtų, vis tiek išlieka statokas, nors ir vedantis aukštyn. Reikia įdėti daug pastangų, kad galėtumėte judėti pirmyn, kad niekas neaplenktų ar nepastumtų. Savų pozicijų jūs nelinkę užleisti, tad būtų gerai, kad ir ateities planus aptartumėte, ir naujas perspektyvas apsvarstytumėte, ir kitus žmones savo gerovės labui pasitelktumėte.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kalbėdami apie konkrečius norus, skleisdami juos aplinkai jūs juos nuplukdote tolyn, išsklaidote ir apie juos sužino visi. Jei jums tai naudinga – puiku. Jei planai slapti – geriau patylėti. Dabar toks laikas, kai jūsų planus gali įgyvendinti kiti. Su jumis arba be jūsų. Tai ne tik plepalų, bet ir naujos pradžios laikas, tačiau renkantis visada tenka ką nors aukoti. Pasirinkite tai, kas svarbu, o ne tai, ko labai gaila.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nuo vieno kranto atsispyrėte, o iki kito nepriplaukėte. Nėra konkrečių sprendimų ir garantijų, tik didelė erdvė, didelės perspektyvos ir horizonto linija, virš kurios švysteli žalias spindulys. Viskas priklausys nuo to, kiek tikite savimi, pasitikite artimaisiais ir kiek esate pasiruošę dirbti. Darbo valandos ilgos, jei dirbate ir norite ką nors turėti. Jos gali būti trumpos, jei jums tereikia prastumti dieną, bet nieko daugiau ir neturėsite.

Šaulys (11 22–12 21)

Gerų žinių atneša ne vien laiškanešiai. Geros žinios atkeliauja žinutėmis, elektroniniais laiškais arba pašnibždamos į ausį. Daugybė smulkmenų, iš kurių susideda asmeninė, kiekvienam sava laimė. Gali būti, kad planuosite keliones, bet jos bus nukeltos. Gali būti, kad ieškosite naujų draugų, bet jų nesutiksite. Tačiau visada patys galite būti tuo, kuo norite. Niekada nevėlu siekti to, ko labai reikia ar ko trokštama.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Labai nedaug reikia iki laimės – kad viskas būtų teisinga, tvarkinga ir ilgam. Jums nereikia trumpalaikių nuotykių ar darbų – jums to reikia dešimtmečiams. Renkatės ilgai, kapstotės, svarstote ir atmetate. Bet ar tikrai turite dešimtmečius laimės paieškoms, ar tikrai tie, kurie greta, lauks taip ilgai? Dėl vienų dalykų – taip, dėl kitų – ne, todėl paspartinkite žingsnį link laimės, o sprendimų neatidėliokite.

Vandenis (01 20–02 18)

Nešate savo kryžių. Kur nešate ir kodėl? Kas sakė, kad jį reikia nešti? Viskas būtų paprasčiau, jei įvertintumėte situaciją, padarytumėte pataisas ir atsisakytumėte tų pareigų, kurias užsikrovėte tam, kad atrodytų, jog esate superteigiami. Niekam to nereikia, net jums. Nedideli pokyčiai, tačiau nauda iš to didelė – laisvės pojūtis, laikas, skirtas sau ir pramogoms, o kartu ir kur kas geresnis miegas.

Žuvys (02 19–03 20)

Daugybė kelių susikerta jūsų kryžkelėje. Jūs galite rinktis, eiti kiekvienu iš atsivėrusių naujų kelių. Gali būti, kad vienas ar kitas pasirinkimas bus menkavertis, neteisingas, tačiau tai jūsų asmeninis pasirinkimas. Turite teisę klysti ir taisyti savo klaidas. Savaitė skirta pažinimui ir naujoms pažintims. Laimėjimai nėra dideli, tačiau visi prasmingi, pamokomi ir dovanojantys naują patirtį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.