Astrologė įspėjo: vienas Zodiako ženklas kitą savaitę trauks į nuodėmes

Kitą savaitę prireiks ir įžvalgumo, ir diplomatijos. Liūtams teks gesinti pačių įpūstą ugnį, o štai Skorpionai bus kaip reta nuodėmingi, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 29, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Oct 29, 2017, 9:53 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Darbas. Draugai kartais erzina. Šis jausmas sumišęs su kalte. Nereikia krimstis, jei bičiuliams ar pomėgiams negalite skirti tiek laiko, kiek norite. Yra laikas pramogauti, yra laikas dirbti. Dabar turite dirbti, rimtai žiūrėti į pareigas. Negalite nuolaidžiauti sau nei dėl didelių, nei dėl mažų dalykų. Svarbius susitikimus atidėkite.

JAUTIS (04 21–05 21)

Diplomatija. Taktiniai žaidimai ir diplomatija nėra jūsų stiprioji pusė. Deja, kitos išeities neturėsite. Teks išmokti šio meno, jei norite uždirbti, susidraugauti ar gauti naudos. Turėsite būti slidi žuvelė. Atmeskite nuojautą ir bandykite rasti logišką paaiškinimą. Antroji pusė turėtų kuo mažiau kištis ir gyventi savo gyvenimą.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Mozaika. Gyvenimo mozaika pabirs mažais blausiais gabalėliais. Ryškesnių spalvų pastebėsite tik savaitės pabaigoje. Tada viskas bus kitaip: labiau pasitikėsite savimi, lengviau reikalausite ir daugiau uždirbsite. Kūrybingumo bus pilni ąsočiai, visi darbai eisis lengvai. Vakarus su draugais leiskite be naujų kokteilių, nes jei įklimpsite, bus sunku grįžti į realybę.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pareigos. Daugiausia energijos teks skirti pareigoms. Tai nedžiugins ir atims laiką, kurį galėtumėte skirti pramogoms. Į viską žiūrėkite ramiau, nesibarkite, neieškokite teisiųjų ir klystančiųjų. Jei turėsite laisvų dienų, energiją galite skirti ne tik pertvarkai namuose, bet ir trumpoms kelionėms, pramogoms, susitikimams su draugais. Tikėtina, kad reikės poilsio nuo nieko neveikimo ar vejos pjovimo.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Liepsnos. Patys įpūtėte ugnį, patiems teks ją gesinti. Viskas – dėl smulkmenos, dėl žvilgsnio ar paprasto nesusikalbėjimo. Dabar toks laikas, kai tenka patiems galvoti ir priimti sprendimus. Galvoti ne apie ateitį, bet ir ne apie dabartį. Norintiems pirkti ar parduoti vertėtų būti atidiems – sandorių sąžiningumas kels abejonių. Jei bus galimybė, išvykite savaitgaliui.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pinigai. Labiausiai rūpės finansiniai reikalai: kiek ir kaip uždirbti, kur investuoti, kam duoti, o iš ko paimti. Teks pasukti galvą, kaip geriau planuoti, kad nepatirtumėte nuostolių. Atsiras patarėjų, kurie norės padėti, bet neprisiims jokios atsakomybės. Tai jūsų bėdos, jūsų galvos skausmas. Flirtas savaitės pradžioje gali virsti meiliais santykiais.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pataikavimas. Kai jūsų pietūs priklauso nuo kito žmogaus, privalote greitai išsiaiškinti, kas jam patinka, ir sakyti tai, ką jis nori girdėti. Galite tai vadinti pataikavimu arba buitine diplomatija, bet prisitaikyti reikės. O jeigu pradėjote rizikingą verslą, turite būti pasirengę likti be paskutinių marškinių. Gyvenimas labai griežtas savanaudžiams.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Nuodėmė. Jums nerūpi nei rasės, nei klasės, nei ribos – vadovaujatės demokratijos vertybėmis. Kas traukia vyrus ir moteris prie jūsų? Greičiausiai nuodėmė. Tik nei didelio flirto, o juo labiau meilės kol kas nesitikėkite. Kita vertus, šią savaitę užmegzti dvasiniai ryšiai ir su vyrais, ir su moterimis bus ilgalaikiai. Į jūsų gyvenimą ateis naujų žmonių. Trokštantiems valdžios laikas geras, bet tikėtinos rimtos intrigos.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Tvarka. Jums reikia susitvarkyti, suskirstyti darbus į svarbius ir antraeilius, susikurti kasdienybės ritualų. Kad neliktų skubos, nuovargio ir nepasitenkinimo drumzlių. Reikia daug jėgų ir noro, kad viskas vėl užsiklotų storu ramybės ir pastovumo sluoksniu. Kai kas vis skubins, reikalaus. Laimė, tai kamuos ne visą savaitę, tik pačioje jos pabaigoje. Gal kaip nors ištversite tas dvi tris dienas?

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pramogos. Slėgs pernelyg didelė atsakomybė. Atrodo, kad nuo jūsų žodžio priklauso kitų žmonių gyvenimas. Tai nėra visiška tiesa. Tiesiog reikia galvoti, ką sakote, ką ir kur siunčiate. O pasimokyti iš jūsų yra ko. Todėl mokykite, dalykitės žiniomis, retsykiais išklausykite kitų nuomonės. Kelionės, ekstremalios pramogos tiesiog traukte traukia. Nesipriešinkite, pasiduokite pagundoms.

VANDENIS (01 21–02 19)

Korta. Tai, kas buvo, grįžta, o jums tenka spręsti problemas, kurias jau sprendėte. To tikrai nenorite, bet tokia korta iškrito. Neturėsite galimybės pasitraukti. Pamirškite pašnekesius apie meilę ir priminimus, kad galite daug. Pabandykite visus konfliktus spręsti taikiai. Antrosios pusės į pagalbą nekvieskite. Išsisukę iš keblių situacijų suprasite, kad visa savaitė prabėgo saugant savo gerą vardą.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pokyčiai. Jei kas nors pasakė, kad pasikeitėte, gal taip ir yra. Ir visai nesvarbu, kas ant jūsų kremo pakuotės ar pase parašyta. Tai labai geras metas. Šią savaitę mąstykite apie laiko tėkmę, sveiką gyvenseną ar tęstinumą. Pajuskite atsakomybę. Šie pamąstymai labiau tiks savaitgaliui. Savaitė bus darbinga, verčianti galvoti apie užduotis, terminus ir tai, kas laukia artimiausiu metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.