Astrologė: maža, kas gali pasikeisti pasikeitus mėnuliui

Mįslinga ir sudėtinga savaitė, kupina netikėtumų, ne taip, kaip reikia, besiklostančių įvykių. Astrologė Skirma Liepienė pasidalino patarimais 12-kai Zodiako ženklų.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2017, 10:31 AM

Avinas (03 21–04 19)

Labai sudėtingais keliais, apgalvotomis intrigomis pasiekiamas tikslas. Bet jei suklysite, apsikvailinsite – liksite vieni. Viskas, kuo užsiimate, kuo rizikuojate, – tik jūsų asmeninis reikalas. Būtų labai šaunu, jei šią savaitę nespręstumėte rimtų finansinių reikalų, neprisiimtumėte papildomų pareigų ir apie meilę kalbėtumėte santūriau. Maža, kas gali pasikeisti pasikeitus mėnuliui.

Jautis (04 20–05 20)

Ne viskas taip, kaip tikėjotės. Laikas nekeičia nieko, viskas kaip buvo, taip ir lieka. Jūsų pastangos ką nors pakeisti bevaisės, nes pasikeisti galite tik jūs, kitiems viskas gerai ir taip. Pagrindinis šios savaitės tikslas – rasti naują gyvenimo ritmą, įvesti naują tvarką. Savaitės viduryje kiek aštriau nuskambės priekaištai dėl skubotų finansinių sprendimų. Kaip į tai reaguosite, priklausys nuo to, kas uždirba, o kas tik leidžia pinigus.

Dvyniai (05 21–06 20)

Visada atsiranda kas nors, kas apkartina gyvenimą. Gal netyčia, gal nenoromis, bet vis tiek vietoj kvapaus cinamono užbarstoma pipirų. Ir su tuo teks susitaikyti. Aitrumo suteiks vaikų reikalai, neišmokėtos skolos bei rizikingi projektai, kurių galėjo net nebūti. Rasti kompromisų, susitaikyti ar išspręsti senus ginčus beveik neįmanoma. Neeikvokite jėgų ten, kur ir be jūsų puikiai apsieinama.

Vėžys (06 21–07 22)

Jūsų norai išblunka, pakeičia atspalvį, tampa blausesni, pilkesni ir ne tokie reikšmingi. Nesvarbu, ką jūs manote apie buitį, neišspręstus meilės trikampius ar net bandymus išlošti didelę sumą pinigų. Nesvarbu, nes nuo jūsų dabar mažai kas priklauso. Norai dideli, bet galimybės juos įgyvendinti menkutės. Pabandykite dabar planuoti, šiek tiek padirbėti ta linkme (nepersitempdami) ir gal po savaitės kitos situacija bus palankesnė.

Liūtas (07 23–08 22)

Gražiausios akimirkos vis dar priešakyje, vis dar už horizonto. Kad ir kaip žibėtumėte, spindėtumėte ar bandytumėte aplenkti laiką, viskas bus tada, kada ir turi būti. Gal kiek daugiau problemų namuose. Tačiau jos buitinės, išsprendžiamos, nors ir skausmingos finansine prasme. Vienos išlaidos planuotos, kitos netikėtos, o trečios visai ne jūsų. Bet kai susimokate, viskas nurimsta ir jūs vėl galite rūpintis tik savimi, savo grožiu ir patrauklumu.

Mergelė (08 23–09 22)

Jūsų tikslas nėra mokyti ar mokytis, diskutuoti, svarstyti ir rinktis. Visa tai ne dabar. Dabar metas, kai tiesiog turite atlikti tai, kas svarbu, reikalinga. Tai pareigų ir paklusnumo laikas. Jūs galite pasirinkti tik priemones ir laiką. Tikėtina, kad tai jums nepatiks, tačiau atlikę įsisenėjusius darbus, įveikę iššūkius pasijusite geriau ir dar turėsite laiko saviems pomėgiams. Ryški savaitė.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Permainingi orai, kaip ir permainingos nuotaikos – tai mylite, tai abejojate. Nėra vidurio, daugybė abejonių ir dar daugiau bandymų sužinoti tiesą. O tiesa nereikalinga niekam, nes tai, kas vienam teisinga, kitam tėra „gal“. Labai tikėtina, kad viskas klostysis būtent taip, kaip suplanavote, bet vietos netikėtumams palikite. Savaitė bus šiek tiek sujaukta, lydima nebaigtų darbų ir noro viską pradėti iš naujo. Arba viską tiesiog pamiršti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Skubėjimas, bėgimas ir bandymas aplenkti laiką nepasiteisina. Tenka sugrįžti prie to, ką aplenkėte, apėjote ar tiesiog pamiršote. Sugrįžimai kartojasi, darbai painiojasi, o su jais ir nuotaika bei gera savijauta. Tai labai laikina, nes metas iš tiesų geras, užmojai dideli, norai fantastiški. Svarbu norėti labai daug, nes visata norus apkarpys, bet vis tiek dar labai daug išpildys. Geras laikas, kai, dosniai gaudami, galite dosniai dalinti.

Šaulys (11 22–12 21)

Jei norėtumėte, jei galėtumėte, jei mokėtumėte. Tiek daug „jeigu“, kurie nieko nekeičia, nes norėdami pakeisti esamą situaciją dedate per mažai pastangų. Gal reikia labiau stengtis, o gal ir ne. Tai puikus laikas, kai galite rasti teisingus atsakymus į rūpimus klausimus – ne tik kur investuoti ar kaip pragyventi, bet ir į tuos, kurie dar neužduoti, bet kirba galvoje. Tai laikas, kai išsiplečia galimybių ribos.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Neužsninga ir neužkloja pėdsakų. Viskas matyti: kas murzinais batais praėjo, kas į sielą prispjaudė. Nesureikšminkite to. Viskas anksčiau ar vėliau vis tiek pasikeis, nebebus taip skausminga, įžeidu. Didžioji atsakomybės našta sumažėja, sumenksta ir atrodo, kad jos visai nėra. Ilgalaikiai įsipareigojimai išlieka, tačiau jie jau nebesuryja tokios didelės pajamų dalies, o artimieji mažiau savo rūpesčių krauna jums.

Vandenis (01 20–02 18)

Gyvenimas spalvingas, žaižaruojantis, ir kiekvienam skirtingomis spalvomis. Jūs patys renkatės, piešti ar ne. Vieni piešia ateitį, kiti lūžta, treti atbunka, o dar kitus gyvenimas taip nusmailina, kad net trupa piešdami vingį po vingio. Kiek jums reikia spalvų, ar norite jų, priklauso tik nuo jūsų. Likimas paruošęs jums visą paletę. Savaitė mįslinga, grąžinanti atgal, leidžianti ištaisyti klaidas ir padaryti naujų, gal menkesnių ir ne tokių svarbių.

Žuvys (02 19–03 20)

Laukimas gumulu įstringa gerklėje ir atrodo, kad dar akimirka, ir viskas prasiverš ašaromis, klyksmu ar tiesiog pagalbos šauksmu. Vieniems reikia meilės, kitiems – kad sugrįžtų išėjusieji, dar kiti ilgisi to, ko niekada neturėjo. Laikas, kai gyvenimas pakimba ir niekur negalite pasitraukti, nieko padaryti – tik laukti. Sunki savaitė, tačiau tokiu metu ugdoma kantrybė ir gebėjimas nepasiduoti, nenusigręžti nuo savo tikslo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.