Ramunės horoskopas lapkričiui: kai kas laimę sems saujomis

Paskutinis rudens mėnuo nežavi gamtos grožiu ir nelepina maloniais orais, tačiau gyvenimo įvykiai nuo to netampa mažiau ryškūs. Astrologė Ramunė lapkičiui žada ir meilės nuotykių, ir finansinės sėkmės. Ypač sėkmingas laikas laukia Žuvų – jos laimę sems saujomis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2017, 11:30 AM

Avinas (03 21-04 19)

Jūsų laukia intensyvus paskutinis rudens mėnuo.

Nors, rodos, pramogų šį mėnesį bus mažai, nuobodžiu jo tikrai negalėsite pavadinti.

Daugiausia laiko ir dėmesio skirsite bandydami pagerinti savo finansinę padėtį.

Šį mėnesį bus momentų, kai atrodys, kad visa jus supanti aplinka yra prieš jūsų sėkmę.

Nepulkite į paniką ir neieškokite kaltų. Jums netgi gali kilti minčių imtis ko nors nelegalaus.

Atsispirkite šiai pagundai, susikaupkite ir ramiai, šalta galva suraskite teisėtą išeitį.

Asmeniniai santykiai bus aistringi. Iš antrosios pusės sulauksite emocinės paramos ir malonių staigmenų.

Jautis (04 20-05 20)

Jūsų laukia sėkmingas ir pelningas lapkričio mėnuo. Tačiau nepasitikėkite žodiniais susitarimais, net jei jums žada, regis, gerai pažįstami partneriai. Visus su verslu, finansais susijusius susitarimus fiksuokite raštu.

Atminkite – apsauga gėdos nedaro. O pastangų sugadinti jūsų reputaciją ir gerą vardą šį mėnesį bus nemažai. Pasiruoškite tam.

Mėnesio pabaigoje turėsite sau atsakyti į keletą klausimų, susijusių su jūsų asmeniniais santykiais. Laikas priimti svarbius sprendimus, nes atidėliodami juos negalite judėti į priekį.

Šiuo laikotarpiu tikėtina kelionė į kitos kultūros kraštą.

Gali būti, kad ten sutiksite žmogų, dėl kurio būsite pasiryžę savo gyvenimą apversti aukštyn kojom.

Dvyniai (05 21-06 20)

Lapkritis pateiks staigmenų, bet ne visos jos bus malonios. Bus situacijų, kai turėsite susitaikyti su tuo, kad nesate visagaliai. Turėsite pripažinti savo klaidas ir trūkumus.

Gera žinia ta, kad visa tai neprivers jūsų savęs gailėtis ir panirti į depresiją. Atvirkščiai, imsitės konkrečių veiksmų, kad galėtumėte judėti pirmyn.

Neleiskite jokioms kelyje pasitaikančioms kliūtims jūsų išgąsdinti.

Nors tai jums nebūdinga, šiuo laikotarpiu būsite linkę manipuliuoti kitais žmonėmis. Dėl to gali kilti barnių su antrąja puse.

Nesibaiminkite, tai nereiškia santykių pabaigos. Tiesiog kartais turėtumėte vienas kitam suteikti daugiau laisvės. Dabar būtų palanku nors kelioms dienoms išvykti pailsėti atskirai.

Vėžys (06 21-07 22)

Paskutinės rudens dienos jus nuteiks kovingai. Būsite pasiruošę bet kokiomis priemonėmis įgyvendinti savo siekius. Vis dėlto šiuo metu verčiau atidėti svarbius sprendimus geresniems laikams.

Jeigu turite reikalų su valstybinėmis įstaigomis, jums teks pasiraitoti rankoves ir apsišarvuoti kantrybe. Reikalai eisis lėčiau, nei norėtumėte, o rezultatas jūsų gali netenkinti.

Venkite ginčytis su tais, kurie nenori ir negali jūsų klausyti. Šiuo metu nuolankumas – jums naudinga savybė.

Šiomis dienomis verčiau atidėti keliones į užsienį, ypač jeigu jos susijusios su jūsų darbu ar verslu. Jos nebus sėkmingos. Verčiau daugiau laiko praleiskite namuose su šeima, vaikais.

Saugokitės peršalimo ligų ir atidžiau rinkitės, ką valgote.

Liūtas (07 23-08 22)

Šį mėnesį jums teks ne kartą atsakyti į klausimą: „Kas man svarbiau – karjera ar asmeninis gyvenimas?“ Kiekvieną kartą atsakymas gali būti vis kitoks, bet turėsite pasirinkti.

Jums teks būti lankstesniems tiek patekus į netikėtas situacijas, tiek bendraujant su žmonėmis. Skirkite daugiau laiko tiems, kurie jus supa.

Domėkitės jų rūpesčiais ir norais. Supraskite, kad be kitų paramos pasiekti savo tikslų negalėsite.

Lapkritis – palankus metas įsigyti ar persikelti gyventi į naujus namus. Taip pat palanku susižadėti, tuoktis, planuoti šeimos pagausėjimą.

Šiuo laikotarpiu susipažinsite su daug įdomių žmonių. Jeigu esate vieniši, labai tikėtina, kad vienas iš naujų pažįstamų sugebės užkariauti jūsų širdį.

Mergelė (08 23-09 22)

Darbe šį mėnesį nuobodžiausite. Jums stigs iššūkių, tempo, naujovių, todėl galite pradėti dairytis naujos darbo vietos. Tačiau neskubėkite priimti galutinio sprendimo.

Pasitarkite su jums gera linkinčiais žmonėmis ir bent kol kas būkite kantrūs. Tikėtina, kad tai trumpa laikina pauzė. Šiuo metu nerizikuokite savo pinigais investuodami juos į abejotinus projektus.

Paskutinės rudens dienos dovanos daug romantiškų akimirkų. Antrąsias puses turinčios Mergelės džiaugsis darniais santykiais.

Vienišoms Mergelėms šį mėnesį turėtų pavykti sutikti savo gyvenimo meilę. Ji, beje, galbūt ilgą laiką buvo šalia jūsų, tačiau jūs jos nepastebėjote.

Tikėtina, kad jūsų širdį užkariaus kolega ar kaimynas.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Svarbiausias šio mėnesio patarimas jums – nesistenkite būti tuo, kuo nesate. Norėdami pasiekti užsibrėžtų tikslų turite būti savimi. Nuoširdumas – laimės skrynios raktas.

Rudens pabaiga jums bus sėkminga, bet su sąlyga, kad sėkmės neatbaidysite egoizmu, garbės troškimu ir pasipūtimu. Jei sugebėsite šių savybių atsikratyti, gyvenimas bus įdomesnis.

Sulauksite daugiau aplinkinių dėmesio. Jiems norėsis geriau jus pažinti ir su jumis praleisti daugiau laiko. Jei nusimesite visas kaukes, tikėtina, kad šį mėnesį užmegsite romantiškus santykius.

Įsipareigoję šio ženklo atstovai, norėdami išspręsti svarbius tarpusavio klausimus, taip pat turės elgtis natūraliai.

Paskutinėmis mėnesio dienomis saugokitės peršalimo ligų.

Skorpionas (10 23-11 21)

Jūsų laukia rami rudens pabaiga. Jausitės taip, lyg visi svarbūs darbai būtų nudirbti, tad galite didžiuotis savimi ir ilsėtis. Tačiau būkite atsargūs su pernelyg išaugusiu pasitikėjimu savimi ir neužsidarykite vieni namuose.

Kad ir kaip sunku būtų palikti namus, prisiverskite susitikti su draugais. Būkite atviresni naujoms pažintims.

Jūsų kolektyvą gali papildyti naujas žmogus. Pasistenkite su juo tapti draugais. Tai bus ambicingas žmogus, todėl su juo geriau palaikyti gerus santykius.

Jeigu vadovaujate savo verslui, šį mėnesį galite sulaukti investuotojų iš užsienio dėmesio.

Norėdami palaikyti romantišką nuotaiką venkite monotonijos. Jeigu su antrąja puse nekurstysite ugnies, jūsų santykius gali ištikti krizė.

Šaulys (11 22-12 21)

Paskutinis rudens mėnuo bus intensyvus ir produktyvus. Šiuo laikotarpiu būsite be galo įžvalgūs, o priimdami sprendimus galėsite kliautis savo nuojauta. Ji bus be galo stipri.

Jums, regis, pakaks į žmogų mestelėti vieną žvilgsnį ir jau žinosite jo prigimtį ir ketinimus.

Jūsų gebėjimas greitai perprasti situacijas ir žmones padės įvertinant santykius su kai kuriais žmonėmis.

Negalite pakęsti melo, tačiau dažnai randate pateisinimą kitų melagystėms.

Atrodo, kad šiuo laikotarpiu tapsite kategoriškesni ir taip lengvai nebeatleisite.

Tikėtina, kad lapkričio dienomis užmegsite naujus romantiškus santykius. Jie paskatins ir kitiems svarbiems gyvenimo pokyčiams.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Jūsų laukia energingas mėnuo. Būsite gerai nusiteikę, galvoje suksis daug naujų idėjų ir planų, o puikiausia tai, kad jų neatidėliosite ateičiai ir stengsitės įgyvendinti tuoj pat.

Tai bus asmeninio augimo ir tobulėjimo laikotarpis. Ypač gerai seksis tiems, kurie sukasi verslo pasaulyje.

Santykiai su antrąja puse taip pat nenuvils. Tiesą sakant, jie bus tokie darnūs, kad net patys paslapčia stebėsitės, koks stebuklas įvyko.

Tik nepakliūkite į pavydo pinkles – tai prie gražių santykių kūrimo tikrai neprisidės.

Jeigu neturite antrosios pusės, nenusiminkite.

Šiuo laikotarpiu turėtumėte sulaukti ne vieno paslaptingų ir įdomių asmenybių kvietimo į pasimatymą.

Vandenis (01 20-02 18)

Šį mėnesį būsite labai populiarūs. Kvietimų susitikti bus apsčiai, tik reikės pasirinkti. Jums lengvai seksis rasti bendrą kalbą su kiekvienu. Puikiai žinosite, ką ir kuriuo metu pasakyti.

Santykiai su antrąja puse klostysis ne taip gerai. Mėnesio viduryje galite papulti į santykių duobę, o norint iš jos išsikapstyti reikės įdėti nemažai pastangų.

Turite daug profesinių ambicijų, bet nelaikykite jų giliai užslėpę, pasikalbėkite su reikalingais žmonėmis.

Paaiškinkite, ko tikitės tiek iš savęs, tiek iš kitų. Nebijokite garsiai reikšti savo nuomonės ir įžvalgų.

Mėnesio pabaiga palanki permainoms. Tai puikus laikas atnaujinti savo garderobą, pradėti sportuoti ar skirti laiko grožio procedūroms. Palepinkite save ir leiskite sau atsipalaiduoti.

Žuvys (02 19-03 20)

Nors už lango niūru ir pilka, jūsų gyvenime šį mėnesį nestigs ryškių spalvų ir džiugesio. Lapkritis – sėkmingas metas, tereikia mokėti ir norėti tą laimę semti saujomis.

Darbai šiomis dienomis turėtų eiti kaip iš pypkės.

Jei ir susidursite su tam tikrais sunkumais, neleisite sau panikuoti ir greitai rasite išeitį.

Šiuo laikotarpiu jūsų protas bus itin aštrus, todėl priimti sprendimus bus paprasta. Emocijos netemdys to, kas, logiškai mąstant, savaime suprantama.

Bijote būti tokie kaip visi, norite išsiskirti ir kartais netgi dėl to elgiatės pernelyg drastiškai.

Labiau stenkitės išsiskirti savo talentais ir gebėjimais nei šokiruojančia išvaizda ar kalbomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.