Astrologė perspėjo vieną ženklą: rizikuoja šleptelėti į gyvenimo pelkę

Daug rūpesčių, pastangų ir idėjų, bet ne viskas atsipirks ir apsiteisins. Ateinančią savaitę astrologė Skirma Liepienė žada nepastovią. Ypač nestabiliai jaustis Jaučiai – kils pavojus šleptelėti į gyvenimo pelkę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Skorpionas
Skorpionas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 5, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Nov 5, 2017, 11:02 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Klausimai. Neabejokite tuo, ką darote, netikrinkite tų, kam patikite darbus. Iškils daugybė klausimų, bet visko žinoti ir kontroliuoti neįmanoma. Kai kurias problemas turėsite spręsti nedelsdami. Gali būti, kad jos bus susijusios su pinigais, kuriuos kadaise atidėjote. Laiko pramogoms ar susitikimams su draugais mažai, bet jūs vis tiek rasite būdų pašėlti.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pusiausvyra. Lieptas, ant kurio stovite, nestabilus. Pasiūbuoja, palinguoja – atrodo, dar akimirka, ir šleptelėsite į gyvenimo pelkę. Tai tik pusiausvyros išbandymas, dar vienas gyvenimo pokštas, neleidžiantis atsikvėpti. Tuos svyravimus labiausiai jausite bendraudami su artimaisiais, kai kalba pasisuks apie pinigus, vaikus ir pareigas. Pirksite, plausite indus, lankstysite skalbinius. Taip ir prabėgs savaitė.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pasiūlymai. Bandysite pavyti tai, kas jau pabėgo ar nutekėjo. Yra dalykų, kurių neįmanoma grąžinti ar pakeisti, – tiesiog kai kurie santykiai jau išsikvėpė. Įdomiausia, kad patys to norėjote, o dabar gailitės. Neverta. Reikia gyventi toliau. Toks raginimas šią savaitę skambės dažnai, įkyriai ir net nemaloniai. Jums gali siūlyti naują darbą, geresnes sąlygas ar pakeisti gyvenamąją vietą. Gerai pasvarstykite.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Kelionės. Kai pasiilgstate mylimo žmogaus, bet koks atstumas sumenksta ir tampa lengvai įveikiamas. Dabar puikus laikas planuoti keliones ar kviesti į pasimatymus tuos, kurie pagrobė jūsų širdį. Darbe viskas sudėtingiau, nes reikės ieškoti sprendimų, keisis darbo pobūdis arba pats darbas. Tai turės įtakos finansiniam stabilumui.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Domino. Užmojai, planai ir troškimai dideli. Bandysite įsitvirtinti, pasirodyti ir sužibėti. Rūpinkitės išvaizda, nes teks bendrauti su įtakingais žmonėmis. O tuomet bus svarbu ir pavardės, ir postai. Įsidėmėkite, kad svarbūs žmonės gali ir padėti, ir pakenkti. Tikėtinas domino principas: kai griūna viena kaladėlė, iš paskos – ir kitos. Namuose į jus žiūrės atlaidžiai, bet pritarimo nesulauksite.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Riba. Reikia peržengti ribą, kurią buvote nusibrėžę dėl saugumo. Tai padaryti sudėtinga, nesmagu, bet dabar tai atvers galimybę pamatyti, ką galima nuveikti, apimti. Ši ir kita savaitė – pažinčių, susitikimų ir susitarimų metas. Vieniems tai bus susiję su mokymais, kitiems – su draugais iš užsienio. Viskas, kas dabar vyksta, bus įdomu, nepažįstama, todėl baugu.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Darbai. Daug darbų, reikalų ir judėjimo vien tam, kad kam nors būtų geriau, patogiau. Norėsite padėti žmogui, kuris pats negali išsisukti iš susidariusios situacijos. Tai kilnu ir nesavanaudiška, bet nusiteikite, kad prarasite daug laiko, pamiršite, jog turite namus, vaikų ir įsipareigojimų. Dėl to savaitės pabaigoje iškils naujų konfliktų lavina. Patartina derinti mokamą darbą su labdaringa veikla.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pastangos. Norite daug net tada, kai suprantate, kad visko neapglėbsite ir nereikia. Teks daug dirbti, stengtis dėl dalykų, kurie nebūtini, o gal net neprasmingi. Naujos idėjos, planai neturės ateities. Kitaip tariant, nestabili, nekonkreti savaitė. Neieškokite priešų, nekurkite sąmokslo teorijų. Menka tikimybė, kad tai, ką išgirsite, bus tiesa, o ne jūsų fantazijos vaisius.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Namai. Nesvarbu, kokiais žingsniais matuosite kelią nuo namų iki darbo, jis vis tiek trumpės. Taip yra todėl, kad norėsite grįžti namo, skubėsite ten, kur esate laukiami. Nesvarbu, ar jūs vakarienę ruošiate, ar jums ją ruošia. O gal namuose laukia tik katinas? Vis tiek ten jauku. Norėsite keisti buitį, bendrauti su draugais. Jūsų dėmesys, gerumas, šiluma jiems turi atgarsį. Gyvenimas taps visai kitoks, nepriklausomas nuo besikeičiančių orų.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pinigai. Nėra nieko, kas trukdytų imtis patinkančių darbų. Gali būti, kad šiek tiek keisis finansinė situacija, atsiras netikėtų išlaidų, bus apkarpytos numatytos pajamos. Tai nuo jūsų menkai priklauso, labiau nuo situacijos ir dirbančių drauge. Nedaug pažinčių, vakarėlių ar pasivaikščiojimų lietuje, todėl remkitės į draugus ar bent jau į tuos asmenis, kuriais galite pasitikėti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Kaladėlių pilis. Nežaiskite žaidimų, nekurkite intrigų, nesistenkite aplenkti laiko. Viskas bus taip, kaip ir turi būti. Laiku ir be jūsų pagalbos. Labai tikėtina, kad kiti tokių žaidimų jau nežaidžia, o jūsų kaladėlių pilis sugrius nuo menkiausios užuominos į apgaulę. Savaitės pradžia bus stabilesnė nei pabaiga, ypač svarbu planuoti darbus, laiku atlikti tai, ką reikia.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Obuolys. Teks laukti. Tikėsitės daug, trokšite dar daugiau, bet viskas išsitemps per ilgą lapkritį, todėl kankins nežinia. Gali būti, kad viskas žymiai paprasčiau, aiškiau ir ne taip rimta, kaip norite. Pirmiausia aplankys jausmų sumaištis. Visa kita taip pat bus apipinta troškimais, viltimis, gal net nepagrįstais lūkesčiais. Neskubėkite priimti sprendimų. Gal koks vėlyvas obuolys greta bumbtelės, jus prikels ir praregėsite – pamatysite, kaip yra iš tiesų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.