Palmira ragina būti atsargiems – gali būti pridaryta nemažai klaidų

Pirmadienis tinkamas užsiimti sunkiais ir nemaloniais darbais – visai smagiai įveiksite sunkumus! Tiks tvarkyti pinigų ir turto reikalus. Tiesa, kad ir kuo užsiimsite, būtina atida, ypač rašant, skaičiuojant, dirbant su dokumentais, – bus nemenka žioplų klaidų tikimybė...

Astrologė Palmira Kelertienė<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Nov 13, 2017, 8:18 AM

Na, o bendraudami būkite reiklūs pirmiausia sau – gali ne viskas patikti, kas susiję su kitais, kai kas erzinti, tad verta atsiriboti nuo visko, kas gali trukdyti produktyviam darbui. Ir labiau pasaugokite savo daiktus, dokumentus – jie gali pasimesti. Labiau tikėtinos apgaulės, vagystės – sukčiai ir aferistai bus itin aktyvūs! Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, neskubėkite ja patikėti. Atsargesni turėtumėte būti ir kelyje – padaugės neatsargių vairuotojų bei pėsčiųjų. 

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti žvaigždes, dangų, vaivorykštę – jūsų laukia sėkmė. Atverti duris, įeiti į naujus namus – prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas. Jei išvysite savo vaikystės namus – skolos sugrąžinimas. Būti nuogam – ligų, nuodėmių išsivalymas. Blogai kristi – nesėkmė, plaukti, maudytis – apkalbos, pasmerkimas. Matyti drabužius, matuotis juos – kažkas jumis naudojasi, mėgina užkrauti svetimas problemas.

Blogas ženklas: susižeisti kruvinai, jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos kraujuotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: rasti monetų, jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis apgaulingas, nepalankus svarbiems susitikimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti; palankios spalvos – gelsva, auksinė, alyvinė, vengtina – žalia.

Avinas (03 21–04 20). Laukia  džiugios staigmenos, smagūs susitikimai. Tačiau dienos bus geros ir problemoms, tiek susijusioms su reikalais, tiek su meile, spręsti. Pirmadienis palankus tvarkyti ir uždarbio ar apskritai bet kokio finansavimo reikalus.  

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis visapusiškai sėkmingas, tik neskubėkite žadėti, įsipareigoti ir atidžiau skaitykite ne tik dokumentus, bet ir žinutes telefone ar šiaip atsitiktinius pranešimus. Neskubėkite daryti išvadų, kad ir ką sužinosite, – informacija gali nepasitvirtinti. 

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti. Pasisaugokite sukčių, vagių. 

Vėžys (06 22 – 07 22). Pirmadienį galimi ypatingi susitikimai bei pasiūlymai, kurių tikrosios reikšmės bei naudos kol kas nesuprasite, neįvertinsite (arba atvirkščiai – pervertinsite). 

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis tinkamas finansinėms problemoms spręsti. Tai geras laikas įsigyti seniai planuotą prabangų daiktą ar drabužį (bet ne telefoną ar transporto priemonę). 

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis tinkamas ryžtingai tvarkyti reikalus – jums pasiseks! Tiesa, neturite skubėti ir būti patiklūs – nors laikas ir sėkmingas, galite būti tyčia ar netyčia suklaidinti, apgauti... Tad viską tikrinkite, stebėkite ir būkite susikaupę, atsargūs. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį galite sulaukti netikėtos pagalbos, paramos, tiesa, tai gali būti kieno nors  savanaudiškas žingsnis, tad būkite atidūs ir pagalvokite, ar nesate perkami.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis sėkmingas svarbiems susitikimams, susitarimams sprendžiant finansines problemas. Tik būkite apdairūs įsipareigodami!

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis puikus karjeros reikalams tvarkyti – susitikite su žmonėmis, galinčiais jums padėti. Tai ir gera proga su vadovybe aptarti jūsų atlyginimo klausimą. Gautus pasiūlymus priimkite.  

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis daug kuo sėkmingas, kai galite sulaukti reikalingos pagalbos, paramos. Tai palankus metas susitikti su įtakingais asmenimis, taip pat su žmonėmis iš užsienio. 

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis tinkamas tvarkyti skolų, mokesčių, draudimo reikalus.  

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis palankus taikytis, derėtis, teisiniams reikalams tvarkyti. Šiomis dienomis gautus pasiūlymus (tiek asmeninius, tiek dalykinius), ypač iš užsieniečių, priimkite.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.