Astrologė: vieno ženklo laukia ypač negailestingos gyvenimo pamokos

Ši savaitė bus gausi gyvenimo pamokų, kurios vienaip ar kitaip palies daugelį Zodiako ženklų. Tačiau Jaučio ženklo atstovams pamokos gali būti ypač negailestingos, perspėja astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 14, 2017, 4:52 PM

AVINAS (03 21–04 19)

Di­de­li troš­ki­mai nu­ve­da la­bai to­li. Ri­zi­kuo­ti, loš­ti, vaikš­čio­ti ašt­rio­mis briau­no­mis tam­pa įdo­mu, pat­rauk­lu, o kar­tais net bū­ti­na. Tai įt­rau­kia, už­ve­da, o be to gy­ve­ni­mas tam­pa ne­beį­do­mus. Spal­vin­ga, ta­čiau la­bai trum­pai ir bai­gia­si skaus­min­gai, su nuos­to­liais bei pra­ra­di­mais. No­rė­tų­si to iš­veng­ti. Veng­da­mi ri­zi­kos at­si­sa­ko­te lai­mė­ji­mų, bet tu­ri­te ra­mų ir so­tų gy­ve­ni­mą. Ren­ka­tės jūs.

JAUTIS (04 20–05 20)

Tiek daug ne­gai­les­tin­gų pa­mo­kų ap­link. Baus­mė už neat­sar­gu­mą, at­pil­das už neat­sa­kin­gą žo­dį, kal­tės jaus­mas dėl kvai­lo poel­gio. Gy­ve­ni­mas – griež­tas mo­ky­to­jas, jo­kie raš­te­liai ir pas­ta­bos ne­ga­lio­ja. Sau­go­ki­te sa­vo ar­ti­muo­sius, ven­ki­te konf­lik­ti­nių si­tua­ci­jų, pri­kąs­ki­te lie­žu­vį ir ne­da­lin­ki­te pa­ta­ri­mų, jei jų nie­kas nek­lau­sia. Sa­vai­tė įtemp­ta, ta­čiau iš­moks­ta­te daug, nors ir ne­no­ro­mis.

DVYNIAI (05 21–06 20)

Vis­ką rei­kia pa­žin­ti pa­čiam. Nie­kas ne­pa­tars, nie­kas ne­pa­sa­kys, ką da­ry­ti. Eiki­te, bend­rau­ki­te, pa­žin­ki­te pa­sau­lį, nes tik taip ra­si­te sa­vo tie­są. Ga­li bū­ti, jog su­tik­si­te žmo­gų, ku­ris ga­lės nu­ro­dy­ti tei­sin­gą kryp­tį, ga­li bū­ti, jog tas žmo­gus taps jū­sų part­ne­riu, gy­ve­ni­mo da­li­mi. Šiuo lai­ko­tar­piu vi­si nau­ji ry­šiai, nau­jos pa­žin­tys ar nau­ji už­siė­mi­mai tam­pa il­ga­lai­kiai. Bū­ki­te ati­des­ni pa­si­rink­da­mi pa­ke­lei­vį.

VĖŽYS (06 21–07 22)

Ru­de­ni­niai lie­tūs jū­sų ne­gąs­di­na – at­si­ran­da, kas šil­do šir­dį, vai­ši­na karš­tu vy­nu ar ska­nio­mis ban­de­lė­mis. Ge­ru­mo prot­rū­kiai, il­ge­sio ban­gos už­lie­ja ne vie­ną. Pri­si­me­na­mi ne tik tie, ku­rie iš­ke­lia­vo to­li, ne tik tie, ku­rie laiš­kus ra­šo, bet ir tie, ku­riuos sie­los kam­pe­ly­je vis dar my­li­te. Ir nors mei­lė užg­los­to dau­gy­bę ne­ly­gu­mų, dar­buo­se tai ne­pa­si­jus. Ten vis­kas kaip vi­sa­da – ašt­ru, su­dė­tin­ga ir su men­ko­mis pers­pek­ty­vo­mis.

LIŪTAS (07 23–08 22)

No­ras pra­dė­ti ką nors nau­jo, neįp­ras­to, ne­pap­ras­tai rei­ka­lin­go ir svar­baus ga­li iš­si­pil­dy­ti. Rei­kia tik dau­giau en­tu­ziaz­mo, ryž­to ir ge­ros pa­lai­ky­mo ar­ba vyk­dy­to­jų ko­man­dos. La­bai daug lems jū­sų pa­čių su­ge­bė­ji­mas pla­nuo­ti ir skirs­ty­ti pa­rei­gas. Na­muo­se lauks ma­lo­nūs ne­ti­kė­tu­mai, ku­rie šiek tiek kai­nuos, šiek tiek er­zins, bet vis­kas baig­sis lai­min­gai ir pa­ten­kin­ti bū­si­te ir jūs, ir jū­sų ant­ro­ji pu­sė. Vie­ni­šių lauks ki­to­kios pra­mo­gos, ki­to­kie lai­mė­ji­mai.

MERGELĖ (08 23–09 22)

Kai kas le­sa sme­ge­nis, truk­do dirb­ti, pla­nuo­ti ir bū­ti sa­vi­mi. Vi­są lai­ką kas nors kur nors ne taip, kaip no­rė­tų­si ar ga­lė­tų bū­ti. Nie­ko ne­ga­li­te pa­keis­ti – nei tvar­kos, nei ap­lin­ki­nių žmo­nių. Te­lie­ka su­si­tai­ky­ti su esa­ma si­tua­ci­ja ir to­liau ban­dy­ti iš­lai­ky­ti pu­siaus­vy­rą tarp dar­bų, na­mi­nio gy­ve­ni­mo ir slap­tų sva­jo­nių, ku­rios pil­do­si la­bai pa­leng­va, iš lė­to, bet ple­ven­da­mos ir šil­dy­da­mos vil­ti­mi, jog bus taip, kaip jūs no­ri­te.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 22)

Dau­gy­bė spręs­ti­nų klau­si­mų. Dau­gy­bė prob­le­mų, rei­ka­lau­jan­čių jū­sų dė­me­sio da­bar. Ati­dė­ti ne­ga­li­ma. Sten­ki­tės vis­ką sut­var­ky­ti kiek įma­no­ma grei­čiau ir at­sar­giau, o pas­kui liks tik mels­tis, kad vis­ką bū­tu­mė­te sup­ra­tę tei­sin­gai. Kiek­vie­na tie­sa, kiek­vie­nas pa­si­rin­ki­mas tu­ri kai­ną. Ir jūs su­si­mo­ka­te tiek už tei­sin­gus spren­di­mus, tiek už klai­das. Ta­čiau iš­lauk­ti ne­pa­vyks, rei­kia veik­ti.

SKORPIONAS (10 23–11 21)

Dar tru­pu­tį, ir pa­si­ju­si­te ge­riau, bet kol kas ten­ka lauk­ti. Nes­var­bu, ko­kios pas­lap­tys sle­gia jū­sų pe­čius, nes­var­bu, kiek no­rin­čių jū­sų ra­tus nus­tum­ti nuo ap­le­dė­ju­sio ke­lio, jūs tu­ri­te ži­no­ti, jog lai­kas – jū­sų są­jun­gi­nin­kas. Lau­ki­te. Dau­go­ka iliu­zi­jų, per­ne­lyg pa­si­ti­ki­te sa­vi­mi ir tais, ku­riuos vis dar lai­ko­te sa­vo drau­gais. Rei­ka­lin­ga nuo­mo­nė, kri­ti­ka iš ša­lies, kad sup­ras­tu­mė­te, kaip vis­kas rea­liai klos­to­si.

ŠAULYS (11 22–12 21)

Rei­kia dirb­ti su tuo, ką tu­ri­te, rei­kia šok­ti su tuo, su kuo atė­jo­te. Ne­ga­li­te keis­ti part­ne­rių, nut­rauk­ti su­tar­čių ar pa­keis­ti sa­vo nuo­mo­nės dar­bi­niuo­se su­si­ta­ri­muo­se. Tai ga­li pa­kenk­ti jū­sų re­pu­ta­ci­jai, dėl to pra­ra­si­te pa­si­ti­kė­ji­mą. Pui­kiu pa­ta­rė­ju ga­li bū­ti jū­sų ant­ro­ji pu­sė, nes vis­ką ma­to, sup­ran­ta ir ver­ti­na jus tei­sin­gai. San­ty­kiai na­muo­se taip pat pag­rįs­ti pa­si­ti­kė­ji­mu ir abi­pu­siu su­si­ta­ri­mu.

OŽIARAGIS (12 22–01 19)

Kad ir ko­kie var­pe­liai skam­bė­tų, kad ir kaip kve­pė­tų ci­na­mo­nu – dar ne šven­tės. Rei­kia dirb­ti, kur­ti nau­jus pla­nus ir ma­ny­ti, jog nie­kas ne­si­keis dar ir ki­tą mė­ne­sį. Dar­bų net­rūks, kaip ir tų, ku­rie truk­dys ar pa­ta­ri­nės. Na, tai vie­nas ir tas pat. Ne­pa­si­ten­ki­ni­mas sant­var­ka ar šla­piu snie­gu nie­ko ne­pa­keis. La­biau kon­cent­ruo­ki­tės ties sa­vo­mis, as­me­ni­nė­mis prob­le­mo­mis, jų spren­di­mu bei psic­ho­lo­gi­nio kli­ma­to ge­ri­ni­mu dar­be.

VANDENIS (01 20–02 18)

Gy­ve­ni­mas – kaip ka­lė­di­nis pa­ra­das, ir jūs ju­da­te bend­ro­je ko­lo­no­je. Ji ju­da pir­myn, sus­to­ja, vėl pa­ju­da. Tarp gais­ri­nin­kų ma­ši­nos, ba­lio­nų, vė­lia­vų ir mu­zi­kan­tų jūs ga­li­te bū­ti bet kuo, kuo už­si­gei­si­te. Rei­kia ti­kė­ti ir kur­ti sa­vo gy­ve­ni­mą, sa­vo per­so­na­žą to­kį, ko­kio no­ri­te. Ir jums pa­vyks – te­rei­kia įsi­lie­ti į šur­mu­lį, ju­dė­ti kar­tu su mar­ga ko­lo­na, o ne sto­vė­ti ša­li­ke­lė­je ir ma­ny­ti, jog kai kam la­biau tin­ka fė­jos spar­nai.

ŽUVYS (02 19–03 20)

Kar­tais nut­rū­kęs ke­lias at­ve­da prie ge­riau­sio tiks­lo. La­biau pa­si­ti­kė­ki­te lem­ti­mi, ma­žiau gal­vo­ki­te apie tai, ką pa­ma­nys ar kaip jau­sis ki­ti. Vi­si pa­si­kei­ti­mai tu­ri sa­vo prie­žas­tis, ku­rios gal­būt iš kar­to ne­su­vo­kia­mos, ne­sup­ran­ta­mos, ne­nus­pė­ja­mos. Vė­liau vis­kas paaiš­kės. Pa­si­ti­kė­ki­te sa­vi­mi ir ne­sik­rims­ki­te dėl smulk­me­nų, ku­rių ne­ga­li­te pa­keis­ti. Ban­dy­ki­te ras­ti ry­šį tarp įvy­kių, gy­ve­ni­mo užuo­mi­nų ir at­si­tik­ti­nu­mų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.