Astrologė: vieno ženklo laukia sprogimas, po kurio viskas pasikeis

Laukia savaitė, paženklinta rizikos, streso ir naujovių, žada astrologė Skirma Liepienė. Ypatingas laikas laukia Žuvų ženklo atstovų: tai, kas įvyks jų gyvenime, astrologė prilygina sprogimui, kuris, be kita ko, bus tik į gera.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Skorpionas
Skorpionas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 19, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Nov 19, 2017, 8:23 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Drąsa. Rizikuokite. Neverta spėlioti, kas būtų, jeigu būtumėte drąsesni, jei būtumėte žvilgtelėję, nuėję ar pakalbėję. Tiesiog sužinokite tai. Net jei ir neįvyks, ko tikitės, būsite išbandę savo galimybes. Jei jaučiate, kad dar ne laikas, palaukite kitos savaitės. Siekite ko nors nauja. Asmeniniame gyvenime taip pat pradės sektis. Tai dar ne meilė, bet flirtas užburiantis.

JAUTIS (04 21–05 21)

Patirtis. Prisiminimai lemia ateitį. Iš tiesų gyvenimas – prisiminimų rinkinys. Tai patirtis, kuri atvedė jus į šią dieną. Patirtis ir pavertė jus tuo, kas esate dabar. Priešingu atveju viskas prarastų prasmę. Šios savaitės įvykiai leis pamatyti ryšį tarp praeities, dabarties ir to, kas galėtų įvykti ateityje. Tai laikas, kai gyvenimo mokykloje mokotės suvokti tiesą.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Asmeninis gyvenimas. Gyvenime esate pasiklydę lyg svarbios informacijos sraute. Tie, kam reikia, jus supras, išgirs, pastebės. Visiems kitiems esate nematomi. Turėsite laiko asmeniniam gyvenimui, santykių aiškinimuisi, vaikų auklėjimui ir pramogoms. Tai netruks labai ilgai, tačiau kol kas tai visai neblogas laikas, kurį reikia išnaudoti išmintingai. Netrukus išauš diena, kai jumis ims domėtis visi aplinkiniai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Draugai. Reikia rasti laiko ir namiškiams, ir draugams. Ne vien todėl, kad turėtumėte kam pasigirti finansine sėkme, bet ir tam, kad galėtumėte pasiguosti dėl menkų nesėkmių darbe ar kosulio, kurį sukelia rudens rūkai. Laikas geras ir susitikimams, ir darbams. Gal tik tolimos kelionės planuojamos sunkiai. Nelengvai seksis kalbėti apie numatomą namų remontą.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Stresas. Didelės pasirinkimo galimybės irgi gali sukelti stresą. Kita vertus, tai žavi, nes turėdami pasirinkimo galimybę jaučiatės labiau pasitikintys savimi ir esate linkę iš kitų taip pat reikalauti daugiau. O tai jau judėjimas pirmyn ir aukštyn, kur karaliauja stipriausi. Žinoti, kad esi geriausias, – didžiausias prizas. Tik nepamirškite, kad iš tų, kuriuos gyvenimas apdovanoja, gausiausiai ir reikalaujama.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Naujovės. Dažniausiai remiatės patirtimi. Jums patinka įprastas gyvenimo ciklas, rutina. Kai tie ciklai sutrinka, nesuprantate, kas jūsų laukia. Tai išmuša iš vėžių, bet leidžia iš naujo pažvelgti į įprastas situacijas, kai ką pakeisti, atrasti, vėl pradėti naujus ciklus. Tai laikas, kai bandote grįžti prie to, kas gyvenimą daro stabilesnį, patogesnį ir truputį patrauklesnį.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Kelionė. Darbo kelionės nebūtinai veda į svetimus kraštus, o noras tobulėti ne visada finansuojamas darbovietės. Teks apsispręsti, kas jums svarbiausia. Tokiu atveju artimiausiu metu galėsite išvykti ten, kur norite, ir nuo to nenukentės darbai. Nėra jokios tikimybės, kad jūsų gyvenime prasideda naujas etapas, tačiau asmeniniai santykiai gali keistis drastiškai.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Aidas. Iš jūsų reikalaujama daug. Jūs taip pat esate linkę reikalauti, vadovauti, o gal net ir įsakinėti. Tai turi nemalonų aidą. Jau antroje savaitės pusėje šūkausite tik sau. Namuose į tai reaguos ramiau, nes visi įpratę. Darbe tai sukels rimtų nemalonumų. Jeigu negalite susitvardyti, eikite paplaukioti, apsilankykite pirtyje. Kitą savaitę viskas bus žymiai paprasčiau.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Atšalimas. Nesiplėšykite. Ramiai ir kantriai planuokite šeimos išlaidas, keliones, didesnius pirkinius. Jei galite, tarkitės, tačiau pinigais nesidalykite nei su draugais, nei su giminaičiais.

Paprasti ginčai gali virsti aršiais konfliktais, o to visai nereikia. Permainų darbe nebus, nauji pasiūlymai kažkur užstrigs, o dovanos ar premijos dar neplanuojamos. Laukia finansinis atšalimas.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Taisyklės. Niekas nesikeičia. Taisyklės griežtos, kaip žaidžiant šachmatais: rikis, vaikščiojantis juodais langeliais, ant baltų neatsistos, o bokštas nešuoliuos kaip žirgas. Laikykitės taisyklių, neperženkite ribų, kurių visada laikėtės, ir jums pavyks paskelbti matą konkurentams.

Visi slapti ėjimai, apgaulės ir melagystės išaiškės. Rizikuoti neverta. Namuose taip pat visi turi žinoti savo pareigas ir jas vykdyti net tada, kai atrodo, kad viskas beprasmiška.

VANDENIS (01 21–02 19)

Grūdai. Gyvenimo lesykla visada pilna. Į ją atskrenda įvairių paukščių, kiekvienas stengiasi geresnius trupinius išrankioti. Nesnauskite, skubėkite, ieškokite ir rasite. Žinoma, galite tikėtis, kad kas nors jus pastebės ir asmeniškai pasiūlys geresnį grūdą, bet jūsų rastas vis tiek bus gardesnis. Geresnio laiko naujai veiklai sunku tikėtis, tačiau norintiems keisti darbovietę vertėtų palaukti – iki Kalėdų viskas susitvarkys ir senojoje.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Susidūrimas. Kartais susiduria du pasauliai – svajonių ir realus. O tuomet pažyra daugybė žvaigždžių, girdisi muzika, tačiau nepavyksta išvengti nuolaužų. Toks susidūrimas laukia ir šią savaitę. Realybėje į gera pasikeis daugybė dalykų, o svajonės įgaus visai kitas kryptis. Šis sprogimas gali būti susijęs su mokslais, tobulėjimo kursais ir naujomis meilės istorijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.