Astrologė nudžiugino du Zodiako ženklus: laukia ypatinga sėkmė

Šią savaitę bent du Zodiako ženklai aiškiai pajus, kad sėkmę laiko savo rankose: tai Svarstyklės ir Skorpionas. Tam, kad sektųsi, jiems pakaks tiesiog būti savimi. Sėkmės patarimais 12 Zodiako ženklų pasidalino astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2017, 12:17 PM

Avinas (03 21–04 19)

Reikia susitaikyti su tuo, kad Žemėje gyvenate ne vieni, kad yra kiti žmonės ir kita nuomonė. Savaitė kupina konfliktinių situacijų, ginčų ir net garsesnių pokalbių. Jums reikės labai pasistengti, kad viso to išvengtumėte. Kartais išklausyti, kartais nusileisti ir visada ieškoti kompromiso tarp to, ko norisi, ir taip, kaip reikia. Vienintelė paguoda, kad namuose jau pradeda kvepėti Kalėdomis ir artėjančios šventės suteikia kantrybės dovaną.

Jautis (04 20–05 20)

Norisi labai daug, gausiai, gražiai ir taip, kad visiems būtų patogu. Nelabai sekasi, nors nieko blogo nenutinka, bet nuotaika subjūra staiga, be didesnio pagrindo. Iš tiesų sekasi mažos smulkmenos, gal santykiai, gal darbai – kur nors vis tiek sekasi, bet jūs norite daugiau. Nereikia keisti to, kas dabar stabilu, reikia norėti tiek, kiek esate verti, ir tiek, kiek galite gauti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Švenčių artėjimas nuteikia maloniai, džiugiai, žada gerą, smagų ir labai įdomų laiką. Nedidelės kelionės planuojamos jau dabar, gaunamos žinios apie atvykstančius draugus ar artimuosius. Iki visiškos laimės dar reikėtų sniego ir karšto vyno su prieskoniais. Ne visi galės girliandas pinti, kai kam reikės dirbti, pabaigti pradėtus darbus ir pasirūpinti giminės senoliais.

Vėžys (06 21–07 22)

Lyg laivo denyje – pagrindas po kojomis siūbuoja. Situacija darbe vis dar išlieka nestabili, nors nieko nemalonaus nevyksta, niekas nesibaigia, bet nieko naujo ir neprasideda. Namuose didelių ginčų ar nesutarimų taip pat nėra, bet vis tiek jaučiatės lyg svečiuose, atrodo, jog viskas laikina. Neskubėkite daryti sprendimų, neskubinkite įvykių ir namuose – viskas susitvarkys iki Kalėdų. Jei ne – pareigas surašykite lyg taisykles.

Liūtas (07 23–08 22)

Tingisi judėti pirmyn, nesinori imtis nieko nauja, o gal tiesiog nėra nieko įdomaus. Truputį trūksta iniciatyvos, teigiamų emocijų, kūrybinės ugnies. Gal iš tiesų atėjo laikas padaryti pauzę? Savaitgalinė kelionė į pasipuošusį miestą, siautulys su draugais ar ilgas vakaras klube galėtų išsklaidyti buities dulkių sukeltą pilkumą. Meilei vietos kol kas neatsiranda, kaip ir naujiems darbams.

Mergelė (08 23–09 22)

Kol rankinėje, virtuvėje ar ant darbo stalo netvarka, tol netvarka ir jūsų mintyse, planuose. Pradėkite nuo smulkmenų ir eikite link sudėtingesnių dalykų. Daugiausia dėmesio, laiko ir finansų reikės skirti namų reikalams. Nedideliam kosmetiniam remontui ar pertvarkytai knygų lentynai – nesvarbu. Svarbu tik tai, kad jaustumėtės nuveikę ką nors svarbaus. Vengiama konfliktinių situacijų, nutylima, apeinama. Nuoskaudos kaupiasi.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kol manote, kad galite viską, viską ir galite. Tikite, kad viskas gerai. Einate teisinga linkme, su teisinga nuostata. Ir tik tada, kai sumanote vesti paskui save visą būrį, prasideda nesklandumai, darbo problemos ir net naminiai ginčai. Geriau jau jūsų darbai, hobiai bus pavyzdys kitiems nei veltui išbarstytos galimybės. Nesistenkite būti vadas – būkite pavyzdys.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nieko tokio, ko jūs nežinotumėte ar nemokėtumėte: esate iniciatyvūs, linkę vadovauti, patenkinti savimi ir gražūs visiems. Tai laikas, kai būdami savimi būsite sėkmės lydimi, laimingi ir gerbiami. Tačiau to visada maža, nes tai tik išorinis blizgesys, norisi ko nors savo, artimo, paslėpto nuo visų. Ir gali būti, kad nauja meilė privers virpėti širdį, o namuose tai teks slėpti. Tačiau viskas, kas tikra, svarbu ir būtina.

Šaulys (11 22–12 21)

Noras turėti, matyti, užkopti į pačią viršūnę pagirtinas. Viskas priklauso nuo pastangų ir požiūrio. Juk vienam kalno viršūnė – tai Everestas, kitam – kieme supiltas pjuvenų kupstas. Kiekvienam – pagal jo gebėjimus ir supratimą. Viskas eisis ganėtinai lengvai, kol savo darbus derinsite su aplinkiniais. Namuose bus kas sumenkina Everestą ir pjuvenas panaudoja daržo reikmėms. Kalnų su namiškiais neįveiksite.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Sąstingis, laukimas, kad tuoj tuoj bus geriau ir pasijusite geriau, pradėsite ką nors naujo, įdomaus ir vertingo. Taip ir bus. Dar savaitė kita, ir jums bus leista veikti, imtis iniciatyvos ir įgyvendinti planus. Tokiais momentais reikia pasinaudoti, bet jiems reikia ir pasiruošti, kad atėjus laikui negaištumėte veltui laiko. Labai tikėtina, kad kalbos suksis apie keliones, namus ir artimiausius žmones.

Vandenis (01 20–02 18)

Kolektyvizmo jausmas yra nuostabus, tačiau artėjant savaitės pabaigai pajusite, kad jau visko gana. Priežastys paprastos: pasidaro ankšta darbe, namie ar kūrybinėje erdvėje. Jūsų asmeniniai poreikiai bus išstumiami į priekį, o bendrieji reikalai nebus tokie svarbūs. Labai tikėtina, kad kalėdinių pirkinių sąrašą sudarysite patys ir neorganizuosite nei darbinių, nei naminių pasisėdėjimų – iniciatyvą perleisite kitiems.

Žuvys (02 19–03 20)

Pastarųjų dienų ribojimai, iniciatyvos slopinimas ir keistas darbų strigimas vis dar tęsiasi, tačiau jau juntama, kad kaži kas keisis. Pirmiausia keičiasi jūsų požiūris į tai. Atsiranda naujų planų, o kartu su jais – ir naujų galimybių, tačiau labai didelių šuolių vis dar nebus. Namuose viskas kaip įprasta, tačiau didėja nepasitenkinimas, auga reikalavimai ir pretenzijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.