Astrologė: įnirtingų kovų pažymėtą savaitę seksis keturiems ženklams

Ateinanti savaitė bus paženklinta šurmulio ir net įnirtingų kovų. Ne visi iš jų išeis apipešioti – Dvyniams ir Skorpionui, o taip pat Šauliui bei Žuvims sėkmė tikrai nusišypsos, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 26, 2017, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Planai. Savaitė prasidės audringai, bus paženklinta įnirtingomis kovomis. Per jas prarasite vieną kitą plunksną. Po aršių ginčų vieni aprims, o kiti ims dar labiau šiauštis. Kad ir kaip viskas klostytųsi, savaitės viduryje būsite priversti nurimti, grįžti prie to, kas įprasta ir mažiau erzina aplinkinius. Lėtesnis darbo tempas nepaveiks minčių, todėl toliau kursite didelius planus.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pramogos. Aplink bus daug šurmulio, tačiau jokių konkrečių planų ar stabilumo. Daugiau dėmesio teks skirti aplinkiniams, privalėsite pildyti jų norus. Nei savaitgalis, nei darbo savaitės pradžia nepažers gerų žinių. Vėliau, kai visi išsirėks ir susipyks, prasidės jūsų laikas. Išnaudokite jį ne tik darbui, bet ir pramogoms, pomėgiams ar tiesiog poilsiui. Kai jums gerai klojasi, pasistenkite, kad tai sužinotų visi.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Išeitis. Viskas, apie ką anksčiau tik pasvajodavote, priartės, taps pasiekiama. Tai džiugins, ypač tuos, kas patys sau vadovauja ir kitiems padeda siekti tikslų. Galima spėti, kad paskutinė mėnesio savaitė leis apibendrinti metus ir baigti tai, ką pradėjote, bet atidėjote. Penktadienis bus kupinas netikėtumų, kurie prišauks rimtų nesklandumų. Neišsigąskite – išeitį rasite.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pakantumas. Savaitgalis bus audringas, galite įsivelti į konfliktus, kurių anksčiau pavykdavo išvengti. Geriau patylėkite, pritarkite arba kur nors išvykite. Kai nematys, tai ir nepyks. Įsiliepsnoję jausmai nevirs ilgalaike meile, bet prieraišumu ir draugyste gali tapti. Daug kas priklausys nuo to, ko norite, ar esate pasirengę pokyčiams, ar mokate nusileisti. Sugebėjimas išklausyti kitų nuomonę, nepiršti savosios ir nereikalauti privilegijų – štai tikrasis menas.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Autoritetas. Diplomatija nepadės, dovanos – taip pat. Reikia stengtis, kad jus imtų laikyti lyderiu. Tapkite autoritetu, despotišku šeimininku – tai jums bus naudinga. Tiesa, ne visi tai supras iš karto. Kelionėms laikas nėra palankus. Na, nebent trauktumėte šiauriau nuo Lietuvos. Kalėdų dovanų sąrašas ilgės, tačiau šventinės nuotaikos vis dar nebus. Bandykite ją susikurti darbe.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pokyčiai. Lyg ir norite, kad viskas liktų taip, kaip buvo. Bent jau namie, su antrąja puse ar draugais. Vis dėlto atsiras abejonių šešėlis, kad gali niekada nebūti taip, kaip buvo. Namuose viskas gerai ir stabilu, bet tai nedžiugina. Darbe bręsta pokyčiai, kurių ilgai laukėte. Viskas pakibs ore, todėl savaitė bus nestabili. Sulauksite pažadų, kurių niekas neskubės tesėti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Laukimas. Laukiate, kada atsiras žmogus, kuris išspręs jus užgriuvusias problemas, pakiš linksmesnę idėją ar pakreips gyvenimą kita linkme. Laukti teks ilgai. Daug kas priklausys nuo to, ar patys dalyvausite šiame procese, ar tik stebėsite. Dalyvaudami turite galimybę rinktis, galite daryti įtaką. Kad ir kaip stengtumėtės, permainos laukia ne anksčiau kaip gruodžio pirmą savaitę.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Atostogos. Svarbiausia – pajusti savivertę, sugebėti džiaugtis savo laimėjimais, tinkamai įvertinti galimybes. Savaitė sėkminga ir darbe, ir namuose, ir net finansų srityje. Šeimos rūpesčiai šiek tiek varžys laisvę, neleis išvykti tada, kai norėsite. Laimė, jei pavyks suplanuoti aplinkinių laiką ir savo darbus perduoti kitiems, jau trečiadienį galėsite atostogauti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Riba. Aštri, bet sėkminga savaitė. Labai svarbi partnerystė. Bus dienų, kai privalėsite kovoti dėl pozicijos, parodyti, ko esate verti. Tada asmeninė iniciatyva bus svarbesnė už aplinkinių nuomonę. Namuose tai vertins atsargiai, tačiau galiausiai pritars. Darbe tai gali virsti nesutarimų priežastimi. Neperženkite ribos, nes tik taip galite tikėtis papildomų pajamų gruodį.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pareigos. Daug laiko ir pastangų skirsite kolektyviniams renginiams ir darbams, kurie tiesiogiai nėra susiję nei su jūsų pareigomis, nei su gyvenimo būdu. Užgrius reikalai, ryjantys laiką, tačiau neduodantys nei finansinės, nei dvasinės naudos. Aplinkiniai bus nepatenkinti, darbe nieko nespėsite. Be to, ir patys nelabai žinosite, ko norite.

VANDENIS (01 21–02 19)

Žvirbliai. Tinkamas metas pasirūpinti savimi, buitimi ir namais. Dabar galima baigti įstrigusius darbus, pradėjusius byrėti projektus ir nuvaikyti visus žvirblius nuo savų grūdų. Laukia permainingas ir emocingas savaitgalis, per kurį nepaaiškės nieko naujo. Santykiai su aplinkiniais bus sudėtingi. Neeikvokite energijos ten, kur jūsų pastangos bevaisės, skirkite ją realiems ir įprastiems darbams.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Tikslas. Neverta slėpti emocijų: nei įniršio, nei didelio džiaugsmo. Puikiai mokate prisitaikyti prie pasikeitusios situacijos, tačiau ne visada reikia pasitraukti ir užleisti vietą stipresniems. Tikėdami savimi ir savo idėjomis galite kalnus nuversti. Seniai puoselėtus planus vertėtų įgyvendinti dabar. Vienintelė kliūtis kelyje į tikslą – melas ir saviapgaulė. Būkite sąžiningi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.