Astrologė: vieno Zodiako ženklo laukia prieššventinė krizė

Vis labiau artėja šventės, vis daugiau šurmulio. Šventiniai rūpesčiai gali tapti išbandymu santykiams, tad būkite dėmesingesni savo antrajai pusei. Astrologė Skirma Liepienė ypač perspėja Vėžio ženklo atstovus: jiems gresia santykių atšalimas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2017, 11:24 AM

Avinas (03 21–04 19)

Svaigulys nuo ikišventinio šurmulio, pasiruošimų ir svaičiojimų apie eglutės aukštį. Puikiai suprantate, jog tai laikas, kai galite daug nuveikti ir dar daugiau išmokti, tad veikite kryptingai. Šiek tiek kvepia pramogomis, šiek tiek laiko reikia skirti darbams užbaigti ir rasti laisvą laiko plyšį pasiruošti šventėms. Tai laikas, turintis savo pagreitį. Pasinaudokite ta papildoma galimybe, sunaudokite visą gerąjį metų limitą – jis nepersikels į sausį.

Jautis (04 20–05 20)

Laiko darbams užteks, nors Kalėdos visai netoli. Mažai tikėtina, kad dėl to suktumėte galvą. Ir kuo čia rūpintis ar išgyventi? Šventės tuo ir ypatingos, kad iš jų daug tikitės ir labai retai tos viltys pasiteisina. Tačiau jūs užmirštate, kad šventes ir jų nuotaiką kuriate patys. Greičiausiai išsibarstote į detales, laukiate paramos iš šalies ir pernelyg mažai dėmesio skiriate tam, kas yra svarbiausia, kas turi išliekamąją vertę, – tradicijoms.

Dvyniai (05 21–06 20)

Tiek daug norisi: ir sėkmės, ir nykštukų-vergų, ir net elnio rogėse. Visi norai geri. Tik ragai ne visiems tinka, vergus reikia maitinti, o sėkmė – kaip konfeti: kol byra – gražu, kai nukrinta – neaišku, kur dėti. Pabandykite norus sukonkretinti, su aplinkiniais elgtis gražiai, o skolas išmokėti laiku. Tai, kas svarbu kitiems, turėtų būti svarbu ir jums. Jūsų troškimai – antraeiliai dalykai, pažvelkite į savo poelgius truputį kitu kampu.

Vėžys (06 21–07 22)

Galimas ilgalaikių santykių atšalimas. Pajusite, kad trauka blėsta, o naujiems susižavėjimams nėra nei laiko, nei noro. Neskubėkite krautis lagaminų ir šios krizės spręsti bėgdami. Tai – laikina, kalėdinis laikotarpis leis viską dar kartą įvertinti iš naujo, apsvarstyti ir jau kitais metais padarysite sprendimus. Kol kas viską palikite taip, kaip yra. Daugiau dėmesio skirkite darbui, darbo susitarimams ir naujoms perspektyvoms.

Liūtas (07 23–08 22)

Nebandykite bėgti kalėdinio traukinio priekyje. Neskubinkite įvykių, atsargiai imkitės naujovių, neleiskite, kad kas nors nuspręstų už jus. Nemeluokite sau, neieškokite keistų pasiteisinimų, neapgaudinėkite. Tai atsigręš prieš jus pačius. Dirbkite įprastus kasdienius darbus, nes tik tai padės išvengti nesėkmių. Dovanų pirkimas, pakavimas ir bandymas rasti purpurinius papuošalus eglutei gali būti pavėluotas.

Mergelė (08 23–09 22)

Gyvenimas juda į priekį, gal net lėkte lekia, bet jūs to nematote. Blizgančio popieriaus, papuošalų ir kankorėžių kalnai tai užstoja. Ir nesvarbu naujos pažintys, atsiveriančios naujos durys, gautos rekomendacijos ir begalinė laisvė. Jums norisi to, ko nėra. Jums reikia meilės, tikros aistros, ir visai nesvarbu, kad jūs jau viską turite, bet jums reikia naujos. Meilė – ne pyragas, naujo neužmaišysite, jei ankstesnis pridegė.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Tai koks tas šventinis meniu? Ką veiksite per šventes? Puikūs klausimai naujai pažinčiai, preliudija ilgiems romantiškiems santykiams. Aišku, viskas priklausys nuo to, kas klausia ir ko nori (jei tai ne Grinčas). Tačiau pokalbiui tema yra. Savaitgalį daugiausia laiko atims namų tvarkymas, puošimas, eglutės paieškos. Net ir darbinė savaitės dalis jau bus blizgučiais nubarstyta ir šokoladu pakvipusi.

Skorpionas (10 23–11 21)

Viskas vertinama taip, kaip yra, be jokio blaškymosi, iliuzijų. Tai laikotarpis, kai jūs sužinote, ko esate verti darbe (dovanos, dėmesys, paskatinimai). Viskas labai nuosaiku, be jokių išankstinių nuostatų. Puikus laikas, kai galima išsakyti savo nuomonę ir reikalavimus. Jus išgirs, bet vertins kaip naujametinius pokštus, todėl rezultatai bus aiškūs tik po Trijų karalių. Nevelkite atostogų nei sau, nei valdžiai.

Šaulys (11 22–12 21)

Viskas turi savo kainą. Ir tai, ką žadate dovanoti, ir tai, ką gaunate, ir tai, ką pamiršote suskaičiuoti. Turite pakankamai laiko persvarstyti dovanų klausimą. Tai turės įtakos jūsų santykiams, apskritai jūsų ateičiai. Nesistenkite visiems įrodyti, kad reikia galvoti apie taupymą, ateitį ir kaip išgyventi. Tai įdomu tik jums. Nepersistenkite, negadinkite niekam nuotaikos ir linksminkitės kartu su visais arba bent jau stenkitės tai padaryti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ieškodami to, kas atrodo svarbu, atrandate tai, kas iš tiesų yra svarbiausia. Daug naujų draugų, naujų žmonių, šurmulio ir triukšmo. Šventė visą savaitę. Gali būti, jog tai jūsų darbo specifika, bet gali būti, kad tai tiesiog toks laikas, kai viskas, kas vyksta, skamba ir džiugina. Pasimėgaukite šventine nuotaika, bendravimu, pasisemkite naujų idėjų. Viskas greitai aprims, ir tada lauks darbinės kelionės, nauji įsipareigojimai bei nauja atsakomybė.

Vandenis (01 20–02 18)

Gyvenimas visada yra žaidimas. Nesvarbu, ar jūs žinote taisykles, ar ne. Labai svarbu, kad startuotumėte sėkmingai. Kad ir kokios smagios šventės lauktų, turite žinoti, kad viskas, ką pasakysite, bus panaudota prieš jus. Todėl ne tik atidžiai žadėkite, pasirašydami skaitykite dokumentus, bet ir mokėkite pasijuokti iš savo klaidų. Priešai praras budrumą, o draugai įvertins puikų humoro jausmą.

Žuvys (02 19–03 20)

Stengiatės daryti gerus darbus, teisingai pasirinkti, teisingai gyventi. Tačiau ne viskas klojasi taip, kaip jūs planuojate. Kartais gali atrodyti, kad jus kažkas užkerėjo ir jūs darote visai ne tai, ką planavote ar norėjote. Kerėtoją nebus lengva surasti, kaip ir kaltuosius dėl nesėkmių. Kartais ir pats Kalėdų Senis su dovanomis suklysta arba jas atneša per vėlai. Keista nesusipratimų bei paslydimų savaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.