Astrologė pasakė, kuris ženklas nušluostys visiems nosis ruošdamas šventes

Kaip elniai rogėse, kaip voverės rate. Prieššventinė savaitė nebus lengva. Astrologė Skirma Liepienė sako, kad Žuvų ženklo atstovai sugebės suruošti pačią nepamirštamiausią šventę. Tad jei tik turite galimybę, prašykitės į svečius pas Žuvis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2017, 12:01 PM, atnaujinta Dec 19, 2017, 12:12 PM

Avinas (03 21–04 19)

Priartėjate prie savo dovanų kalno, prie norų išsipildymo. Gal tai visai ne Kalėdų Senelio dovanos, gal tai, ko jūs nusipelnėte, gal tai, dėl ko taip stengėtės. Džiugesys greitai praeina ir lieka susirūpinimas: o kas toliau? Toliau tai, kas turi būti, kas turi įvykti, – nauji susitikimai, naujos pažintys, nauji planai ir siekiai. Puikus laikas pradėti naujus sumanymus, net jei ir nebaigėte senųjų. Vieni darbai užklos kitus, bus sudėtinga, bet labai pelninga.

Jautis (04 20–05 20)

Ne tiek jau daug tos asmeninės laimės. Šventės labiau vargina, nei džiugina, o ir tie, kurie greta, menkai padeda. Norisi, kad ką nors veiktumėte drauge, kad kartu važiuotumėte, švęstumėte, kartu linksmintumėtės. Norisi, bet tai ne itin sekasi. Kūčios kartu, giminaičius lankote kartu, bet visi buitiniai darbai sugriūva jums. Pabandykite išskirstyti darbus, padalinti pareigas – taip atsiras laisvo laiko ir jums.

Dvyniai (05 21–06 20)

Įkinkyti lyg elnias rogėse: tempti reikia, šalta ir skristi niekas neleidžia. Yra tikimybė, jog tai jūsų pačių neapgalvotas pasirinkimas, o gal pernelyg norėjote šių rogių. Kad ir kaip būtų, pareigų daug, darbų daug, o antroji pusė švyti lyg eglutė. Po privalomos Kūčių ir Kalėdų programos bus laisvesnis laikas, bet jis jus džiugins tik tada, kai kojoms bus šilta. Dar yra laiko įsigyti vilnones kojines.

Vėžys (06 21–07 22)

Nors aplinkiniai mano, jog jūs suaugę, atsakingi ir svarbūs, mažai kas įtaria, jog jumyse vis dar gyvena vaikas. Vaikas, kuris laukia šventinio stebuklo, nesvarbu, kokie darbai, planai ar rūpesčiai būtų. Jums visada tokiu metų laiku reikia jaukumo, džiovintais grybais ir cinamonu pakvipusių namų, reikia, kas sukurtų jaukią, uždarą erdvę. Puiku, jei yra tie, kurie supranta. Gaila, jei esate savo troškimuose vieniši.

Liūtas (07 23–08 22)

Yra tikimybė, jog net paskutinę dieną prieš šventes dirbsite, todėl dovanų pirkimą, namų puošimą teks perleisti kitiems. Klausimas, kur švęsti, išsispręs savaime, nes tikrieji namai yra ten, kur švenčiate Kalėdas, ten, kur užsuka draugai ir jūs patys jaučiatės puikiai. Šios šventės turėtų būti tylesnės, ramesnės nei įprastai, bet svečių namuose vis tiek nestigs. Rizikingiems nuotykiams prastas laikas.

Mergelė (08 23–09 22)

Kad ir kas vyktų, būsite nepatenkinti. Per mažai dovanų, ne tokios ar nereikalingos. Valdykitės, neparodykite savo nepasitenkinimo tiems, kurie apie jus galvojo, ruošėsi. Na, galite patys sau po eglute dovanėlę pastumti, jei ko nors labai norisi. Pavydo scenoms ir pasiaiškinimams prastas laikas. Ne itin seksis ir pasakas sekti ar meluoti. Todėl pabandykite į viską reaguoti ramiau, kalbėti mažiau.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Atlapotomis durimis, su vėju, skambėjimu ir dūžtančiomis eglutės puošmenomis prasideda šventės. Kas į girliandas įsipainioja, kas ginčų neišsprendžia, o kam šiaip viskas susipina, susimaišo ir sugriūva. Didelė sumaištis visą savaitę. Labai svarbu atsirinkti, ką daryti, o ką atidėti. Kur ginčytis, o kur nusileisti. Suprasdami, jog dabar visko staiga nepakeisite, negadinkite švenčių nei sau, nei aplinkiniams.

Skorpionas (10 23–11 21)

Savaitė nėra eilinė. Audringos emocijos, dovanų kalnai, fejerverkai ir mirksinčios girliandos. Tai sukelia jausmų, emocijų antplūdį. Visa tai nukreipkite metams apibendrinti, nesutarimams išsiaiškinti. Ne tik patys būkite geri ir malonūs – to paties reikalaukite iš aplinkinių. Juk ne tik dviese, bet ir kolektyve galima labai daug nuveikti. Aišku, būtų naivu tikėti, kad šv.Mikalojus viską pakeis, tačiau tai puiki proga pabūti kartu, aplankyti draugus.

Šaulys (11 22–12 21)

Energija trykšte trykšta, gyvenimas virte verda. Labai sėkmingas laikotarpis tiems, kurie turi užsiėmimą, yra iniciatyvūs, gyvena aktyvų gyvenimą. Šis veržimasis gali virsti nauju startu, nauju tramplinu į ateitį. Tačiau ne viskas eisis sklandžiai, nes truputį per daug bus užsibrėžta, pernelyg dideli norai, o laiko iki metų pabaigos mažoka. Tačiau suplanuokite dabar. Viskas susigulės, ir jau sausio pirmomis dienomis prasidės jūsų laikas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Šią savaitę neturėsite laiko sustoti ir svarstyti, ar tikrai viskas gerai, ar taip ir turėjo būti. Tempas didelis, nepriklausomai nuo šventinių dienų, nuotaikos ar savijautos. Jūs negalite daryti pauzės ar atidėti savo įsipareigojimų. Už tinginiavimą gyvenimas baus: perkelti darbai ištirps, pažadai praras prasmę. Todėl Kalėdos ar ne, jūsų šventė – darbas. Dovanas gaunate ne kaip paskatinimą, o kaip atlygį.

Vandenis (01 20–02 18)

Sako, kad nežinote, ko norite. Na, norai – kaip kalėdiniai sausainiai: jiems reikia laiko, reikia, kad šiek tiek pastovėtų, taptų skanesni, išryškėtų skonis. Neskubėkite su savais norais – jie teisingi, laiku, tik dar truputį luktelėkite, neskanaukite. Turėsite tam laiko po didžiųjų švenčių. O dabar būkite kuklūs arba bent apsimeskite tokiais. Darbe viskas puiku, kaip ir namuose.

Žuvys (02 19–03 20)

Jums pavyks suruošti nepakartojamą šventę. Ir gali būti, kad ta šventė – darbe, tarp draugų. Apie tai dar ilgai kalbės visi. Tačiau tai nedžiugins namiškių. Sulauksite priekaištų, kad mažai galvojate apie kitus, kad darbas, kolektyvas ar mėgstamas būrelis jums svarbiau nei šeima. Kartais jūs perlenkiate lazdą, bet tai tik nedideli konfliktai, kurie išputos ir baigsis. Jei savaitės pradžioje nugvelbėte laiką nuo šeimos, savaitgalį praleiskite kartu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.