Astrologė perspėjo vieną Zodiako ženklą: atsargiai su norais

Šventinis laikotarpis pasibaigė, dovanos išdalintos. Kitą savaitę norai neskubės pildytis. Tiesa, kiek kitaip bus Žuvims, kurioms astrologė Skirma Liepienė pataria norėti atsargiai. Nes jų norai pildysis, tačiau nebūtinai taip, kaip norisi.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-01-07 05:30, atnaujinta 2018-01-07 11:44

AVINAS (03 21–04 20)

Visata. Nėra svarbu, ar mes vieni visatoje, ar ne. Klausimas kitas: ar jūsų poelgiai turi įtakos ateičiai? Ar tai, kas vyksta dabar, gali pakeisti jūsų likimą? Jūsų laukia egzistenciniai klausimai, filosofiniai ginčai ir protingi pokalbiai apie tai, kas nėra aišku, patikrinama ir suprantama. Vieniems tai turės įtakos ateičiai, kiti, paplepėję ir žvilgtelėję į tirščius kavos puodelyje, viską pamirš. Tačiau visatos knygoje tai bus užrašyta ir išsipildys.

JAUTIS (04 21–05 21)

Savarankiškumas. Atmeskite visų patarimus, galvokite savo galva ir elkitės taip, kaip jums atrodo teisinga. Tegul visi stebisi, kad neskaitote knygų, patarimų apie vaikų auginimą, žaliavalgystę ar cukraus žalą. Jūs turite savo gyvenimą, patirtį ir pamokas. Tai, kas tinka jums, ir yra teisinga. Jums taip pat palankiau nesikišti į svetimus reikalus ir nepatarinėti nei kaip gyventi, nei kaip pinigus uždirbti.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Principai. Manote, kad esate principingi, ambicingi ir nepalenkiami? Tikrai ne. Laikas keičia principus. Yra puiki galimybė susitaikyti, susitikti, pasimatyti su tais, ant kurių dantį griežėte. Nereikia aiškintis, kas kaltas ir kodėl. Tiesiog susitaikykite, užbraukite brūkšnį ir gyvenkite toliau. Tiesa, jūsų bandymai pasirašyti taikos sutartis gali būti atmesti, bet pabandyti verta. Tai, kas nepavyks šią savaitę (taip pat ir darbuose), gali būti įgyvendinta ateityje.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Tikėjimas. Tikite, kad dar truputį – ir įvyks stebuklas, gyvenimas pasikeis ir jūs rasite laimę ant artimiausio tako. Gal baloje, gal šlapių lapų krūvoje. Tačiau toks tikėjimas yra naivus. Reikia padirbėti, pasistengti iki galo atlikti tai, kas būtina, mažiau kontroliuoti aplinkinius ir negyventi praeitimi. Viskas lyg ir paprasta, lengvai suprantama, bet sunkiai įgyvendinama. Nauja meilė, naujas susižavėjimas gali būti naujo šeiminio gyvenimo pradžia.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Priklausomybė. Jūsų darbo planai ir laisvalaikis labai priklauso nuo kitų žmonių. Jūs negalite vieni nuspręsti nei kur keliausite, nei kas bus patiekta ant šventinio stalo. Viską tenka derinti. Tai vargina, erzina ir net išveda iš kantrybės. Reikia su tuo susitaikyti, nes kitaip nebus. Savaitgalis bus dirglesnis nei įprastai. Tačiau jau nuo antradienio vakaro viskas sustos į savo vėžes ir galėsite ramiau atsikvėpti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Mazgai. Prisirišate storais lynais, surišate patikimus mazgus, kad niekas nenukryptų nuo to, ką jūs suplanavote, ko siekiate, trokštate. Esate pasiruošę įgyvendinti savo planus bet kokia kaina. Iš tiesų viskas turi savo kainą: už didesnį uždarbį mokėsite laisvalaikiu ir pramogomis, už geresnę poziciją darbe – savaitgaliais ir šeimos šventėmis. Tai svarbu dabar, bet kai viskas pajudės norima linkme, galėsite šiek tiek atlaisvinti mazgus.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pastangos. Virš galvos – kitas dangus, kitos žvaigždės, bet tikslai išlieka tie patys: geresnis, įdomesnis gyvenimas. Nėra lengvas laikas. Jis reikalauja daug iniciatyvos, veržlumo ir kryptingumo. Teks įdėti daug pastangų, kad uždirbtumėte, įsitvirtintumėte. Kartu sumažės ratas žmonių, su kuriais bendraujate, šalia liks tik patys patikimiausi. Pramogos kuklios, panašios į vakarinius pokalbius prie raudonojo vyno taurės.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Planai. Suplanuokite ateinančius metus. Net jei planas ir keisis tūkstantį kartų, jūs vis tiek turėsite gaires, žinosite kryptį ir pagrindinius darbus, kuriuos turite trūks plyš įveikti. Tvarkos įvedimas užmirštame kampe, tapti geresniam ar valgyti sveikiau – taip pat planas. Tai laikas, kai viskas, kas sugalvota, lieka įspausta laike. Senieji darbai judės vangiai, tačiau ir juose naujovės po truputį šviesis.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Klaidos. Gyvenimas – kaip fokusininkas. Jis nenuspėjamas. Viskas lyg ir suplanuota puotai, lyg ir pasiruošta, padengta, bet staiga menka klaida trukteli staltiesę, ir visi gyvenimo planai pažyra. Norėjosi padaryti įspūdį? Padarėte. Susilaikykite nuo efektingų mostų, skambių kalbų ar pažadų. Darykite savo darbus, eikite ten, kur reikia, tačiau nesisklaidykite, nes galite užkliūti. Nedidelės klaidos turės didelių pasekmių.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Šypsena. Savaitė nelabai palanki rimtų darbų pradžiai, kardinaliems sprendimams ar užkariauti pasaulį. Tai laikas, kai gyvenimas barsto galimybes, pasiūlymus, tačiau nepadeda padaryti teisingo ar galutinio sprendimo. Nesistenkite atrodyti rimtesni, solidesni ar svarbesni, nei esate iš tiesų. Turėkite drąsos pasirodyti tokie, kokie esate, būkite savimi. Šypsokitės, nes didžiausios gyvenimo kvailystės padaromos rimtu veidu ir remiantis įstatymais.

VANDENIS (01 21–02 19)

Kvapas. Keistos mintys ir dar keistesnės įžvalgos. Atrodo, kad kas nors kitas, visai svetimas, sujaukia planus. Kyla įtarimų, kad blogiukai kažką jums už nugaros rezga. Gal kokius nors burtus naudoja? Kažkas iš tiesų vyksta, bet to jūs negalite pakeisti. Gal kas nors kokį nors talismaną padėjo, gal tiesiog padvėsusi pelė smirdi – kvapas blogas. Žiūrėkite į viską paprasčiau. Per keletą dienų išvėdinsite patalpas – neliks ne tik keisto kvapo, bet ir minčių apie jį.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Norai. Trokštate kelionių, planuojate naujus maršrutus, norite to, kas jau pradžiugino jūsų draugus ir pažįstamus? Tai pyragėliai, kumpiai, paplūdimiai ir pilys. Prancūzija, Italija, Ispanija ir dar toliau. Ar žinote, kuo dar garsi Prancūzija? Giljotina. Būkite atsargūs su savo norais. Jie išsipildys, bet niekas nežino, ar tiktai taip, kaip jūs norite. Dideli planai, dideli norai ir dar didesnės galimybės. Svarbu norėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.