Astrologė pasakė, koks ženklas šią savaitę džiaugsis malonumais

Griūva smėlio miestai ir domino kaladėlės, keičiasi planai. Savaitė ne iš lengvųjų. Tačiau Liūto ženklo atstovams astrologė Skirma Liepienė turi kitokią žinią: ši savaitė jiems yra malonumų laikas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2018, 11:05 AM

Avinas (03 21–04 19)

Įsuka kasdieniai darbai, pareigos. Rūpesčiai nėra dideli – greičiau jau rutina. Keisti orai, šlabdriba irgi ne itin džiugina. Tikėtis, jog nuotaikos pasitaisys savaime, kad visa tai greitai praeis, – naivu. Galima surasti nedidelių pramogų po stogu, kur šilta, jauku ir sausa. Darbo savaitės pabaigoje jūsų lauks dovanos. Ne užmirštos kalėdinės, bet mielos ir nuoširdžios. Laukiantiems didžiosios gyvenimo meilės teks dar palaukti arba susitaikyti su plepiu pašnekovu šalia.

Jautis (04 20–05 20)

Smėlio miestai reikalingi tik jums – visi kiti turi savus miestus, namus, gyvenimus. Gali būti, kad taip pat iš smėlio ir laikinus, bet savo. Ši savaitė leidžia pajusti gyvenimo trapumą, vienišumo jausmą. Tai laikas, skirtas apmąstymams, įvertinimams ir naujai pradžiai. Nėra lengva – net jei niekas ir nesugriovė jūsų miesto, gali būti, jog jo niekas nė nepastebėjo. Kiekvienoje smiltyje – nauja patirtis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Užmojai milžiniški, dideli planai ir troškimai. Bandymas įsitvirtinti, pasirodyti ir sužibėti naujoje šviesoje. Pavardės, pažintys svarbu – kaip ir turimi postai. Esamu laikotarpiu tai gali jums padėti, bet gali ir sutrukdyti. Suveikia domino principas – griūva viena lentelė, o iš paskos – ir kitos. Namuose į tai žiūrės atlaidžiai, pritarimo nesulauksite.

Vėžys (06 21–07 22)

Bandymas pasivyti tai, kas jau pabėgo, nubėgo ar nutekėjo. Yra dalykų, kurių neįmanoma sugrąžinti ar pakeisti. Tai santykiai, kurie išsikvėpė. Jūs patys to norėjote, stengėtės, kad taip būtų, o dabar gailitės. Neverta, viskas, reikia gyventi toliau. Ir tas „toliau“ šią savaitę skambės dažnai, įkyriai ir net nemaloniai. Jūs sulauksite naujų pasiūlymų dėl tolesnių darbų, dėl sąlygų pasikeitimo ar net svarstysite pakeisti gyvenamąją vietą.

Liūtas (07 23–08 22)

Gražiausias laikas yra tas, kurį praleidžiate malonioje kompanijoje, su mylimais žmonėmis, draugais ar užsiimdami tuo, kas jums patinka. Ši savaitė – laikas malonumams. Nesvarbu, kokie jūsų darbai, kokie rūpesčiai ar planai – jūs turite rasti laiko būti laimingi. Savaitė prabėgs greitai, o malonūs prisiminimai išliks ilgam. Neapsikraukite tuo, kas jums nepatinka, įpareigoja ar slegia.

Mergelė (08 23–09 22)

Skirtingas laisvės suvokimas, skirtingas požiūris į kasdienę buitį ir dar daugelis dalykų, kurie priklauso tik jums vieniems. Individualumo išsaugojimas, savosios teritorijos gynyba ir noras būti asmenybe, o ne kolektyvo dalimi, veda į konfliktus. Kartais tai tik nedideli ginčai ar apsižodžiavimai, o kartais jie virsta rimtais mūšiais dėl vietos po saule. Viskas priklausys nuo to, kiek šioje kovoje jaučiatės stiprūs.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kad ir kokiais žingsniais matuosite kelią nuo namų iki darbo, jis vis tiek trumpėja. Tai todėl, kad dabar jūs norite grįžti namo, todėl, kad skubate ten, kur jūsų laukia. Nesvarbu, ar jūs vakarienę ruošiate, ar jums ruošia, ar namuose tik katinas lūkuriuoja. Naminis laikas, kai norisi būti namuose, keisti buitį, bendrauti su namiškiais. Jūsų dėmesys, gerumas, šiluma jiems turi atgarsį, ir gyvenimas tampa visai kitoks, nebepriklausomas nuo orų išdaigų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kas galėjo pamanyti, jog viskas taip netikėtai pakryps, kad visi jūsų planai turės keistis, o žmonės, kuriais pasitikėjote, sukels tiek daug abejonių. Ši savaitė nėra didelių sprendimų metas – tai labiau apmąstymų ir abejonių, svarstymų ir nuogąstavimų laikas. Vidinį sielos šiugždesį gali padėti įveikti tik šeimos vakarienės, nedidelis rankdarbis ar kita maloni veikla. Liežuvavimas į tą sąrašą nepatenka.

Šaulys (11 22–12 21)

Kiekvienas turi savo tarakonų. Nieko baisaus, jei jie užklydo iš kaimynų – išvarysite, blogiau tiems, kurių galvose jie apsigyvena, jaukia mintis, ramybę ar skatina pavydą ir nepasitikėjimą. Kiekvienam savi, tačiau labai smagu, kai jie nekliudo aplinkiniams, netrukdo darbų, nesujaukia planų. Kad visur būtų švaru ir tvarkinga, reikia planuoti darbus, susitikimus ir pasimatymus. Sudėtinga, bet įmanoma.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nežaiskite žaidimų, nekurkite intrigų, nesistenkite būti gudresni ir aplenkti laiką. Viskas bus taip, kaip ir turi būti, savo laiku ir be jūsų pagalbos. Labai tikėtina, jog kiti jau išaugo tokių žaidimų laikotarpį ir jūsų kaladėlių pilis sugrius nuo menkiausios užuominos į apgaulę. Savaitės pradžia bus stabilesnė nei jos pabaiga. Ypač svarbu realiai planuoti darbus, atlikti tai, ką reikia, laiku, neperkelti į ateitį to, kas turi būti atlikta dabar.

Vandenis (01 20–02 18)

Namų tema tampa svarbi. Nesutarimų nėra, gaudesio jokio – tiesiog viskas kartu, drauge. Ir savaitės pradžioje tai suderinti darosi sudėtinga, vėliau viskas tampa gražia darna. Tai džiugina, nes pasimiršta priekaištai, pavydas ir atrodo, kad viskas vėl gražu, laiminga. Taip atrodo. Didžiausią rūpestį kelia darbai, kurie netobulėja, augimo perspektyvų neatsiranda, o noras imtis ko nors nauja po truputį blėsta.

Žuvys (02 19–03 20)

Neabejokite tuo, ką darote, netikrinkite tų, kam patikite darbus. Iškyla daugybė klaustukų, daugybė neatsakytų klausimų, tačiau visko žinoti ir sukontroliuoti neįmanoma. Per savaitę iškils problemų, kurias turėsite spręsti nedelsdami, neatidėliodami. Gali būti, jog tai bus susiję su finansiniais klausimais, kurie kadaise jau buvo kartą atidėti. Laiko pramogoms ar susitikimams su draugais mažokai, bet jūs vis tiek rasite būdų smagiai praleisti laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.