Lūžis vienam Zodiako ženklui: Fortūna perėjo į jūsų pusę

Šio ženklo atstovams pastaruoju metu ne itin sekėsi, bet nuo kitos savaitės viskas keičiasi: Fortūna, pasak astrologės Skirmos Liepienės, perėjo į jų pusę. Tie likimo numylėtiniai bus Jaučio ženklo atstovai.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Ožiaragis
Ožiaragis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 14, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 10:15 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Spalvos. Gyvenimas spalvingas, žaižaruojantis ir kiekvienam – skirtingomis spalvomis. Jūs patys renkatės – piešti ar ne. Vieni piešia ateitį, kiti palūžta, treti bunka, o dar kitus gyvenimas taip nusmailina, kad jie net trupa piešdami vingį po vingio. Kiek jums reikia spalvų, priklauso tik nuo jūsų. Likimas yra paruošęs jums visą paletę. Savaitė mįslinga, grąžinanti atgal, leidžianti ištaisyti klaidas ir padaryti naujų. Gal menkesnių ir ne tokių svarbių.

JAUTIS (04 21–05 21)

Laimėtojas. Kai norisi ir būtinai reikia, viskas įmanoma. Norai pildysis netrukus. Fortūna neseniai perėjo į jūsų pusę. Nesvarbu, kokioje sferoje dirbate, jūs tapsite laimėtoju ir net pavyzdžiu kitiems. Dosnumo, kilnumo ir pasididžiavimo lydinys. Pasinaudokite šiuo nuostabiu laiku, sušvytėkite, pasirodykite ir džiaukitės.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Laviravimas. Ėjimas lynu – jūsų gyvenimas. Tenka laviruoti, narplioti sudėtingus santykius, taikytis ir vėl pyktis. Finansiniai reikalai su tuo nesusiję. Nieko neišspręsite bandydami papirkti. Būkite nuoširdūs, nesikiškite ten, kur neprašo, ir neapkalbinėkite visų iš eilės. Savaitė bus visai nebloga, jei laikysitės atokiau nuo intrigų ir neplanuosite gerų darbų, kuriuos už jus turi nuveikti kiti.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Kantrybė. Lauksite, kol gerklėje ims kilti gumulas. Atrodys – dar akimirka, ir viskas prasiverš ašaromis ar tiesiog pagalbos šauksmu. Vieniems reikės meilės, kitiems – kad sugrįžtų išėję, treti ilgėsis to, ko niekada neturėjo. Tai laikas, kai gyvenimas pakimba ir niekur negalite pasitraukti, nieko padaryti, tik laukti. Sunki savaitė, tačiau tokiu metu išugdoma kantrybė ir sugebėjimas nepasiduoti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Ledas. Jūsų troškimai panašūs į ploną ledą ant balos: arba greitai ištirps, arba kas nors sutraiškys. Viskas klostysis lyg ir palankiai, bet ne taip, kaip norisi jums. Svarbiausia – nematysite perspektyvų. Kažkur už horizonto yra ir laimės kalnas, ir stebuklingi sodai, bet jie neįžiūrimi. Galite rizikuoti, net ir svetimais pinigais, bet gerai pagalvokite, kur dėsite visa tai, ką laimėsite?

MERGELĖ (08 24–09 23)

Prisiminimai. Tai, ką praradote, nebesusigrąžinsite, kad ir kaip norėtųsi. Telieka guostis, kad taip ir turėjo būti, nieko negalėjote pakeisti, tokie gyvenimo dėsniai. Viskas susitvarkys ir laikui bėgant užsimirš. Ši savaitė emociškai sudėtinga, ypač tiems, kurie nemėgsta apniukusio dangaus. Tačiau ir tokiu metu įvyksta malonių dalykų, todėl prisiminimai gali sušildyti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Našta. Sniegas neužklos pėdsakų. Viskas bus matoma: kas murzinais batais praėjo, kas į sielą prispjaudė. Nesureikšminkite to. Viskas pasikeis, didžioji atsakomybės našta sumažės. Ilgalaikiai įsipareigojimai išliks, tačiau jie jau nebereikalaus tokios didelės pajamų dalies, o artimieji mažiau kraus savo rūpesčių jums.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Santūrumas. Link tikslo ves intrigomis grįsti keliai. Pergalė turi daug tėvų ir giminaičių, bet jei suklysite, apsikvailinsite, liksite vieni. Viskas, kuo užsiimate, kuo rizikuojate – tik jūsų asmeninis reikalas. Būtų puiku, jei šią savaitę nespręstumėte finansinių reikalų, neprisiimtumėte papildomų pareigų ir apie meilę kalbėtumėte santūriau. Maža kas gali pasikeisti, kai pasikeis mėnulio fazė.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Abejonės. Jūsų nuotaikos keisis kaip orai – tai mylėsite, tai abejosite. Vidurio nebus. Daugybė abejonių ir dar daugiau bandymų sužinoti tiesą. O tiesa nereikalinga niekam, nes tai, kas vienam teisinga, kitam kelia didelių abejonių. Labai tikėtina, kad viskas klostysis būtent taip, kaip suplanavote jūs, bet vietos netikėtumams palikite. Savaitė bus kiek sujaukta, lydima nebaigtų darbų ir noro viską pradėti iš naujo. Arba viską tiesiog pamiršti.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pinigai. Finansiniai klausimai spręsis lengvai, atsiras naujų darbų, pasiūlymų. Ir jūs patys pradėsite save vertinti kur kas palankiau. Tačiau nepamirškite, kad pinigus reikia gerbti. Todėl nešvaistykite to, ko dar neuždirbote, o tai, ką uždirbote, panaudokite kryptingai. Gali būti, kad kas nors pareikalaus savo dalies. Apsvarstykite, ar tikrai reikia dalytis.

VANDENIS (01 21–02 19)

Dėsniai. Kiek ir ko reikia, nežino niekas. Jūs – taip pat, nors dažnai numanote, kas ir kodėl bus. Labai daug nuojautų, kurios nepasitvirtins, labai daug apgalvotų sprendimų, kurie pasirodys neteisingi. Vienintelė išeitis – leisti gyvenimui tekėti ta vaga, kurią jis pats pasirenka. Jūsų pasirinkimai per menki, kad galėtų daryti įtaką visatos pasirinkimams. Nieko, tai laikina. Dar truputėlį – ir vėl galėsite valdyti pasaulį.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pakaitalas. Laukiate geresnių laikų, laukiate geresnės dienos? Nelaukite, veikite, imkitės iniciatyvos net tada, kai atrodo, kad beprasmiška. Kai kuriems gyvenimas šią savaitę apkarpys sparnus, kai kuriems pažadės geresnę ateitį, bet visi gaus mažiau, nei mano esą verti. Keiskite požiūrį. Negalite nuvykti į Kanarus? Važiuokite į Zakopanę. Ieškokite pakaitalų savo norams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.