Astrologė vienam ženklui: naudokitės proga, nes artėja problemos

Ši savaitė sudėtinga. Avinai klimps į gyvenimo pelkynus, Vėžius taikysis išduoti draugai, Ožiaragiams kažkas apnuodys gerąsias gyvenimo sferas. Astrologė Skirma Liepienė įspėja Svarstyklių ženklo atstovus, kad naudotųsi progomis, kol dar gali, nes joms atrėja problemiškas laikotarpis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2018, 3:45 PM

Avinas (03 21–04 19)

Gyvenimo pelkynai. Nesvarbu, kur esate ir ką veikiate, pasidaro taip klampu ir nemalonu, jog norisi viską palikus bėgti tolyn ten, kur šviesiau, giedriau, o kartais ryškiai žalia. Nuo savęs nelengva pabėgti. Likite ten, kur esate, tačiau neleiskite greta jūsų veistis visokiausiems padarams, tiek mažiems, tiek dičkiams, kurie ėda ne tik jūsų nervus, bet ir gerą nuotaiką, sėkmę, sumanymus.

Jautis (04 20–05 20)

Toks periodas, kai viskas aplinkui juda, sukasi, o jūsų gyvenimo pakeleiviai laksto, šūkauja ir griuvinėja versdami ir jus įsilieti į keistą šurmulį. Nėra ramybės su tais nuotykiautojais. Reikia įsitraukti, pamatyti, suprasti to judesio dvasią ir pajusti visus malonumus – ir žygių į kalnus, ir klajonių po parduotuves. Viskas nauja, o gal baisiai svetima, bet su savais ir labai linksmais.

Dvyniai (05 21–06 20)

Atsiranda gudruolių, kurie visur įlenda, viską žino ir yra neapsakomai dailūs. Paskui tokius galima eiti į pasaulio kraštą pamiršus namus, vaikus ir svarbiausius darbus. Na, ir kas gali jus sulaikyti? Amžius – ne riba, finansai – nestabilus ir kintantis dalykas, bet noras eiti kartu – nesuvaldomas. Taigi šalia atsiradę nauji žmonės tampa pakeleiviais, kompanionais ne tik darbe, bet ir asmeniniame gyvenime.

Vėžys (06 21–07 22)

Ne visi, kurie šiepia dantis, šnypščia ir taikosi įkąsti, yra tikrai pavojingi. Blogiau, kai klastą rezga draugas. Nes jis pažįsta jus kaip nuluptus, žino visas silpnybes ir jūsų baimes. Būkite atsargesni, atidesni leisdamiesi į naujoves ar atviraudami, tikrai atsiras kas pasinaudos jumis, kas sužais jūsų jausmais. Darbo aplinkoje to nejusite, tačiau namo grįžti nesinorės, nesinorės prisipažinti, kad neklausėte patarimų.

Liūtas (07 23–08 22)

Įvaizdis, šukuosena ar piešti antakiai gali labai daug sugadinti ir tik išimtiniais atvejais pagelbėti. Viską lemia jūsų profesionalumas, dalyko žinojimas bei tvirtumas ginant savo poziciją. Tai ir yra tikroji jūsų vertė, visa kita – tik zylių išlukštenti saulėgrąžų lukštai. Atmeskite patarimus, nesvarstykite svetimų idėjų, vadovaukitės savo požiūriu, nuojautomis ir tuo, ką žinote geriausiai.

Mergelė (08 23–09 22)

Gražūs, protingi, išmintingi ir sąmojingi. Ir visa tai apie jus. Vis dėlto gyvenimas ne tik duoda, bet ir riboja. Todėl nenuostabu, kad negalėsite lengvai disponuoti tuo, ką uždirbate, kad bus rimtų pokalbių apie pareigas ir įsipareigojimus. Tačiau viskas, apie ką kalbama, tėra greta jūsų. Jokių aukštumų, jokių bandymų iššokti aukščiau. Atsiranda nesklandumų, susijusių su bendrais reikalais, bendrais finansais.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Sėkmė, kaip sniego pusnys – vieną rytą jos po jūsų langu, o kitą rytą jau pratirpusios. Todėl to, ką galite padaryti dabar, neatidėliokite, naudokitės progomis. Juo labiau kad jaučiamas problemiško laikotarpio artėjimas: kai reikės pasiaiškinti dėl sėkmės, papilnėjusios piniginės ir nuotykių, kurie labiau dėl noro pasirodyti nei iš didelio džiaugsmo.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nereikia krimstis dėl to, ko negalite pakeisti. Vertėtų apsvarstyti susiklosčiusią situaciją ir pabandyti viską įvertinti kitu žvilgsniu. Paaiškės, kad ne taip jau pilka, kaip jums atrodė. Tiesiog tai lietaus debesys. O vanduo ir sapne, ir gyvenime nuplauna viską, kas užsiliko. Tai tegul ir plauna. Gyvenamosios vietos, turtiniai klausimai yra aktualūs. Bet jie sprendžiasi lėtai. Ir šių klausimų nebandykite paspartinti.

Šaulys (11 22–12 21)

Iš dviejų blogybių tenka rinktis tą, už kurią geriau mokama. Pasirinkimas kuklus, bet būtina jį padaryti. Kiek tai turės įtakos ateičiai, niekas nežino, bet greičiausiai tai momentinis sprendimas, momentinė veikla ir viskas labai greitai pasibaigs. Bet pirma papildys jūsų piniginę. O to labai reikia. Tai laikas, kai viskas vyksta jums už nugaros, kai jūs žinote, bet negalite dalyvauti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Atrodo, kad ir patį gražiausią obuolį pradėjo graužti gyvenimo kirminas. Nuosekliai, nuo vieno krašto, bet jau graužia. Dantų jam neišmušite, gyvo nesugausite, todėl reikia tai, kas nereikalinga ir sugedo, arba nupjauti ir išmesti, arba laukti, kol tai apnuodys ir gerąsias gyvenimo sferas. Labai tikėtina, kad tas kirminas pirmiausia atsiranda namuose, buityje. Todėl naminius darbus reikės dalytis, vaikus mokyti ir patiems neapsileisti.

Vandenis (01 20–02 18)

Taupyti smulkmenose neišeis. Kad ir koks kilnus būtų jūsų taupymo tikslas, nenumatytų išlaidų vis tiek neišvengsite. Todėl nekankinkite savęs dėl to, kas išslydo iš rankų. Imkitės to, ką dar galima padaryti. Vis dar tęsiasi laikotarpis, kai bendravimo problemos aktualiausios. Tačiau jūs dabar jau kitoje pozicijoje – į viską žiūrite ramiai, turite pasiruošę atsitraukimo planą ir esate linkę diktuoti savo sąlygas (bent jau jums taip atrodo).

Žuvys (02 19–03 20)

Pokalbiai ir diplomatija dabar nepadeda. Jūs jaučiatės, lyg sėdėtumėte stikliniame inde, iš kur viską matote, bet jūsų niekas negirdi. Neaušinkite veltui burnos, daugiau laiko skirkite kitokiai veiklai, pomėgiams. Labai daug sugriuvusių planų, neįvykusių susitikimų ir atidėtų pasimatymų. Darbuose nesusikalbėjimą keičia nesusipratimai. Tiesiog laikas, kai turite būti savarankiški.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.