Astrologė: vienam Zodiako ženklui gyvenimas nešykštės dovanų

Kitą savaitę atsipūsti ir ilsėtis neteks. Jaučius su nauja jėga užgrius sunkumai, vėžių dvasinį gyvenimą sudrebins nedidelis, bet reikšmingas smūgis. Tuo tarpu Skorpionams gyvenimas nešykštės dovanų, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 21, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:31 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Ryžtas. Niekas nesikalba ir nesidera, kai ginasi. Dabar jums reikia pirmiems žengti į priekį, pareikšti nuomonę, pareikalauti to, kas priklauso. Kiekviena uždelsta diena menkina ne tik jūsų galimybes, bet ir autoritetą. Aišku, viską darykite taktiškai, mandagiai, neperžengdami visuotinai priimtų elgesio normų. Aplinkiniai dosniai dalys patarimus. Išklausykite, net jei jie jūsų nedomina. Vėliau viso to prireiks.

JAUTIS (04 21–05 21)

Sunkumai. Gyvenimas ne visada telpa į taisykles, pažadus, priesaikas ar įstatymus. Nereikia bandyti užsidaryti į dėžę, nuo visko atsiriboti. Reikia tiesiog gyventi. Sunkumai kybo visą laiką, o dabar užgriūva su nauja jėga, sujaukdami tolimus ir artimus planus. Galima kalbėti apie dvasios stiprybę, mokymus ir meditacijas, bet bus nemažai situacijų, kai teks galvoti logiškai, praktiškai ir elgtis taip, kad nepakenktumėte nei sau, nei kitiems.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Veikla. Gyvenimas duotas tam, kad būtumėte stiprūs, ryžtingi ir daug nuveiktumėte. Ir ne vien dėl gardesnio koldūno. Dabar aplinkybės ne itin palankios labdarai – teks rūpintis namiškiais, užsikrauti giminaičių rūpesčius. Laukia daug veiklos, nesusijusios su jūsų tikslais. Todėl laikas darbe bus kaip atostogos – tik darbas ir jūs. Mėgaukitės tomis akimirkomis. O tų, kurie dirba sau, laukia sudėtingi sprendimai, kaip rasti laiko tam, kas svarbiausia.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Ženklai. Nedidelis smūgis sudrebins jūsų dvasinį gyvenimą, padės suvokti, kad esate mirtingi. Suprasite, kad egzistuoja ir visai paprastos, kasdienės problemos, kurios neturi nieko bendra su filosofija ar fantastika. Tas problemas teks spręsti neatidėliojant. Tai pakeis jūsų nuostatas. O jei nepastebėsite lemtingų ženklų dabar, vėliau juos pamatysite ryškiais žaibais. Nevelkite į vieną kamuolį namų ir darbo reikalų.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Energija. Negalėsite nusėdėti vietoje: energijos – daug, troškimų – taip pat. Svarbu susivokti, kuria linkme tą energijos užtaisą nukreipti, kad būtų maksimaliai išnaudotos pasitaikiusios galimybės. Jums nereikės nei patarėjų, nei komandos, vieni galėsite viską padaryti. Svarbiausia, kad tai džiugina. Namiškiai tingiai, vangiai judės ta pačia kryptimi. Galimi meilės nuotykiai, tačiau trumpalaikiai ir visiškai slapti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Piramidė. Statydami savą piramidę nepamirškite, kokiu tikslu jas statė egiptiečiai ir kiek vergų jiems reikėjo. Todėl gerai pagalvokite prieš imdamiesi didelių sumanymų. Ar užteks lėšų, jėgų ir noro visa tai baigti? Šis mėnuo neturi įprasto ritmo, stabilumo, bet nepraraskite kantrybės.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Planai. Net jei viską ir suplanavote, gali paaiškėti, kad planus teks koreguoti. Nebus viskas ramu ir paprasta, kaip tikėjotės. Vieni draugai su gėlėmis ar balionėliais ateis, kiti susitikimų datas pakeis, o tretiems atrodys, kad jūsų laikas priklauso visiems. Sumaištis trukdys padaryti tai, ką privalote, kas jums svarbu. Nieko negalėsite pakeisti, teks prisitaikyti. Tik neleiskite, kad kiti jūsų gyvenimą paverstų chaosu.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Dovanos. Smagu, kai yra kuo didžiuotis, ką parodyti ir kuo pasigirti. Tikėtina, kad atsiras nauja plunksna jūsų skrybėlėje – gyvenimas nešykšti dovanų. Dovanas priimkite, jomis girkitės, didžiuokitės, tačiau lengva ranka nešvaistykite. Pataupykite. Bus ne toks turtingas ir ne toks dosnus laikas.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Akmenėliai. Nemalonumai – kaip jūros akmenėliai: pamažu apsitrina, praranda išskirtinumą, tik reikia palaukti, kol gyvenimo bangos ir smėlis tai padarys. Mėnesio pradžioje matysite, kad labai daug tokių nugludintų akmenėlių – ginčų, nesutarimų su artimais giminaičiais – jau prarado bet kokią prasmę. Todėl reikia juos paprasčiausiai išmesti. Tuščias kišenes greitai pripildys tolimų kraštų suvenyrai, smulkios dovanos.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Taupumas. Nauji darbo pasiūlymai ims plūsti iš pačių artimiausių žmonių. Atlygis – smulkūs, bet greitai uždirbami pinigai. Jie tikrai jums dabar nepakenks. Kita vertus, tai netenkins, jei rimtai planuojate nuo rudens pradėti taupyti. Gali būti, kad sutaupyti nieko nepavyks. Kad viskas eitųsi taip, kaip norite, reikia susipažinti su žmogumi, kuris jumis domėtųsi ir jums padėtų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Konfliktai. Jūs – tik lėkštė ant pietų stalo, be to, ne pati pilniausia. Todėl gerai pagalvokite, ar galite triukšmauti, reikalauti ir vaidinti pagrindinį patiekalą. Visada yra tas, kuris viską gali išspręsti vienu rankos mostu, o šukės laimės neatneš. Kad ir kaip nepatinka, pasėdėkite tyliai, ramiai, nieko nereikalaudami ir nesiveldami į konfliktus. Net ir tada, kai kas nors rimtai užgauna ambicijas. Kivirčus namuose spręskite apgalvotai, nes visi puikiai žino jūsų silpnąsias vietas.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Trupiniai. Kartais viskas atrodo beviltiška, o kelio atgal nėra. Net ir tuo atveju, jei eidami žymėjote jį barstydami trupinius. Alkanas paukštis viską sulesė. Tad jūs negalite grįžti, paukštis sotus. Todėl teks arba laukti tamsiame miške, arba apgraibomis eiti. Viskas priklausys nuo jūsų drąsos ir noro veikti. Didelė tikimybė, kad net ir tamsoje rasite taką. Todėl neabejokite nuojauta ir savo noru gyventi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.