Astrologė: vienas ženklas visus aplinkinius išves iš kantrybės

Šią savaitę bus daug darbų ir judėjimo, žada astrologė Skirma Liepienė. Visgi vienas Zodiako ženklas pernelg dideliu savo iniciatyvumu visus aplinkinius išves iš kantrybės – tai Šaulys.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2018, 1:31 PM, atnaujinta Jan 23, 2018, 2:30 PM

Avinas (03 21–04 19)

Iniciatyvus ir judrus laikas. Nesvarbu, kaip klojosi praėjusią savaitę, kas jums padėjo, – dabar liekate vieni ir viską turite padaryti patys. Atlikite savo darbus, neužtrukite, nieko neišradinėkite, netobulinkite – tiesiog dirbkite. Ratą, kaip ir ugnį, išrado be jūsų seniai. Jums reikia rasti laiko savo pramogoms, saviems poreikiams ir malonumams. Gali būti, kad šią savaitę bus mažiau susitikimų, mažiau tuščių pokalbių, pasimatymų.

Jautis (04 20–05 20)

Jaučiate diskomfortą, trūksta miego, malonumų ir to, kas gyvenimą paverčia gyvenimu. Nepriimate sprendimų, nieko nekeičiate ne todėl, kad nežinote ar nedrįstate. Tiesiog nesuvokiate savo galimybių, nematote, kad tai galima padaryti. Turi atsirasti kas parodys, paskatins, supažindins. Klauskite, prašykite, stebėkite. Priimkite bet kokią pagalbą – svarbu, kad atsirastų naujas požiūris, naujas noras gyventi ir kurti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Tenka elgtis atsargiai ir nesivelti į konfliktus. Nieko gero nebus, jei bandysite rasti kompromisus ar išsiaiškinti priežastis. Sušalusį, kaip ir supykusį, žmogų gali sušildyti karštas vynas su prieskoniais ar soti sriuba. Tačiau geriau nieko neklausinėti ir neerzinti, o tiesiog pavaišinti. Ši savaitė persmelkta pataikavimo, nutylėjimų. Viršininkui, kaip ir antrajai pusei, geriau neprieštarauti.

Vėžys (06 21–07 22)

Nereikia mokėti – tiesiog perskaitykite gyvenimo desertų meniu! Gal atsiras tai, kas jus sugundys, gal rasite, kas jums malonu, ir ką nors užsisakysite. Tai nebus paduota tuoj pat, staiga – teks luktelėti, bet gyventi mintimi apie desertą irgi malonu. Labai tikėtina, jog ši savaitė – vilčių savaitė, kai jūs galvojate, planuojate ateitį. Kasdieniai reikalai ne tokie įdomūs, menkiau vertinami, bet vis tiek jie sudaro pagrindinį patiekalą.

Liūtas (07 23–08 22)

Tai, kas vyksta darbe, svarbu, ypač jei tai naujų susitarimų, naujų įsipareigojimų ar naujų pareigų perėmimo laikas. Dėmesys nukreipiamas ne į jus pačius, o į tai, kaip jūs susitvarkote su savo darbu, kaip bendraujate, kiek išlaikote oficialius santykius. Gali būti, jog šie vertinimai ne visada jums palankūs. Tačiau jūs įspėti, vadinasi, apsaugoti, galite tuo pasinaudoti ir išvengti klaidų. Namuose taip pat yra svarbesnių už jus.

Mergelė (08 23–09 22)

Gražiausios svajonės išblunka lyg užmirštas atvirlaiškis. Bandymai įsivesti tvarką namuose tam, kad būtų ramiau viduje, ne visada vaisingi – aplinkiniams gerai ir taip. Atsiranda noras išmesti viską, kas nereikalinga, išvalyti, išplauti ir susikurti visomis prasmėmis švarią erdvę. Raskite laiko ir būdų tai padaryti, nes tai leis susitelkti į tai, kas svarbu ir būtina. Darbuose mažai konkretumo, bet tai laikina.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Lyginimas ir vertinimas to, ko negalima sulyginti ar įvertinti. Negalite pasakyti, kas geriau: Briuselis ar Vilnius (tai priklauso nuo žmogaus), negalite pasakyti, kokios salotos geriausios (kiekvienam kitos). Ieškokite savos veiklos, savito stiliaus, savo gyvenimo būdo – nesistenkite tapti tuo kažkuo. Lygiuotis reikia į tuos, kurie geresni, profesionalesni savo srityje, bet ne kopijuoti. Išsaugokite individualumą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Vis dar ten pat. Suprasdami, kad gyvenimas keičiasi, kad turite keistis ir jūs, vis dar atidėliojate sprendimus. Tiesiog laikotės įsikibę į tai, kas sena, patikima, stabilu, ir manote, jog kažkaip viskas susitvarkys. Nesusitvarkys, neišliks. Čia kaip sniegas – anksčiau ar vėliau vis tiek ištirps. Todėl nepatingėkite, patys praminkite taką ten, kur didžiausios permainos. Ir pirmiausia tai – tėvų namai ir santykis su jais.

Šaulys (11 22–12 21)

Aistra reformoms aplinkinius veda iš kantrybės. Noras patobulinti, pakeisti ir palengvinti gyvenimą namiškiams labai apsunkina situaciją. Jūsų pradeda vengti, jums įėjus į kambarį visi nutyla, kava nevaišina, į svečius nekviečia. Tai rimtas signalas, kad jau prisidirbote. Palikite viską, kaip yra, bent trumpam, bent kuriam nors laikui, kai visi aprims ir į jus pradės ramiau reaguoti. Supraskite, jog nėra nieko blogiau nei tuščios viltys.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Stenkitės numatyti visas galimas kliūtis, apeiti visus gyvenimo paspęstus spąstus ir pastatytas kilpas. Jų bus šią savaitę. Kam namuose, kam darbe. Vienaip ar kitaip, vis tiek kurioje nors srityje jus užkabins. O kai bėda jau atsitiko, nėra jokios būtinybės gailėtis dėl to, kas įvyko. Vienintelė išeitis – maksimaliai sumažinti nuostolius, tiek finansinius, tiek moralinius. Arba bent pabandyti taip padaryti.

Vandenis (01 20–02 18)

Tyla gali būti maloni, ypač tada, kai ir visi kiti aplinkui tyli. Nesistenkite visiems įtikti, visų pradžiuginti ar sulaukti dėmesio iš tų, kuriems jūs nerūpite. Nespurdėkite – ateis, pasveikins, jei reikės, pagirs. Jūsų išsiblaškymas, skubėjimas ir kalbėjimas apie tai, ką matote, šiuo metu labai sunkiai toleruojamas. Paslaptimis nesidalykite, pinklių neregzkite, plepalais neužsiimkite. Ramiau, tyliau, su pyragu bei arbata. Ir nuošaliau.

Žuvys (02 19–03 20)

Gyvenate tarp žmonių, ir visi jus mato. Reikia bendrauti, palaikyti gerus santykius, laikas nuo laiko bent „labas“ kaimynams pasakyti. Gali būti, jog viskas klostysis paprastai, kasdieniškai. Tačiau tikėtina, kad penktadienis bus ypatingas, svarbus ir nuo jūsų elgesio priklausys, kaip jums seksis iki pat pavasario. Daugiau kantrybės ir būkite tolerantiški tiems, kurie šukuojasi kitaip.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.