Astrologė perspėja: vienas ženklas rizikuoja prarasti gerą vardą

Kad išsaugotumėte gerą reputaciją ir nenudegtumėte, kitą savaitę verčiau nerizikuokite ir elkitės atsargiau, įspėja astrologė Skirma Liepienė. Ypač Jaučiai rizikuoja pakenkti savo geram vardui.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Vandenis
Vandenis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 28, 2018, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Atsargumas. Naujovių nedaug. Į naujus vandenis leisitės su sena valtimi. Kad ir kokių permainų gyvenimas siūlytų, žiūrėkite atsargiai, stengdamiesi įvertinti riziką. Jos gal ir nebus, jei nelėksite laukais, nekonfliktuosite ar pernelyg nevadovausite aplinkiniams. Bėda ta, kad dėl tokio atsargumo nepatirsite nei nuotykių, nei pažinimo džiaugsmo.

JAUTIS (04 21–05 21)

Reputacija. Savaitė kvepės rizika. Jūs ne tik elgsitės neapgalvotai, bet ir per daug kalbėsite. Taip galite pakenkti savo geram vardui, kurį reikia saugoti. Nepakanka būti sąžiningam, reikia būti tobulam. Darbams teks skirti daug energijos, juo labiau kad atsiras tokių, kurie bandys kišti pagalius į ratus.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Taisyklės. Gyvenimas – suaugusių žmonių žaidimo aikštelė, kurioje taisykles diktuoja ne vien visuomenės normos, povandeninės srovės ar pažintys. Kartais taisyklės keičiasi. Todėl būkite atidūs savo komandos nariams net tada, kai jie sėdi ant atsarginių suolelio. Savaitė sudėtinga, nes ne viską matote, ne viską suprantate iš pusės žodžio, ne viską jums ir pasako.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Darbai. Bendri reikalai pradedami kartu, bet baigiami atskirai. Gali būti, kad šios savaitės pagrindinis klausimas – kaip atskirti draugystę nuo darbų. Aišku, sunku, kai neturite kuo pasitikėti. Sudėtingus darbus, pareigas reikia išskirstyti, padalyti. Vieni nespėsite. Namiškiai nėra jūsų pagalbiniai darbininkai, jie taip pat turi darbų ir pareigų. Nepermeskite jiems savų problemų.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pagyros. Šalti lašai už apykaklės žlugdo viltis, skandina iniciatyvą ir verčia užsiimti tik tuo, kas užtikrina pelną. Dingsta kūrybingumas, polėkis ir malonumai. O juk taip gražiai, tokiomis pagiriamosiomis kalbomis viskas prasidėjo. Akivaizdu, kad jus gyrė tik tam, kad apkarpytų sparnus ir paverstų žąsimi, dedančia auksinius kiaušinius. Abejotina, kad su tuo susitaikysite, paklusite. Konfliktinės situacijos neišvengiamos, kai kalbama apie pinigus.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Tingumas. Žinodami, kad būtinai atsiras kas nors, kas gali papuolusį į bėdą išgelbėti, šiek tiek atleisite vadeles. Tai sukels nedidelį tinginystės priepuolį. Jis netruks ilgai, tačiau išmuš iš vėžių ir pareikalaus daug pastangų grįžtant prie įprasto gyvenimo. Namuose pradėsite planuoti didelius darbus.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Kelionės. Pasinėrus į darbus gali kilti nemažai problemų namuose, o romantiškų nuotykių beveik neliks. Jiems laiko atsiras darbo savaitės pabaigoje, kaip ir laiko apsipirkti. Norėsite aiškintis santykius, tartis, kur nors išvykti, tik galimybių bus mažoka. Dabar galite drąsiai planuoti tolimas keliones, slidinėjimą ar kopimą į kalnus, bet ne pobūvius namuose, puotas pas draugus, jubiliejus pas tėvus.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Įtaka. Ne taip paprasta pomėgius paversti pagrindiniu darbu, bet įmanoma. Jums tik reikia nuspręsti, ką darysite artimiausiu metu, kokių pokyčių griebsitės namuose ir kaip pertvarkysite darbo vietą. Situacija palanki, nes galite koreguoti tai, kas vyksta aplink. Be to, darysite įtaką artimųjų sprendimams. Padaugės atsakomybės, bet prie to esate pripratę.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Klaidos. Reikia ieškoti gyvenimo gelmių, gilintis į situacijas, kurios susiklosto darbe ir namuose. Suprasdami nesutarimų priežastis rasite tinkamus sprendimus ir galėsite ištaisyti klaidas, kurios seniai neduoda ramybės. Net ir mokantis ar ieškant naujos informacijos patartina labiau domėtis rūpima sritimi.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Požiūris. Niekas nedžiugina. Kita vertus, negali visada sektis, tenka susitaikyti, kad dabar – atoslūgio metas. Viskas priklauso nuo jūsų požiūrio. Jei nesiseka finansiniai reikalai, bus bėdų ir bendraujant. Tokiu atveju reikia viską daryti patiems ir neužkrauti savo rūpesčių tiems, kas nesugeba jų išspręsti. Daugiau laiko skirkite pramogoms, o ne pokalbiams, kas kiek vertas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Konfliktai. Į prieplauką įmesto akmenėlio sukeltos bangos gali virsti cunamiu kitame vandenyno krante. Todėl atsargiai rinkite žodžius, nesakykite to, kas gali turėti pasekmių. Nereikia, kad dėl jūsų emocijų, nesugebėjimo susivaldyti kiltų konfliktas, įtraukiantis svetimus žmones. Ginčai su vaikais ir dėl vaikų – taip pat aktuali tema. Mažėja laikas, skiriamas pramogoms, pomėgiams. Retėja susitikimai su draugais.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Laisvė. Pagaliau atsiranda laisvės pojūtis. Atrodo, kad iš dumblo išlipote ant kieto pagrindo. Tiesa, kol kas tai nedžiugina, nes neturite veiksmų laisvės. Ateina kaupimo, taupymo periodas. Gal ir negalėsite švaistytis, tačiau tikrai bus galimybių užsidirbti, mylėti, keliauti net ir tada, kai atrodys, kad apribojimai pernelyg dideli.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.