Astrologė: nelengvą savaitę tris ženklus lydės ypatinga sėkmė

Mėnulio užtemimo paženklinta savaitė bus ne tokia ir bloga. Bent jau trims Zodiako ženklams – Vėžiui, Šauliui ir Vandeniui, – aplinkybės klostysis netgi labai palankiai, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2018, 2:22 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 2:57 PM

Avinas (03 21–04 19)

Jei jus žada sudeginti ant laužo, tai nereiškia, kad padarėte ką nors mistiška ir neleistina. Greičiau jau nepatenkinote kieno nors lūkesčių. Labai sunku visiems įtikti, ypač dabar, kai darote tai, kas jums sekasi, arba tai, kas gali turėti įtakos jūsų gyvenimui. Numatymas to, kas vyks toliau ar kaip galėtų klostysis situacija, kitus žmones gąsdina. Sėkmė šiuo metu greičiau yra apskaičiavimas, įvertinimas aplinkybių, pasinaudojimas statistika nei burtai.

Jautis (04 20–05 20)

Niekas taip nežudo žmogaus kaip laukimas. Ypač tada, kai pagreitinti gyvenimo rato jūs negalite, kai reikia laukti ir tikėtis, kad viskas bus laiku ir sėkmingai. Susiraskite veiklą, kuri jums padės užsimiršti, kuri leis atitrūkti nuo kasdienės situacijos. Tačiau nuo įprastų pareigų nebūsite atleisti. Labai tikėtina, kad per mėnesį jų dar padaugės. Tai tegul tos pareigos bus malonios, o užsakovai mandagūs.

Dvyniai (05 21–06 20)

Manote, kad tik dabar jūsų gyvenimas kaip medaus statinė? Argi taip būna? Vis tiek atsiras deguto šaukštas, kuris gali viską sugadinti. Būkite apdairūs, matykite tuos, kurie gali užkliūti ir viską jums supainioti. Kalti ne jūs, bet srėbti teks jums. Joks geras maistas ar rafinuotas vakarėlis neatsvers problemų darbe. Nepainiokite darbo su namais, o meilės su darbu. Atsipūsti nuo kasdienybės reikia, tačiau viskam savas laikas.

Vėžys (06 21–07 22)

Išskalbkite savo burlaivių bures, pasiruoškite tolimai kelionei – ir pirmyn. Planai dideli, tikslai tolimi, vėjo daug. Todėl svarbu tinkamai pasiruošti, nedvejoti ir veržtis pirmyn. Juo labiau kad tam aplinkybės labai palankios: jūs žinote, ko norite, turite bendraminčių, nėra didelių kliūčių. Šiuo metu jūsų žavesiui nelengva atsispirti, todėl naudokitės viskuo, ką gyvenimas jums dabar dovanoja.

Liūtas (07 23–08 22)

Stebuklų nebus, kito gyvenimo jums niekas nepasiūlys. Tačiau problemų, susijusių su partneryste, netrūks. Ir ne todėl, kad jūs nemylite ar jūsų nemyli. Pradeda skirtis požiūris į pareigas. Ir kaltų čia nėra – viską galima išspręsti kalbantis. Finansiniai reikalai nėra tobuli, bet situacija kur kas geresnė, nei buvo gruodį. Geras laikas planuoti darbo keliones, tačiau nederinkite jų su žvejyba šiaurinėse jūrose.

Mergelė (08 23–09 22)

Judėjimas ne ratu, ne tuo pačiu įprastu maršrutu. Tai siekis viso, kas nauja, įdomu, žavu. Noras pamatyti, sužinoti ką nors nauja užvaldo. Kaip klostysis reikalai, sunku pasakyti, nes labai daug lems aplinka ir finansinės galimybės. Vienų laukia kelionės, seminarai, mokslai, kitų – naujų pažinčių paieškos. Viskas bus greitai, linksmai, be didesnių nesusipratimų. Svarbu nesustoti ir nelaukti to, kas niekada nebeateis.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Diskusijos apie santykius, apie meiles, nuotykius kaitina kraują, leidžia vaizduotei lavėti. Tai tuščios šnekos. Jums reikia išmokti matyti kitame žmoguje gėrį, vertinti jo vidaus lobius, suteikti galimybę parodyti save. Šis laikas dviprasmiškas: jūs tampate patys sau griežti ir reiklūs, kitiems – atlaidūs. Yra tikimybė, kad susitvarkys ne tik asmeniniai santykiai, bet ir bus rasti kompromisai piniginiuose klausimuose.

Skorpionas (10 23–11 21)

Roges traukiate vieni, nesmagu. Ne todėl, kad negalėtumėte susidoroti, trūktų kompetencijos ar žinių. Atrodo, kad dabartiniuose darbuose kažkas jūsų netenkina, norisi permainų arba bent jau kitokios tvarkos. Vieni jūs to negalite pakeisti, o ir kolegos nenusiteikę padėti. Konfliktai, ginčai, įspėjimai. Savaitė prabėgs bandant rasti kompromisus darbe, derantis dėl geresnių sąlygų ir kalbant apie gyvenimą, kuris galėtų būti geresnis.

Šaulys (11 22–12 21)

Įtakingi žmonės pasiruošę suteikti jums naują kreditą. Ir ne vien piniginį, bet ir pasitikėjimo, paramos indėlį. Jums tereikia pasinaudoti susidariusia situacija. Gal ne visai taip, kaip planavote pačioje pradžioje, bet vis tiek savo tikslų link. Tiems, kuriuos žeidžia tokia parama, teks patiems kapstytis ir vietoj laimės trupinių rinkti giles. Viskas priklauso nuo ambicijų ir savivertės.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Įvykių banga atsiris iki jūsų. Jūs negalite to pakeisti, negalite pabėgti, bet galite kibirėliu pasisemti permainų vandens, truputį pakeisti įvykių eigą. Bet ne iš esmės. Tai tikrai nepataiso nuotaikos, nesuteikia optimistinio požiūrio į gyvenimą. Tai tik tarpsnis, nedidelis, bet vis tiek reikšmingas. Išsiilgusiems meilės reikės susitaikyti su ta mintimi, kad ji arba praėjo nepastebėta, arba lėtokai eina link jūsų.

Vandenis (01 20–02 18)

Daugybė netikėtumų, kurie veda prie sėkmingų sandorių, laimingų atsitiktinumų ir džiaugsmingų akimirkų. Atrodo, kad viskas vyksta savaime, be jūsų pagalbos ar norų. Tačiau taip nėra: viskas turi savo dėsnius ir gyvenimas dovanų be priežasties nežarsto. Tolimos kelionės, mokslai ar įstrigę teisminiai ginčai lieka ilgame įšalo taške. Bet viskas, kas greta, – juda greitai, nors kartais ir nemaloniai.

Žuvys (02 19–03 20)

Gyvenimas eina savo keliu. Ir jūs tik trumpam įneriate į šurmulį, pasiklausote, pasakote žodį kitą ir vėl pasitraukiate į šalį. Jūs negalėsite visą laiką likti nuošalyje, net jei jums tai ir patinka. Gyvenimo verpetas tiesiog įtrauks ir užsuks. Svarbu laiku pajusti sukimosi kryptį ir jai nesipriešinti. Tai, ko nepavyks padaryti savaitės pradžioje, neįveiksite ir savaitgalį. Labai didelių pergalių nebus, tačiau vieną kitą mūšį laimėti pavyks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.