Astrologė: du ženklai džiaugsis sėkme, vienam bus pakirpti sparnai

Ateinanti savaitė bent jau du Zodiako ženklus apipils sėkme. Pasak astrologės Skirmos Liepienės, Svarstyklės pajus besipildančių svajonių skonį, o Šauliai sugebės labai daug pasiekti. Tuo tarpu Žuvims bus pakirpti sparnai.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 4, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Feb 4, 2018, 11:08 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Užutėkis. Kol kas kalbate apie namus, įprastus reikalus, viskas vyksta ramiame užutėkyje. Užteks ir saulės, ir juoko, ir pramogų, o kai išsiruošite į darbą, juodi debesys ims plaukti pažeme. Gerai bent tai, kad bus stabilu ir patikima, be polėkio ir naujų perspektyvų. Būtų galima su tuo susitaikyti, jei nenorėtumėte naujų iššūkių ir aukštumų. Kita vertus, žmogus visada nori daugiau. Bandymas pertvarkyti darbus gali baigtis nesėkme.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pinigai. Kiekvienas surenka tiek, kiek pasėjo, kiek įdėjo darbo. Ir jokia parama, joks geras dėdė negali nieko pakeisti. Turite tiek, kiek užsidirbote. Finansiniai reikalai yra aktualūs tiems, kas kuria tolimus planus. Gyvenantiems šia diena tai nerūpės. Deja, bet aštrios situacijos dėl bendrų pinigų ar pavydo aplankys daugelį šeimų. Būkite tam pasirengę.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Klystkeliai. Ieškodami išeities galite nueiti visai ne ten, kur reikia. Jus suvilios nauji klystkeliai ir nežinosite, kaip rasti pradinį tašką, pamiršite, nuo ko viskas prasidėjo. Todėl, jei galite, problemas spręskite iš karto, nebandydami ieškoti aplinkkelių ar teisingų kelių. Jų nėra. Yra tik kryžkelės, kuriose reikia rinktis. Bendrakeleivių neimkite, eikite vieni. Nebent namiškiai prisiplaktų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Žavesys. Pirmojo įspūdžio pakartoti negalima. Todėl susitikimams, pokalbiams dėl darbo ar pasimatymams su nepažįstamuoju ruoškitės atsakingai. Pasimatyme galite atrodyti tokie, kokie esate, bet kalbėdamiesi dėl darbo turite būti tobuli. Jums nesunku įrodyti savo profesionalumą, pademonstruoti bendravimo įgūdžius, tačiau visada reikia žavesio kibirkšties. Jūs ją turite, todėl parodykite. Taip žibėdami ir ateikite į naują pradžią.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Saikas. Teks ne tik laikytis savo pozicijos, bet ir ją apginti. Per daug niekas ir nepuls, nesiginčys, bet sostą patraukti bandys. Jums reikia išsilaikyti. Susitaikykite su nuolatinėmis derybomis. Nors nieko nenuspręsite, bus daug svarstymų. Jauskite saiką, nes blaiviems sprendimams reikės blaivios galvos. Finansinius reikalus spręskite tik antroje savaitės pusėje.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pagundos. Teks įveikti nepasitikėjimą, įrodyti skeptikams, kad galite. Dabar tikrai galite daug, yra proga pademonstruoti savo įgūdžius, dar kartą įrodyti, kad esate virš apkalbų, intrigų ar plepalų. Jūs žinote, ką ir kodėl darote, netgi matote savo darbų rezultatą. Trokštantiems lieknų kūno formų, keičiantiems mitybą šis laikotarpis sunkus – pagundų labai daug. Nesistenkite nugalėti savęs.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Svajonės. Tai laikas, kai jūsų norai dideli, o svajonės pildosi. Tik nesvajokite apie didelius turtus ar aukštas pareigas. Gyvenkite paprastai, nesiblaškydami. Smagu, kad apie viską galite kalbėti, dalytis visomis svajonėmis. Namuose jus paglostys, pamyluos ir neleis užmigti ant laurų. Draugai su malonumu tai atšvęs, bet nepamirškite, kad viskas, kas greitai atėjo, gali greitai ir išeiti. Todėl gerai pagalvokite, kaip išsaugoti tai, ką turite, ir neiššvaistyti progų.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Apsivalymas. Kartais reikia gero vėjo, kad pakeltų visus lapus, šiukšles, viską, kas seniai guli pakampėse ir apsunkina gyvenimą. Tada liks išsišluoti, nuvalyti dulkes ir gyventi paprasčiau, švariau. Apsivalius atsiras vietos naujiems sumanymams, žmonėms. Todėl drąsiai atmeskite tai, kas sena, ir atsargiai priimkite tai, kas nauja.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Sėkmė. Baimę palikite už slenksčio. Galvokite tik apie tai, ką galite nuveikti, pamatyti, pasiekti. Neatidėliokite sėkmės akimirkų. Ateina laikas, kai išryškėja, kas svarbu, o kas – tik antraeiliai dalykai. Tiems, kas į gyvenimą žiūri praktiškai, o ne filosofiškai, savaitė bus palanki karjerai, bandymams užmegzti ryšius, gauti informacijos.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Saugumas. Jūs – ne klounas, o akrobatas, kuriam taip pat reikia apsaugos, žmogaus, kuriuo pasitikėtumėte, kuris jus apsaugotų. Ne vien dėl atsakingų sprendimų, bendrų vakarienių ar šiltos lovos. Jo reikia tam, kad jaustumėte, jog esate ne vieni. Saugumo jausmas leis nesidairyti atgal ir eiti į priekį negaištant laiko.

VANDENIS (01 21–02 19)

Trys banginiai. Azartas, meilė ir rizika – trys banginiai, ant kurių dabar laikosi jūsų gyvenimas. Visa tai kaitina kraują ir skatina įnirtingai veržtis į priekį. Gali būti, kad ši savaitė nebus labai sėkminga, tačiau pramogų, kaip ir rizikingų situacijų, netrūks. Nereikia nė sakyti, kad visas šias įdomybes susiorganizuosite patys. Vienišiai turės progą rasti antrąją pusę ar bent jau sielai artimą draugą. Šeimos žmonių laukia ištikimybės išbandymas.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pakirpti sparnai. Norite viską pertvarkyti, parašyti šūkį darbe, pasakyti kalbą ir pradėti metus iš naujo, bet taip nebus. Kažkas primins seniai neišneštas kartonines dėžes, įprastą tvarką. Jūs neturėsite galimybės viską pakeisti dabar. Teks laukti. Tai sukels didelį nepasitenkinimą. Gali būti, kad aplinkiniai išgirs vieną kitą riebesnį žodį, bet niekas rimtai nesikeis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.