Astrologė vienam ženklui: laimės paukštė užklys į jūsų namus

Laimės paukštė nenuspėjama: aplanko tada, kai nieko nesitiki. Būtent taip šią savaitę nutiks Avino ženklo atstovams. Astrologė Skirma Liepienė žada jų gyvenime daug malonių dalykų.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-06 12:33, atnaujinta 2018-02-11 10:34

Avinas (03 21–04 19)

Laimės paukštė gali užklysti į jūsų namus, ir viskas klostysis lengviau, paprasčiau, be didelių kliūčių. Lengviau šnekėtis, tartis ir planuoti. Darbe taip pat viskas klostosi kur kas paprasčiau: atsiranda galimybė palypėti karjeros laiptais ar bent aptarti naujus sumanymus. Viskas, kas nauja ir įdomu, turi perspektyvą. Nesustokite, ieškokite, tobulėkite, keiskitės.

Jautis (04 20–05 20)

Vidinė jėga leidžia turėti pasirinkimo teisę ir ją demonstruoti. Pabandykite visa tai daryti švelniau, ne taip šiurkščiai, neprimesdami nei savo pažiūrų, nei pasirinkimo. Išlikti objektyviems bus labai sunku – kai gali daug, sunku apriboti savo norus ir galimybes. Tačiau išlaukti, neperspausti būtų teisingiau. Gaila, kad ši energija daugiausia bus skirta santykiams aiškintis ir įtvirtinti, o ne darbams.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kai turite paslapčių, jas slepiate nuo aplinkinių, patys to nesuvokdami aplink save kuriate stresines situacijas, į nerimo kupiną lauką įtraukiate namiškius. Jei yra galimybė, atsikratykite paslapčių, daugiau laiko praleiskite su šeima, draugais. Kai viskas aišku, paprasta, nereikia nei meluoti, nei ko nors prisiminti. Laikas ne itin smagus, tačiau perspektyvos geresnės nei anksčiau.

Vėžys (06 21–07 22)

Ateina laikas, kai tenka mokytis. Ne todėl, kad norite, ne todėl, kad planavote, o todėl, kad to prireikė jūsų viršininkui, žmonai ar gyvenimui. Ir jūs jau lekiate per visas kliūtis, vykdote beprasmes užduotis (taip atrodo jums) ir tikitės geriausių rezultatų. Tai gali užtrukti ir keletą dienų, ir keletą savaičių. Būkite atidūs ir dėmesingi. Smulkmenų nėra – visos užduotys svarbios. Mokslui pasibaigus būsite tokie pat išmintingi kaip ir iki šiol.

Liūtas (07 23–08 22)

Net gražiausi laiptai nebūtinai veda į sėkmę ar geresnį gyvenimą. Kartais jų vingiais esate priversti leistis žemyn. Ir kito kelio tiesiog nėra. Jei sugebėsite sustoti, laukti laiptų aikštelėje keletą dienų, bus galimybė pakeisti kryptį. Tiems, kuriems išvis nesinori niekur judėti, bus palankus metas tingėti – tiesiog valgykite, miegokite, tačiau sėkmė į jūsų namus greičiausiai neužsuks.

Mergelė (08 23–09 22)

Vaikštote švytėdami, mirksėdami ir įsimylėję. Gražus laikas, saldūs jausmai. Bet tiems, kurie gėrisi ir džiaugiasi atsargiai, gyvenimas pateiks papildomų malonumų – tai pasiūlymai trumpam išvykti, bet darbo reikalais, išlošta vakarienė, bet ne tame restorane, kuriame norėtųsi. Pasinaudokite šiomis likimo dovanomis. Smagu, kai vyksta kas nors gero, ko nereikėjo planuoti, ieškoti ar ilgai iki to eiti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Šiek tiek laisviau namuose. Vienų vaikai mokykloje, kitų antroji pusė išvyko, o kai kas atsikratė senos komodos. Laisviau fizine prasme. Finansiniai reikalai taip pat klostosi palankiai. Atrodytų, niekas netrukdo jūsų laimei. Na, nebent tai, kad kažkas koreguoja jūsų darbų tvarkaraštį, primeta papildomų darbų. Darbe atsiranda povandeninių srovių. Tačiau viskas greitai nurims ir vėl bus ramu.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jei turite kantrybės ir galite laukti, sulauksite palankaus momento. Jei norisi staiga, daug, greitai ir pigiai, nieko nebus. Tai ne ta savaitė, kai viskas klojasi lengvai, paprastai. Šlapias sniegas užkloja ne tik galimybes, bet ir tai, kas jau buvo ranka pasiekiama. Todėl arba sunkiai iriatės į priekį, arba laukiate, kol viskas pratirps ir bus palankesnis metas. Kad ir koks jūsų pasirinkimas, rezultato galima laukti tik mėnesio pabaigoje.

Šaulys (11 22–12 21)

Kažkas pavergia visą jūsų dėmesį ar net meilę. Tai labai pataiso nuotaiką. Namiškiai į šį naują meilės objektą taip pat žvelgia palankiai. Tai kodėl ne rojus? Bet noras keliauti niekur nedingsta ir toliau yra planuojamos, derinamos kelionės ten, kur šilta, arba ten, kur dar nebuvote. Šiam norui lemta išsipildyti labai greitai. Tik nepamirškite, kad viskas kainuoja, o finansinė situacija šiuo metu nėra gera.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pasisaugokite neigiamų emocijų. Nereikia, kad kas nors užkrėstų slogiomis mintimis. Aplinkos įtaka šiuo metu labai didelė ir jums reikia tai suprasti. Ieškokite malonumų ten, kur jų išties yra: kinas, koncertai, įdomesni renginiai. Tereikia pasidomėti. Darbinėje srityje niekas nesikeis, namuose taip pat norėsis klausytis, o ne šnekėti. Viskas bus gerai, jei vadovausitės savo galva.

Vandenis (01 20–02 18)

Jūsų galimybės nemažėja, jūs vis dar ant bangos ir tai lemia jūsų planus. Jūs užsimojate labai daug – nauji namai, nauji darbai, o kai kam ir nauji vaikai. Tačiau nepamirškite, kad visa tai gerai, kol jūs tariatės su antrąja puse, kol diskutuojate ir planuojate kartu. Kai tik nuspręsite, kad galite viską padaryti vieni, atsiras ne tik skilimai, bet ir byrėjimai. Lengviau išsaugoti tai, ką turite, nei klijuoti tai, kas skyla.

Žuvys (02 19–03 20)

Kai gyvenimo tempas pradeda greitėti, o piniginė tuštėti, vadinasi, kažkas keičiasi, atsiranda priežastis, kurią reikia pašalinti. Jums nepatiks, jei kas nors diktuos sąlygas. Nesvarbu, ar namuose, ar darbe. Dabar bet kokia partnerystė pakimba ant plauko – viskas erzina ir veda iš kantrybės. Tačiau lengviau viską nustumti tolyn, nei dabar spręsti. Ar teisinga laukti, niekas negali patarti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.