Astrologė vienam ženklui žada puotą: meilės bus net per daug

Ateinančią savaitę visko bus labai daug – minėsime Valstybės atkūrimo šimtmetį, švęsime Valentino dieną, prasidės Geltonojo Šuns metai pagal rytų kalendorių. Vienam Zodiako ženklui – Vandeniui – gyvenimas taps tikra puota, kai net meilės atrodys per daug, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Vandenis
Vandenis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 11, 2018, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Nesvarumas. Teks pasistengti, kad viskas pajudėtų į priekį. Visi sumanymai gali būti įgyvendinami. Apie tai daug kalbama, tačiau viskas vyksta be sistemos. Darysite daug, bet nebaigsite, be to, rūpinsitės kitų reikalais, nustumdami į šalį namų problemas. Paskui grįšite ir vėl viskas iš naujo. Gerai, jei antrosios pusės kantrybė auksinė, o jei ne? Todėl vienus darbus baikite, tada imkitės kitų. Neverskite visų aplinkinių patirti nesvarumo būsenos.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pliūpsniai. Jei savo laimę pražiopsojote vasarą, dabar ją tikrai sutiksite. Laikas kupinas romantikos, nuotykių, aistrų ir jausmų. Šiuos emocinius pliūpsnius palydės tokie pat aistringi ginčai, pykčio, pavydo proveržiai. Kol žmogus jaučia, tol gyvena. Pasistenkite, kad visos scenos nebūtų viešos, kad kaimynai nepultų gelbėti. O visa kita – labai įdomu. Tiems, kas pajėgs suvaldyti audras, atsiras kitokios veiklos: teks imtis pertvarkų darbe, keisti santykius su vietos valdžia.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Ginčai. Laukia ginčai dėl įsitikinimų, skirtingų pažiūrų. Kartais jie baigsis taikiai, kartais bus labai aštrūs. Todėl neverta ginčytis su tais, kurie nežino, kas yra kompromisas. Juolab kad daugeliu atvejų situacija bus neaiški. Įtampos šiuo laikotarpiu nepavyks išvengti, nes nesiseks bendradarbiauti. Viešiems asmenims teks dar ir savo paklydimus slėpti.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pagalba. Reikia padėti ir draugams, ir tiems, kas kreipiasi pagalbos. Jūs tai galite padaryti asmeniškai arba suburdami bendraminčius. Rūpinimasis aplinkiniais ir labdara yra gerai, bet atsiras įtariančių, kad tai darote savanaudiškais tikslais. Todėl gerus darbus atlikite tyliai. Kasdienėse situacijose niekas nesikeis – teks dirbti ir prisitaikyti, net jei labai nenorite.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Norai. Turėsite didelių planų, norėsite gauti daugiau, nei priklauso. Jums bus nesvarbu, ką sakys aplinkiniai, – tiesiog žinote, ko norite, ir stengiatės tai pasiekti. Vėliau pasirodys, kad ne visi norai realūs, bet tai bus vėliau. Kūrybingiems žmonėms šis laikas susijęs su laisvės pojūčiu, galimybėmis, pokyčiais. Finansiškai gal ir bus gerai – viskas priklausys nuo jūsų užmojų.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Užmokestis. Dirbti vien iš idėjos gali nusibosti. Už kiekvieną darbą turi būti mokama. Ir nesvarbu kuo: saldainiais, kava ar dešromis. Atlygis turi būti. Kai tai suprasite, iš gausybės rago pabirs nematytos, bet lauktos dovanos. Todėl nuotaika bus gera. O kai nuotaika gera, viskas eisis gerai. Tik tiems, kas mokosi, bus sunku atsiskaityti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Loterija. Vertinkite tai, ką turite, ir nieko neatsisakykite. Jūsų laukia ne tik malonūs rūpesčiai ir pokalbiai prie kavos puodelio apie tai, kas būtų, jeigu loterijoje išloštumėte milijoną. Jūsų bandymai išlošti, sukaupti, turėti – desperatiški. Tai nei malonu, nei naudinga. Verčiau užsiimkite tuo, ką gerai mokate. Eikite ten, kur esate laukiami. Likimas dovanų dabar nebarsto.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Draugai. Norėsite nustebinti draugus, tačiau bus neaišku, kaip tai padaryti. Jie taip pat nelabai žinos, iš kurios pusės vėjas pučia ir kokios šventės ar stebuklai laukia. Tai laikas, kai nenorite būti vieni, kai reikia naujų pramogų, kitokios patirties. Finansiniai sprendimai šiuo metu bus sudėtingi ir nepelningi. Todėl neskubėkite ir neieškokite laimės ten, kur nepalikote.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Baimė. Net iš kebliausios situacijos galima rasti išeitį. Neverta pulti į paniką, jei kas nors ne taip. Baimė apsigyvena jums už pečių. Nesudarykite sąlygų tam vešėti. Naujos teorijos ir planai kol kas turėtų atgulti į stalčių. Tik tai, kas patikrinta ir patikima, turėtų būti viešinama ir įgyvendinama. Baimė neturi pagrindo, todėl išmeskite ją lyg nuvytusią gėlę.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Naujienos. Reikia baigti pradėtus darbus ir pasirengti naujiems. Su senais rytietiškais metais baigiasi laikotarpis, kuris buvo kupinas abejonių ir nestabilumo. Atrodo, žemė po kojomis jau nesiūbuoja, viskas paprasčiau ir konkrečiau. O gal taip tik atrodo? Ši savaitė padės viską sudėlioti į vietas. Tai, kas svarbu, bus išstumta į priekį. Tai, kas gali palaukti, palauks. Būkite pasirengę įvairioms naujienoms.

VANDENIS (01 21–02 19)

Puota. Šilčiausi jausmai, gražiausios dovanos tiems, kuriuos mylite. Kartais bus per daug visko: ir meilės, ir dovanų. Bet tai kitiems, ne sau. Susirūpinę užtemimais galite pražiopsoti laimingas akimirkas, kurios laukia ne per Valentino dieną. Darbe bus visko: ir iniciatyvos, ir pykčio, o kartais – net intrigų. Laimė, tai nesutrukdys suruošti pačios šauniausios metų puotos ir leisti laiko su mylimaisiais.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Darbas. Nepavyks nuveikti tiek, kiek planavote. Darbų daug, planų dar daugiau, o noro dirbti nėra. Tai, kas daroma prievarta, neduoda trokštamo rezultato. Antroje savaitės pusėje bus lengviau: atsiras galimybė atlikti svarbiausius darbus, pamatysite spalvotąją gyvenimo pusę. Laukia smagūs susitikimai. Kad jie įvyktų, būtina sąlyga: nekeiskite laiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.