Astrologė: šią savaitę gerai jausis tik vienas Zodiako ženklas

Situacija šią savaitę daugeliui slys iš rankų, viskas klostysis ne taip, kaip planuota, įspėja astrologė Skirma Liepienė. Tačiau Vandenio ženklo atstovai tiesiog klestės ir bus nepakartojami.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2018, 11:38 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:17 PM

Avinas (03 21–04 19)

Viskas labai greitai keičiasi: tai, kas vakar buvo svarbu, reikalinga ar patikima, šiandien jau atmesta, užmiršta ir dėmesys nukreiptas visai kita linkme. Atsiranda nauji susidomėjimo objektai, nauji prioritetai, nauji draugai ir kompanijos. Šios savaitės sprendimus lemia aplinkiniai, o jūs dėl to jaučiatės gerai ir nesipriešinate. Matote perspektyvas, naujas galimybes, atsiranda naujas traukos centras.

Jautis (04 20–05 20)

Lengviausia inkšti, vaidinti neįvertintus ir gyvenimo įvarytus į kampą. O kad tame kampe sėdite ir nebandote nieko realiai daryti, tai ne jūsų problema. Savaitė sudėtinga – reikia atsimerkti, pamatyti, ką darote su savo gyvenimu, ir ropoti iš patogaus kampo. Finansinės galimybės nepalankios, aplinkinių pritarimo nėra, bet jūs turite rasti save, savo tikslą ir norą gyventi kitaip.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kažkas jūsų gyvenime atsitiko? Tai pats puikiausias laikas pradėti naują tobulėjimo ciklą. Galbūt ne visam gyvenimui, galbūt tik savaitei ar keletui dienų, bet vis tiek poreikis yra ir laiko atsiranda (vis dėl tų netikėtumų, kurie nutinka). Reikalinga kryptis: rebefingas, konsteliacijos, eterinių aliejų magija, natūrali kosmetika ir karminiai instruktažai. Daugybė variantų, apie kuriuos net nežinojote. Tobulėkite. Bent keletą dienų.

Vėžys (06 21–07 22)

Jei manote, kad reikėtų, tai ir padarykite. Paskambinkite, parašykite, nuvažiuokite. Gal veltui vilkinate visa tai, gyvenate tuo, ką kadaise jautėte. Esate įklimpę į emocinius prisiminimus. Reikia išspręsti tą situaciją, kad galėtumėte imtis ko nors nauja, eiti į naujus santykius, išvažiuoti gyventi į kitą šalį arba tiesiog vėl sugrįžti pas tuos, kuriuos mylėjote. Emocinių sprendimų savaitė, kuri itin sėkminga darbe.

Liūtas (07 23–08 22)

Gyvenimas, jausmai tampa įdomiu žaidimu: taisykles jūs žinote, žinote, su kuo žaidžiate, bet net nenuspėjate, koks bus rezultatas. Labai daug kas priklausys nuo to, ar jūsų antroji pusė supranta, kad tai žaidimas ir kad didesnė dalis šios savaitės veiklos – tik dekoracijos. Tai svarbu ne tik tiems, kurie susitiko per Valentiną, bet ir tiems, kurie gyvena kartu ne vienus metus ar dirba kartu. Santykiai darbe kartais tampa svarbesni nei santykiai namuose.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors lauke vis dar protarpiais snyguriuoja ir pavasariu dar nekvepia, jūs jau turite planų visam šiltajam periodui. Darbų planavimas tampa naująja aistra ir jūs tobulinate tą planą iki maksimumo. Namuose atsiranda trintis dėl jūsų aistros darbui, dėl nuolatinio buvimo jame ar pasakojimų, susijusių su ateities planais. Reikia tikėtis, kad jūs namų nepaversite žaliuoju eksperimentiniu lauku ir neišvesite namiškių iš kantrybės.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kažkas pasiglemžia jūsų gyvenimo planą, išmeta visai į kitą erdvę, ir jūs įsisukate į užburtą ratą, kuriame viskas sukasi į kitą pusę, nei manėte. Ne tas gyvenimas, ne tas žmogus, patys irgi jaučiatės netobuli. Reikia tobulėti, o lengviausia ten, kur šį tą žinote, kur galite atsitraukti nuo neįprastų minčių. Gal virtuvėje, gal sporto salėje, gal šokių studijoje. Svarbu, kad gyvenimo džiaugsmas neišsektų galutinai ir kantrybės su vaikais neprarastumėte.

Skorpionas (10 23–11 21)

Labai daug šurmulio namuose. Gal giminaičiai užsuko, gal vaikai atsikraustė, o gal kas nors tiesiog kaprizus rodo ir verčia jus pataikauti. Stengdamiesi įtikti, patikti ar įsiteikti lipate per save, jaučiatės pažeminti ir įsižeidę. Ši situacija namuose atitraukia nuo darbų, o ten laikui bėgant susidarys vakuumas, jei ne juodoji galaktikos skylė, kuri sutrauks visus jūsų pasiekimus ir pradangins amžiams.

Šaulys (11 22–12 21)

Jūsų laisvė, kryptingumas ir norai plėšomi į skiautes. Smulkūs, beverčiai debatai, ginčai ir aptarimai. Nieko vertingo, nieko ilgalaikio. Vienintelė išeitis – tarp tų pliurpalų rasti jums naudingos informacijos, užmegzti kontaktus, atkreipti dėmesį į žmones, kurie ką nors žino ir gali. Labai tikėtina, kad visa tai blaškys, neleis susikaupti, tačiau nedidelės pauzės, meditacijos ar pasivaikščiojimai vienumoje leis išlaikyti pusiausvyrą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ant gyvenimo svarstyklių padedama jūsų vertė, svarba, pasiekimai, gabumai ir savivertė. Sveriate jūs patys, patys vertinate ir įkainojate. Tai ne finansai, tai kur kas sudėtingiau. Aišku, gali būti, kad ir darbe apie pinigus bus kalbama, – gal pridės keletą eurų prie algos ar pasiūlys papildomo darbo vakarais. Tačiau kiek esate verti, žinote tik jūs, ir jokios apšalusios rožės ar sulūžęs šokoladas to nepakeis.

Vandenis (01 20–02 18)

Tokie gražūs, žavūs ir nepakartojami. Laisvi, atsipūtę ir besiplaikstantys. Didelis gėris taip jaustis, kai joks inkaras netraukia žemyn. Ir nereikia jokių princų ar princesių, kad paryškintų jūsų įvaizdį. Jokie – nei raudoni, nei rausvi – žiedlapiai įspūdžio jums nedaro. Jūs patys dabar – svarbiausi romano herojai. Turite daug, galite daug, tad neišsitaškykite kaip bala, viso to prireiks, kai spindesys išblės.

Žuvys (02 19–03 20)

Negalite kontroliuoti situacijos, nes nereikia jos kontroliuoti, viskas vyksta savaime, be jūsų įsikišimo ar pagalbos. Ką galėjote, tą jau padarėte, pasakėte. Ir dabar jūs tiesiog sėdite, laukiate, skaitote, piešiate ar net siuvinėjate. Užsiimate tuo, kas svarbu ar nelabai reikšminga, tačiau gyvenimas pats dėlioja tas detales, kurias jūs stumtelėjote. Patirkite laimės įkvėpimą, džiaugsmą būdami savimi, nepriklausomi, vieni.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.