Trims Zodiako ženklams astrologė žada itin sėkmingą savaitę

Ar sėkminga bus ateinanti savaitė? Galbūt, ypač, jei gimėte po Vėžio, Liūto ar Vandenio ženklu. Būtent šiuos Zodiako ženklus astrologė Skirma Liepienė ragina nesnausti ir pasinaudoti atsirandančiomis progomis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Žuvys
Žuvys
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 25, 2018, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Įtarimai. Sąmokslo teorijos nepasiteisina, bet nemenkina įtarimų, kad kažkas vyksta jums už nugaros. Taip nėra, tiesiog reikia rasti laiko pabūti vieniems, užsiimti tuo, kas įdomu, daugiau laisvalaikio skirti aktyviai veiklai. Nelabai svarbu, kas ką rezga ar planuoja. Jūs žinote, ko norite ir kaip tai pasiekti. Tad kam blaškytis ir dairytis į kitus?

JAUTIS (04 21–05 21)

Kompanijos. Visas dėmesys – linksmoms kompanijoms, pasisėdėjimams, pokalbiams. Visur eisite su būriu, o gal net banda. Tai, kas prasideda gražiai, linksmai, baigiasi komplikuotai ir neprognozuojamai. Gali būti, kad keliones atidėsite, o namuose jus be pasigailėjimo pjaus. Laimė, vis dar turite nuostabių idėjų ir esate linkę jas įgyvendinti.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Galimybės. Darbe – nieko konkretaus: šiek tiek duoda laisvės, šiek tiek nubraukia, todėl lieka tiek, kiek visada, – beveik nieko. Mažai tikėtina, kad šiuo laikotarpiu pavyks ką nors pradėti patiems. Daug kalbėsite apie ateitį, planuosite, bet kol kas jūsų galimybės menkos. Uždirbti galima tik nuosekliu, kasdieniu darbu, nesitikint aplinkinių paramos.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Progos. Rūpinsitės savo darbais, ieškosite variantų, tobulinsite net tai, kas tobula. Kitaip tariant, sieksite įsitvirtinti. Ir teisingai – dabar bet koks išėjimas į viešumą, susitikimas gali sukelti perversmą. Net ir senos meilės, kadaise užmegzti ryšiai padeda siekti tikslo. Jei švaistysite progas, gyvenimas dar ilgai vers rinkti trupinius to pyrago, kurį nusinešė kiti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Judėjimas. Nesėdėkite šiltai prie židinio, judėkite. Tai laikas, kai atradimai ir sėkmė aplankys tik tobulėjančius. Gali būti, kad ten, už horizonto, kaip tik ir rasite tai, ko seniai troškote. O gal apeisite Žemės rutulį ir grįšite į tą pačią vietą. Bet kuriuo atveju daug sužinosite ir išmoksite, sutiksite tuos, kurie toliau eis kartu per gyvenimą.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pasirinkimas. Ne viskas priklauso nuo jūsų net ir tada, kai manote, kad diktuojate sąlygas. Gyvenimas išridena savo kauliukus ir jo ėjimai reikšmingesni už jūsiškius. Jums palikta galimybė iš dviejų blogybių pasirinkti menkesnę. Neapsigaukite, neieškokite teigiamo varianto. Tiesiog gyvenkite ir džiaukitės tuo, ką turite. Nauji planai – kaip gėlės ant palangės. Jei nelaistysite, džiaugsitės trumpai.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Įtampa. Jūsų darbai pradeda trukdyti šeiminiam gyvenimui. Gal būtų tikslinga sakyti, kad jie visada trukdė, bet dabar kelia ypač stiprų artimųjų nepasitenkinimą. Jūs grįžtate vėlai, neatsakinėjate į skambučius, todėl kyla įtarimų. Realaus pagrindo pykti lyg ir nėra, bet vis tiek namiškiams tai nepatinka. Pasistenkite išvengti nemalonių situacijų. Tiems, kas blaškosi ir ieško darbo, dar sudėtingiau – konkrečių atsakymų teks palaukti.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Keblumai. Lengviausia tiems, kurie nieko nesitiki, nes žino, kad bus taip, kaip turi būti. Keblių ir nenuspėjamų situacijų daugiausia namuose. Tai pasakytina apie įsipareigojimus, kasdienių darbų pasidalijimą, planus, kelionių grafikus, atsakomybę. Finansiniai reikalai sprendžiami lengvai, darbe – be didesnių problemų, o meilei laiko neliks.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Chaosas. Naujas etapas, nauji sumanymai. Link to eisite atsargiai, pritrūksite drąsos, nenorėsite rizikuoti. Pasekmė – spalvotas plunksnas išpešiosite ir liksite su nušiurusiu žvirbliu rankose. Sudėtingas darbo situacijas aptarkite neformalioje aplinkoje – galbūt derybos virs maloniais pokalbiais, padėsiančiais pasiekti kompromisą. Namuose niekas nesirūpina, kuo jūs gyvenate. Ten – savas chaosas.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Aukojimasis. Esate priversti daryti tai, ko, atrodo, nereikia, kas svetima ar net prieštarauja jūsų įsitikinimams. Tiesiog žinote, kad reikia tai atlikti. Vieną vienintelį kartą, bet reikia. Teks aukotis dėl svetimų norų ir svajonių. Lieka tikėtis, kad kas nors aukosis ir dėl jūsų, kai to prireiks. Svarbiausia – nepaminti principų ir neparduoti sielos velniui.

VANDENIS (01 21–02 19)

Bandymas. Jei nespėjote gyvenimo pakeisti su kinų Naujaisiais metais, galėsite tai padaryti kovo mėnesį. O kol kas puikus laikas atnaujinti ryšius, paskambinti senai meilei, susitikti su ilgai nematytais draugais. Neverta išmesti senų užrašų knygelių ar nuotraukų. Gal tai bus nauja seno gyvenimo pradžia.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Tvarkaraštis. Keistų minčių, ištrintų ribų, mistiškų ir romantiškų nuotaikų laikas. Viskas išskysta, tampa netikra, miglota, todėl sunku ką nors vertingo, naudingo ar apčiuopiamo nuveikti. Griežtas tvarkaraštis, konkretus darbų grafikas be galimybės ką nors keisti – vieninteliai dalykai, leidžiantys gyventi. Puikus metas, kai galite atrasti ne tik naujų skonių, poskonių, bet ir jausmų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.