Astrologė: vasario pabaigoje vieno ženklo laukia šaltas dušas

Ar pajutote, kad jau baigiasi žiema? Šis metų laikas skaičiuoja paskutines dienas, visai netrukus prasidės pavasaris. Astrologė Skirma Liepienė įspėja Liūto ženklo atstovus – paskutinėmis vasario mėnesio dienomis jų laukia šaltas dušas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2018, 10:45 AM

Avinas (03 21–04 19)

Sekasi tam, kas dirba namuose arba gyvena darbe. Sunku rasti laiko, viskas turi būti greta, kad spėtumėte. Bet viskas vyksta be streso ar didesnės įtampos. Gera humoro dozė, seni ar nauji anekdotai – viskas tinka, kas padeda išsaugoti nuotaiką. Todėl kad ir kokios problemos būtų, jos sumenksta. Aišku, kai kas to nesupras ir jūs gausite pylos. Bet tai juk ne pirmas kartas.

Jautis (04 20–05 20)

Artimiausiame rate atsiranda kam pradėti kedenti jums plunksnas. Tai nepatinka niekam, o jums – tuo labiau, nes griauna jūsų autoritetą. Paaiškėja, kad privalote padėti, paremti finansiškai kaimynus, bičiulius. Tai jums nepatinka, tai neatitinka jūsų principų, bet kitos išeities neturite. Todėl darykite tai su mažiausiais nuostoliais sau. Linksmoji dali ta, kad viskas, kas trukdo, greitai pasibaigs.

Dvyniai (05 21–06 20)

Pagrindinės temos – meilė ir pinigai. Tai ne tik susidomėjimas, darbas ta linkme, bet ir visas gyvenimas. Papildomas spaudimas iš šalies viską sunkina. Jei negalite to išspręsti, nereikia nieko daryti per jėgą. Vėliau ledo luitai sutirps – liks tik balos, viskas atrodys kitaip. Tačiau šiuo laikotarpiu verčiau daugiau laiko skirti savo pomėgiams, pabandykite jais sudominti ir namiškius – gal pavyks.

Vėžys (06 21–07 22)

Gera kava nebūtinai ta, kuri pirkta per akciją. Tai, kas lengvai gaunama, dabar tampa nebereikalinga. Reikalingi iššūkiai. Jei jūs jų ieškosite – rasite, nemalonumų – taip pat. Ši žiemos pabaiga jums ilgai įsimins, jei nesugebėsite apeiti kliūčių, susirinkti dovanų ir būti malonūs. Tai, kas vyksta, pavyksta arba ne – priklauso tik nuo jūsų pačių užsispyrimo ir norų. Aplinkiniai nelabai gali padėti, nelabai ir nori to daryti.

Liūtas (07 23–08 22)

Šaltas dušas garantuotas dar paskutinėmis vasario dienomis. Ir jį užtaisys į bėdą patekę kolegos, pasipasakoję vaikai ar tiesiog patys artimiausi giminaičiai. Teks bėgti, lėkti ir visus vaduoti. Suplukę, padėję kitiems pamatysite, kad turite ir savų reikalų. Todėl ne tik vasario pabaigoje, bet ir kovo pradžioje nedalyvausite nei renginiuose, nei pasisėdėjimuose ar debatuose. Smagesnė bus pavasario pradžia.

Mergelė (08 23–09 22)

Kelionėms šis laikas nepalankus – tai laikas ne tas, tai bilietai brangūs, tai atostogos nepriklauso. Tačiau surasite, kaip atsipūsti, pailsėti ar linksmai praleisti laiką. Šią savaitę netrūks įvairių seminarų, mokymųsi bei atsiskaitomųjų susirinkimų. Didelio džiaugsmo tai nesuteiks, tačiau tinkamai pasiruošus viskas bus itin palanku. Trokštantiems surasti savo laimės akmenį teks gerokai paplušėti – žemė vis dar įšalusi.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Gyvenimas viską sudėlioja į savas vietas. Vieniems anksčiau, kitiems vėliau. Gali būti, kad gyvenimo pilnatvę pajusite dabar: viskas sugrįžta. Kam bumerangu, kam pilnu krepšiu dovanų. Ir derėtis nebus sąlygų: viskas nuspręsta anksčiau, be jūsų. Jums tai gal kiek ir nepatiks, juo labiau kad susišnekėti, aptarti ar ko nors pakeisti tikrai negalėsite. Todėl ramiai, be streso. Savo teises atgausite pačioje žiemos pabaigoje.

Skorpionas (10 23–11 21)

Gal kiek nesmagiai pasijusite, jei melavote ir įkliuvote, jei pasiklydote tarp realybės ir svajonių. Dabar geras metas pabusti, viską išsiaiškinti, jei reikia – atsiprašyti. Bet neužsibūkite ilgai atgailautojo vaidmenyje – darbai laukia.

Ilgiems svarstymams laiko taip pat nėra. Trokštantiems pramogų palankiausias savaitės vidurys. Bet vertėtų pagalvoti, ko tos pramogos vertos, kiek kainuos ir ar tikrai galite už tai sumokėti visą kainą.

Šaulys (11 22–12 21)

Laikas, kai problemos sprendžiasi savaime. Gali pasirodyti, jog tai net nebuvo problemos. Tik jūs lig šiol negalėjote matyti, kas ir kodėl. Pasinaudokite palankesniu laiku ir skubėkite padaryti tai, kas buvo sustoję. O kai pabaigsite, nepamirškite to atšvęsti, save apdovanoti. Todėl nedidelė kelionė po parduotuves – ne tik būtinybė, bet ir pramoga. Nepamirškite ir tų, kurie jumis tikėjo.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kol galvojate, ką sakysite, darykite reveransą – taip laimėsite laiko. O reveransus teks daryti, nes gyvenimas mokys paklusnumo ir nuolankumo. Tiesiog jis neleis elgtis taip, kaip norite, ar būti savimi. Su tuo teks susitaikyti ir prisitaikyti.

Tačiau taisykles bandysite apeiti, nepasitenkinimą reikšite garsiai ir sulauksite itin nemalonių pasekmių. Bet jums juk ne naujiena griauti nusistovėjusią tvarką.

Vandenis (01 20–02 18)

Tai nesumeluotas startas – tikrai jau reikia bėgti. Laiko nėra daug, distancija ne itin ilga, todėl dairytis, galvoti apie strategiją neturite kada. Tik link tikslo. Sunkiau tiems, kurie nemato, kur finišas, ir tiems, kurie neturi tikslo.

Apsidairykite, suraskite kryptį ir bent jau paskutinėmis vasario dienomis sužinokite, kur bėgate. Tai palanku viskam, kam reikia greičio, veržlumo ir rizikos.

Žuvys (02 19–03 20)

Problemos didėja, sluoksniuojasi lyg didžiulis svogūnas. Jis gali ne tik dvokti, bet ir akis graužti. Bandykite susidoroti su problemomis, nesėkmėmis, įtraukite į tai ir antrąją pusę. Nesvarbu, kad gal kiek ir paburbės, bet vis tiek padės. Būtų puiku, jei visas tas svogūno tvaikas neužgožtų galimybių pasilinksminti, trumpam išvykti. Atsitraukę, pailsėję, atitolę galėsite pažvelgti į viską naujai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.