Ramunės horoskopas kovui: vienam ženklui seksis visose srityse

Pirmasis pavasario mėnuo net keliems Zodiako ženklams taps meilės mėnesiu – visų pirma Skorpionui ir Svarstyklėms. Vėžiams astrologė Ramunė žada palankų mėnesį vedyboms. O štai Žuvims kovą seksis visose gyvenimo srityse, jos pajus tikrą gyvenimo pilnatvę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2018, 1:39 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:46 PM

Avinas (03 21-04 19)

Pirmąjį pavasario mėnesį jūsų pečius užgrius atsakomybės našta. Dėl to dažnai jausitės susierzinę ir nusivylę savimi. Bendraujant su aplinkiniais jums stigs kantrybės, o tai gali sukelti konfliktų.

Norėdami to išvengti pasistenkite būti pakantesni ir supratingesni vertindami kitų klaidas. Atminkite, kad jie gali jus laikyti pavyzdžiu. Todėl elkitės atitinkamai – drąsiai ir originaliai. Priimdami sprendimus galite kliautis nuojauta – šiuo laikotarpiu ji bus stipresnė nei įprastai.

Šį mėnesį į duris gali pasibelsti nelaukti svečiai. Gal tai seniai matytas giminaitis ar seniai girdėtas bičiulis. Ši viešnagė jums nebus pati maloniausia. Pastarieji keli mėnesiai buvo intensyvūs, tad jausitės pavargę nuo visko ir visų.

Šis laikas Avinams palankus keisti transporto priemonę.

Jautis (04 20-05 20)

Pavasario pradžia leis atsikvėpti. Seniai jautėtės tokie laimingi. Bus sunku jus supykdyti ar suerzinti. Norėsis savo energiją skirti geriems darbams.

Mielai priimsite kvietimus susitikti. Kompanijose pasisemsite dar daugiau teigiamų emocijų. Tikėtina, kad per tokį susitikimą įsiplieks meilės romanas. Iš laimės skraidysite padebesiais, vis dėlto pasistenkite išlaikyti blaivų protą.

Kovas – palankus metas atostogoms. Jei šiuo laikotarpiu negalite išvykti kur nors toli ilgesniam laikui, bent kelioms dienoms pakeiskite aplinką. Įsikrausite energijos, pailsinsite kūną ir protą.

Tikėtina, kad atostogų metu į galvą šovusi mintis išsiplėtos iki didelio verslo projekto.

Kovo pabaigoje nerimauti gali priversti vieno iš tėvų sveikata.

Dvyniai (05 21-06 20)

Jei norite pabaigti pradėtus darbus ir imtis naujų, kontroliuokite savo nuotaikas. Būsite linkę greitai susierzinti, o tai nepadės siekiant įgyvendinti užsibrėžtus tikslus.

Atraskite veiklos, kuri jums padėtų atsikratyti streso. Galbūt padės joga ar masažas.

Nesantaika, intrigos, kivirčai jus nualina ir jūs jaučiatės labai nelaimingi. Jei šiuo metu esate vieniši ir neturite antrosios pusės, tikėtina, kad netrukus situacija pasikeis.

Šį mėnesį jums gali tekti išvykti į užsienį.

Sėkmingiausios mėnesio dienos – 6-a ir 7-a. Pasinaudokite jomis kuo geriau.

Tai laikas, kai palanku imtis ko nors naujo, to, apie ką pagalvodavote, tačiau nedrįsdavote imtis konkrečių veiksmų.

Vėžys (06 21-07 22)

Pats laikas liautis skraidžius padebesiais ir pažvelgti realybei į akis. Galbūt tai nebus labai lengva ir malonu, bet tai būtina. Juolab kad jūsų laukia neįtikėtinos galimybės ir progos.

Dabar neįtikėtinai geras laikas pradėti savo verslą. Tad pasinaudokite kiekviena likimo jums padovanota proga.

Pirmasis pavasario mėnuo į jūsų gyvenimą atneš nemažai pokyčių, kurie jums leis dar labiau džiaugtis gyvenimu.

Šiuo laikotarpiu jausite didelį poreikį padėti kitiems. Jūsų dėmesys ir globa suteiks daug džiaugsmo tiems, kuriems to labai trūksta.

Darbe sulauksite komplimentų ir galbūt netgi pasiūlymo eiti aukštesnes pareigas. Priimkite šį iššūkį kaip nuotykį.

Šis laikotarpis Vėžiams itin palankus vedyboms.

Liūtas (07 23-08 22)

Niekam nežadėkite to, ko negalėsite ištesėti. Jūsų pečius užgulė didžiulė atsakomybės našta, tad neapsunkinkite to dar labiau.

Šiuo laikotarpiu pasikeis jūsų pajamos. Greičiausiai tai bus susiję ne su jūsų pačių, bet su partnerio pasiekimais.

Gali būti, kad laimėsite loterijoje arba jums bus grąžinti neteisėtai pasisavinti jūsų pinigai.

Kovo mėnesį turėsite daugiau laiko apgalvoti savo ateities planus. Palanku pradėti mokytis ko nors naujo.

Jeigu pastaruoju metu santykius su antrąja puse temdė debesys, tikėtina, kad dabar situacija pasikeis. Atvirai pasikalbėję rasite būdą, kaip jų išvengti.

Mėnesio viduryje galite sulaukti netikėtų svečių. Jų vizitas nebus tinkamiausiu laiku, bet duos nemažai naudos.

Mergelė (08 23-09 22)

Jūsų laukia labai įdomus laikas. Su pavasario pradžia į jūsų gyvenimą pasibels nemažai naujovių. Būkite pasiruošę netikėtumams, tačiau nesijaudinkite – jie bus malonūs.

Jausitės sveiki, energingi, galintys nuversti kalnus.

Jūs ir vėl tikėsite, kad likimas yra jūsų rankose.

Dabar tinkamas laikas iš naujo įvertinti ir galbūt atkurti santykius su kai kuriais jums kadaise buvusiais ar iki šiol artimais žmonėmis.

Šį mėnesį numatomos net kelios išvykos. Greičiausiai jos bus susijusios su darbu ar verslu.

Darbe būsite linkę pernelyg griežtai vadovauti kitiems. Venkite to, nes kolegoms ar jūsų viršininkui tai tikrai nepatiks.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Šį mėnesį jūsų laukia keli netikėtumai. Tikėtina, kad jie bus susiję su meilės sritimi. Turėsite puikią progą atsikratyti to, kas sena ir nebeveikia, kad atvertumėte duris kam nors naujam ir žavingam.

Dabar puikus laikas mėgautis jums rodomu dėmesiu. Jei norite ką nors sužavėti, dabar tam irgi tinkamiausias laikas. Jums pavyks bet ką patraukti į savo pusę, tik būkite savimi – lengvai ir paprastai bendraujantys, mokantys išklausyti ir atjausti.

Palanku su nauja ar sena meile išvykti pailsėti į tolimus kraštus, kur galėsite pamiršti kasdienius rūpesčius ir netrukdomi mėgautis vienas kito draugija.

Profesinėje veikloje būkite atidūs detalėms. Viena nedidelė klaida gali brangiai kainuoti. Nepasikliaukite kitų tikinimais, kad viskas sužiūrėta ir viskas gerai.

Skorpionas (10 23-11 21)

Kovas – meilės mėnuo. Gerbėjų ratas bus gausus, o jų dėmesio kartais atrodys net per daug. Rinktis tikrai turėsite iš ko, bet neskubėkite. Raskite tą žmogų, kuris dėl jūsų bus pasiryžęs nuversti kalnus.

Pirma triskart išmatuokite, o tik tada kirpkite. Jei norite išvengti daugybės nesusipratimų ir nemalonių situacijų, kasdien vadovaukitės šia patarle. Jūsų bendravimo įgūdžiai nebus patys geriausi, tad apgalvokite kiekvieną savo žodį.

Sėkmė bus jūsų pusėje, todėl su profesine veikla susiję reikalai klostysis jums palankia linkme. Bendradarbiai žavėsis jūsų drąsa ir laikys savo pavyzdžiu.

Šiuo laikotarpiu galite tikėtis papildomų įplaukų. Taip pat galite sulaukti naujo įdomaus darbo pasiūlymo. Net jei ir neieškote naujų iššūkių, neskubėkite sakyti „ne“. Gerai apsvarstykite pasiūlymą.

Šaulys (11 22-12 21)

Idealių žmonių nebūna, tad jei vis dar ieškote idealaus partnerio, liaukitės švaistę savo laiką. Išmokite priimti kitus tokius, kokie jie yra, ir nebijokite atverti savo širdies.

Šį mėnesį ne kartą iš aplinkinių jausite priešiškumą ir pavydą. Pasistenkite į tai nereaguoti pernelyg jautriai.

O jūs mėgaukitės užklupusia nauja sėkmės banga – aukštesne pozicija darbe, laiminga santuoka, puikia išvaizda, sveikata, dovanomis, kurias gaunate.

Darykite tai, ką geriausiai išmanote ir mėgstate. Džiaukitės savo laimėjimais ir neleiskite niekam to džiaugsmo sugriauti. Šis laikotarpis palankus statyti, pirkti ar remontuoti namus.

Antroje mėnesio pusėje sutiksite žmogų, kuris sugebės dar labiau praskaidrinti jūsų gyvenimą.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Gali būti, kad šį mėnesį jūsų laisvė bus apribota, nesijausite tokie galingi ir neįveikiami kaip iki šiol.

Vis dėlto kovas – netinkamas metas ką nors keisti iš pagrindų, ypač jei trokštate didelių pokyčių. Dabar laikas, kai turėtumėte remtis savo patirtimi ir pradėti iš lėto kurti savo naują kelią.

Šiuo laikotarpiu jums į pagalbą atskubės žmonės iš jūsų praeities. Taip pat gali iš naujo suliepsnoti sena meilė. Jei jau nuspręsite antrą kartą bristi į tą pačią upę, pasistenkite išlikti realistai.

Jūsų sunkus darbas duos apčiuopiamų rezultatų – finansinė situacija turėtų pagerėti. Mažiau žadėkite kitiems – įvykdyti visus pažadus bus be galo sunku.

Labiau tausokite save – išsimiegokite, pailsėkite. Tinkamas metas atnaujinti spintą – įtraukite į ją ryškių spalvų.

Vandenis (01 20-02 18)

Šiuo laikotarpiu jums bus ypač svarbu užsitikrinti saugią finansinę ateitį. Kaip tai padaryti? Būdų yra ne vienas, ir jūs, ko gero, juos puikiai žinote. Tereikia imtis konkrečių veiksmų.

Šis laikotarpis palankus pradėti savo verslą. Verslo partneriu pasirinkite žmogų, kurį gerai pažįstate, bet ne giminaitį. Taip išvengsite nesusipratimų ir lengviau išlaikysite verslo santykius.

Tikėtina, kad pakeisite gyvenamąją vietą. Naujoje vietoje jausitės taip gerai, lyg gyventumėte ten visą gyvenimą.

Pirmąjį pavasario mėnesį susitvarkys meilės reikalai. Tvirtai stovėsite ant žemės ir aiškiai žinosite, kuria kryptimi norite dviese judėti toliau.

Šį mėnesį palanku keisti išvaizdą. Grožio procedūros, sportas padės jaustis ir atrodyti dar geriau.

Žuvys (02 19-03 20)

Kovas – jūsų populiarumo viršūnė, tad plačiai nusišypsokite, nes priežasčių tai daryti tikrai bus daug.

Seksis visose gyvenimo srityse, jausite pilnatvę.

Šį mėnesį gali pasitaikyti proga keliauti į užsienį patobulinti įgūdžių. Pasinaudokite ja. Kita tokia proga gali ir nebepasitaikyti.

Atkreipkite dėmesį į sapnus – jie turėtų pildytis. Priimdami sprendimus galite kliautis nuojauta. Šiuo laikotarpiu ji bus labai stipri.

Pavasarinės nuotaikos privers jus susimąstyti apie ateitį, gyvenimo prasmę ir esmę. Ko norite iš gyvenimo? Kaip galite padėti sau ir kitiems tapti laimingesniems? Atsakymų į šiuos klausimus ieškosite visur – knygose, filmuose, galbūt net bažnyčioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.