Astrologė vienam ženklui: jūsų laukia tikra laimė

Ateinanti savaitė kai kuriems Zodiako ženklams atneš malonių staigmenų. Avino ženklo atstovai turėtų pajusti polėkį, Svarstyklių laukia pobūviai, kurių pavydėtų net dievai, o Žuvims bus atseikėta, ko gero, daugiausia – tiek, kiek telpa žodyje „laimė“, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-03-04 05:30, atnaujinta 2018-03-04 11:23

AVINAS (03 21–04 20)

Polėkis. Nesvarbu, kokios idėjos jus užvaldys ir kuo užsiimsite. Tai gali būti smulkūs pomėgiai. Gali kilti noras viską išplepėti aplinkiniams arba sėsti į automobilį ir trumpam išvažiuoti. Tai polėkis, kuriam verta pasiduoti, nes tik taip atgausite ramybę ir pusiausvyrą. Darbų ritmas – vis dar nepastovus. Saugokitės peršalimo.

JAUTIS (04 21–05 21)

Saugumas. Sugrįžti pas seną meilę – tai dažniausiai žingsnis atgal. Pasvarstykite, kur norite eiti. Net tada, kai viskas jaukiasi, kažkur yra atsvara, galinti sureguliuoti gyvenimą. Kita vertus, iliuzijų dabar – per daug. Sudarykite savaitės, mėnesio ar metų planą. Surašykite tai, kas svarbu, raskite vietą, kurioje žemė po kojomis stabili. Svarbu jaustis saugiems.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Realybė. Nereikia spėlioti, kurti istorijų. Reikia tiesiog atsimerkti ir viską tinkamai įvertinti. Negalvokite, kas būtų, jeigu būtų. Jei matysite realią situaciją, suprasite, kad geriausi dalykai dar nepraėjo. Namuose gal ir ne viskas taip, kaip norite. Gal jūsų nevertina, gal nesupranta. Kita vertus, jūs taip pat nesigilinate į jų problemas, atliekate tik pareigas. Bandykite pakeisti susiklosčiusią situaciją.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Paslaptys. Svetimos paslaptys slegia, jas išsaugoti sunku. Reikės išmokti patylėti, nes tik taip apginsite savo reputaciją ir namų ramybę. Visi nemalonumai – per popierius, pašnekesius ar susitarimų nesilaikymą. Trumpos kelionės taip pat ne itin sėkmingos. Dabar geriau užsiimti įprastais darbais, vykdyti įsipareigojimus ir mažinti išlaidas pramogoms. Pinigų prireiks rimtiems dalykams.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Ateitis. Šeiminiai konfliktai gęsta. Nepavyks flirtuojant išspręsti sudėtingų klausimų. Galima aiškintis santykius, bandyti ką nors įrodinėti, bet reikia gyventi ateitimi. Pirmomis kovo dienomis paaiškės, kas yra svarbiausia. Tai, kas buvo slapta, ką bandyta užglostyti, dabar taps matoma ir viešai demonstruojama. Tiems, kas stengiasi apriboti malonumus, taupyti emocijas, laikas sunkus, nes seni įpročiai sugrįžta.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Emocijos. Sudėtingas laikas, nes emocijos ims viršų ir griežtą žodį pasakyti – vieni niekai. Viskas vyks greitai ir be kompromisų. Namuose vyraus nesutarimai, nesugebėsite išsiaiškinti santykių. Tai nesukels santykių griūties, bet nuotaiką sugadins ilgam. Galvokite ne tik apie save, bet ir apie kitus. Darbe viskas vyks pagal planą, galbūt net greičiau, nei planavote. Bėda ta, kad finansiniai reikalai judės sunkiai.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Dovanos. Jūsų laukia tokie pobūviai, kuriuose su malonumu linksmintųsi net dievai. Tik svarbu ne tik dalyvauti, bet ir atvykti laiku. Išnaudokite visas gyvenimo teikiamas galimybes, nevėluokite pasiimti dovanų ir nepurkštaukite, jei sekasi ne itin sklandžiai. Vaišes ruoš kiti, jums liks jomis mėgautis. Net atsiskyrėliai kartais turi pasirodyti visuomenėje. Namuose jūsų pasiges, bet vėliau dar labiau vertins ir mylės.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Nuojauta. Ne jūsų būdui viską apsvarstyti, pasverti ir išanalizuoti. Tai daryti nesiseks, net jei ir labai stengsitės. Reikia pasitikėti nuojauta ir tuo, ką matote. Net tada, kai aplinkiniai tvirtina, kad klystate. Ne pirmą kartą bus bandoma jus apmauti. Nepasiduokite ir jau trečiadienį žinosite, kad jūsų spėjimai buvo teisingi. Ieškantiems meilės verta palaukti vasaros.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Labdara. Ateina laikas, kai reikės teikti dovanas. Nesvarbu, dideles ar mažas. Svarbiausia – nesavanaudiškas. Būtų labai smagu, jei prisidėtumėte prie labdaros projekto ar rastumėte žmonių, kuriems reikia padėti. Taip išpirktumėte nuodėmes. Vėliau įsijungs kiti mechanizmai ir suprasite, kad laikas geriems darbams baigėsi. Tada reikės rūpintis savimi, investuoti į šeimą. Pramogoms laiko neliks.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Tikėjimas. Nesiimkite tų darbų, kurių sėkme netikite. Be tikėjimo savo teisumu ką nors reikšminga nuveikti neįmanoma. Lyderiauti norite visada, bet dabar ne jūsų laikas. Pabandykite kitaip pažvelgti į susidariusią situaciją. Gal pamatysite, kur yra tas laiptelis, ant kuriuo galima palypėti. Asmeniniame gyvenime didelių permainų nėra, bet pasakyti tai, ką jaučiate, – būtina.

VANDENIS (01 21–02 19)

Darbas. Viskas, kas domina šiuo metu, telpa į sąvoką „darbas“. Tai ir karjera, ir pareigos namuose. Nebūtinai turite gauti atlygį. Dabar darbas – tai procesas. Dirbsite dėl to, kad būtumėte užsiėmę. Gaila, bet geros idėjos bus nustumiamos į šalį, pasiduosite pagundai eiti lengviausiu keliu. Taip keliausite iki savaitės pabaigos. Tada darbo rezultatus pamatysite, jais būsite patenkinti ir vėl tapsite idėjiniu vadu, juodus darbus paliekančiu kitiems.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Laimė. Džiaukitės tuo, ką turite, nesigilinkite į svetimas problemas, nespręskite to, ko negalite išspręsti. Nesistenkite išgelbėti pasaulio, negalvokite apie profsąjungas, rinkimus ir panašius dalykus. Tiesiog gyvenkite šia diena. Laimingi laiko neskaičiuoja. Neskaičiuokite ir jūs. Nekvaršinkite galvos dėl pareigų, finansų ar šildymo kainų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.