Astrologė vienam Zodiako ženklui žada ypač geras permainas

Ši savaitė kai kuriems Zodiako ženklams bus labai džiugi.

Su tirpstančiu pavasariniu sniegu kai kuriems žmonėms ištirps ir dalis rūpesčių.<br>123rf.com nuotr.
Su tirpstančiu pavasariniu sniegu kai kuriems žmonėms ištirps ir dalis rūpesčių.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Stilius“

Mar 6, 2018, 2:27 PM

Tikrais Fortūnos numylėtiniais turėtų pasijusti Dvyniai. Liūtams taip pat prasideda naujų darbų ir siekių metas. O štai Mergelės turėtų pasistengti nesureikšminti smulkmenų, nes daugiausia sumaišties kils per jas pačias.

Tad kokia gi bus ši savaitė visiems 12 Zodiako ženklų? Ją žurnale "Stilius" apžvelgė astrologė Skirma Liepienė.

Avinas (03 21–04 19)

Norisi tikėti, kad pavasaris bus sėkmingesnis už žiemą, nors žiema taip pat buvo gana palanki. Daug kas priklauso nuo jūsų požiūrio į esamas ir menamas problemas. Tai, ką turite, reikia saugoti ir nedalyti nei į kairę, nei į dešinę. Tai pasakytina ne tik apie savus, bet ir svetimus daiktus. Net jei pas jus kas nors ką nors paliko, vis tiek neturite teisės jo atiduoti. Neprovokuokite ginčų namuose, kad ir kokios rimtos temos būtų. Didelių išlaidų ir netikėtų pajamų metas.

Jautis (04 20–05 20)

Nesvarbu, koks sniego dangos storis, gyvenimas turi savo ritmą. Ir jums, kaip visada, tenka galvoti ne tik apie šią dieną, bet ir tai, kas bus rytoj. Šventinės dienos – ne pats palankiausias metas spręsti finansinius reikalus ar pradėti darbus. Planų pokyčiai, kurie gali ateiti kartu su savaitgaliu ar vėliavų plevenimu, vers galvoti apie ateitį. Tai nebus netikėta, tačiau vis tiek ne laiku ir ne vietoje.

Dvyniai (05 21–06 20)

Dideli siekiai, džiaugsmai ir permainos į gerą pusę. Viskas, ko galite laukti geriausio, dabar, prieš galutinai nutirpstant sniegui. Ir visai nesvarbu, kuriame pasaulio kampelyje esate, – žvaigždės jums palankios, todėl praleiskite šį laiką prasmingai. Megzkite pažintis, ieškokite naujų galimybių pritaikyti savo gabumus. Vienintelė šios savaitės nesėkmė gali ateiti per flirtą.

Vėžys (06 21–07 22)

Vadovaudamiesi vien emocijomis bandysite keisti pažiūras, mokyti aplinkinius, prisitaikyti prie naujai susiklosčiusių situacijų. Daug lems užuojauta. Norėsis išdalinti visą pasaulį, visus susikviesti ir pamaitinti. Bet sustokite laiku. Juk ką nors reikia pasilikti ir sau. Suvoksite, kad tokia padėtis negali tęstis, kad reikia ką nors daryti. Bet ką? Prisitaikymas prie kitų nieko nekeičia. Bandykite į situaciją pažvelgti realiai.

Liūtas (07 23–08 22)

Naujų darbų ir siekių metas. Viskas, kas susiję su tolimomis kelionėmis, mokslais, turi neblogų perspektyvų. Oratorinio meno gerbėjai taip pat turės puikių progų pasirodyti. Visos moterys bus labai žavios, todėl negailėkite joms komplimentų. Gal kiek sunkokas savaitgalis: viskas išsibalansuos, nebus jokio pastovumo ar ritmo. Su darbais visai prastai – reikės linksmintis, o ne dirbti.

Mergelė (08 23–09 22)

Niekas nesibaigia pasibaigus žiemai. Vieni tiesiog užbaigia tai, kas pradėta, o kitiems prasideda naujas, žaliasis, periodas. Nesureikšminkite smulkmenų, neieškokite tiesos ten, kur jos nėra ir niekada nebuvo. Nesistenkite įžvelgti susvetimėjimo, intrigų, baikite galvoti apie slaptus priešus. Daugiausia sumaišties sukelsite patys, o ne menamos piktžolės, kurios dar net neprasikalė. Nebūkite skysti ir sentimentalūs, būkite realistai.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nėra lengva pateikti save iš gerosios pusės, tam reikia talento, noro ir didelės sėkmės. Ši savaitė suteiks tokių galimybių. Na, gal visame tame ir bus juntamas šioks toks melo atspalvis, bet tai žinosite tik jūs, tik jums nerimas padus kutens. Gal tai kainuos vieną dvi nemigos naktis, bet tik tiek. Jei norite tapti mėlynuoju tunu, tai ir tapsite, bet jei jus tenkina aukšlės gyvenimas, tegul taip ir bus.

Skorpionas (10 23–11 21)

Suveskite sąskaitas, apskaičiuokite galimybes ir naujai įvertinkite savo gyvenimo būdą. Gal per stebuklą galite sau leisti daugiau? Gal turite prikaupę? Greičiausiai bus atvirkštinis variantas. Todėl iškratykite iš kišenių trupinius, užlopykite skyles, sudarykite pramogų ir malonumų planą ir būtinai ieškokite papildomų pajamų šaltinių. Būtų labai smagu, kad tuo planu vadovautumėtės bent jau iki mėnesio vidurio.

Šaulys (11 22–12 21)

Giminės, draugai ir artimieji. Beveik serialas, nėra vietos pilkai kasdienybei, viskas su muzika, geru ritmu ir per pašnekesius, pokalbius, susibūrimus. Tikra fiesta. Kas iš to išeis, neaišku, nes nėra nei tvarkos, nei pastovumo, nei kokio nors ryškesnio plano. Tai netruks ilgai ir savaitės pabaigoje pamatysite, kas buvo sugriauta, sujaukta ir ką reikia atstatyti. Sėkmės remonto darbuose.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Sakoma, kad smalsumas katę pražudė. Todėl nesistenkite sužinoti, suprasti ar išanalizuoti svetimų paslapčių. Tos paslaptys nebus nei negražios, nei nepadorios, tiesiog jums jų žinoti nereikia. Jei norite padėti mylimam žmogui – padėkite, bet nesistenkite atlikti jo darbų. Bet kokią kritiką bandykite įvilkti į gražesnį rūbą – jūsų laukia audringa reakcija ir pyktis.

Vandenis (01 20–02 18)

Nestatykite visko ant meilės kortos – tai labai nepatikima ir rizikinga, nors iš tiesų labai žavi, atrodo romantiška ir svaigina. Tų, kurie nuleis garą, atsisakys rizikos ir sugebės atskirti meilę nuo darbų, laukia sėkmė ne tik kasdieniame gyvenime, bet ir siekiant įgyvendinti tolimus planus. Kad šis pavasaris būtų sėkmingesnis, geresnis, turėtų daugiau žavesio, jau dabar pradėkite galvoti apie vasaros atostogas.

Žuvys (02 19–03 20)

Surinkite visą galimą informaciją, patikrinkite ją ir tik tada darykite sprendimus. Bet koks skubėjimas gali virsti klystkeliu. Didesnę atsakomybę pasilikite sau, neperkelkite ant partnerio. Taip išvengsite dalies problemų, juo labiau kad dabar geresni kauliukai krinta jums. Namuose gal ir nebus viskas minkštais kailiais klota, bet bus ramu, stabilu ir be pokyčių. Aišku, jei patys neprovokuosite ginčytinų situacijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.