Astrologė: vienam ženklui – permainos, dviem – nemalonumai

Kita savaitė bus gana paini – vieniems kaip makaronai, kitiems kaip siūlų kamuolys, žada astrologė Skirma Liepienė. Jei gimėte po Dvynių ženklu, jūsų laukia neišvengiami pokyčiai. O Jaučiams ir Skorpionams savaitė žada nemalonumų bei kiaulysčių.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Žuvys
Žuvys
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 11, 2018, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Makaronai. Skanūs makaronai ne tik Italijoje. Jų galima pasiruošti patiems. Vieni jais mėgausis virtuvėje, kiti kabins ant ausų draugams ir kolegoms. Ne todėl, kad jų pagailėtų ar dėmesio daugiau išpeštų. Vien tam, kad bent trumpam mylimi pabūtų, susižavėjimo šūksnių paklausytų. Trumpalaikė meilės dozė. Tai gali kuo puikiausiai pagelbėti planuojant artimiausius darbus. Savaitės pabaigoje baikite pokštauti.

JAUTIS (04 21–05 21)

Santykiai. Sunku nuspręsti, kada viskas baigta. Dar sunkiau tai pasakyti garsiai. Turite tokią galimybę dabar – pasakyti ir net dokumentus pasirašyti. Nemalonumai užklups artimiausioje aplinkoje, bet ištvėrę nemalonią situaciją turėsite puikią galimybę pakeliauti, daugiau laiko praleisti širdžiai mieloje draugijoje ir tiesiog pasimėgauti gyvenimu. Ar tai gali reikšti naujų santykių pradžią? Gali, jei santykius megsite virtualioje erdvėje, bendraudami laiškais.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Permainos. Jei nenuvyksite į svajonių miestą, niekada nesužinosite, kur jis yra. Noras keliauti – vis stipresnis. Tai permainų, judėjimo ir pokyčių poreikis. Teks rimtai planuoti, kur ir ką keisti. Išvykti – paprasčiausias ir greičiausias variantas, bet kol kas sunkiai įgyvendinamas. Atrodo, kad permainos pirmiausia palies santykius su artimais žmonėmis.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Namai. Visi svarbūs dalykai vyks jūsų ir jūsų tėvų namuose. Būkite ramūs – tam nereikės skirti lėšų. Tai laikas, kai teks nuspręsti, kas yra vertybės, kas pastovu, būtina ir kokią poziciją užimsite. Būkite atviri su gyvenimo partneriu – jis gali stipriai prisidėti narpliojant nemalonią situaciją.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Ilgas kelias. Kopos – tai ne kalnai. Jos neaukštos, bet ilgas kelias per jas vargina. Taip ir jums šią savaitę teks ilgai eiti, darbuotis, o nieko nauja nebus. Na, nebent tiems, kas laiku į kelionę išdūmė. Kita vertus, ir jų laukia kopos. Tik kitokios. Jei nusiteikėte nuobodžiauti, jei turite pakankamai vandens kelionei, viskas bus gerai. Kelias baigsis gražiu vaizdu į vandenyną.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Taupumas. Net jei labai norite sutaupyti, nesistenkite to padaryti greitai. Tik trečdalį papildomų pajamų galite dėti į kojinę. Tada neteks susiveržti diržų. Juo labiau kad laikas griežtam taupymui nepalankus, kad ir kaip norite pasirūpinti ateitimi. Yra tikimybė, kad sieksite atsisakyti linksmybių. Jei gyvenimą nudažysite pilkai, jis geresnis nepasidarys.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Spektaklis. Gyvenimas – teatras, kuriame visi nešioja kaukes. Šiuo laikotarpiu bus itin sudėtinga suprasti, kas ką vaidina ir kodėl. Juo labiau kad visa tai vyks užkulisiuose ir jūsų ten nekvies. Neieškokite, kas sukūrė tas sąmokslo teorijas, bandykite rasti tuos, kas nori bendrauti, kas pasiryžęs keistis, kas dar turi idėjų ir sumanymų. Ilgi pokalbiai ir audringi ginčai paskatina naujus spektaklius.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Kiaulystės. Kai kam metai prasidėjo šuniškai, o dabar atrodo, kad virsta kiauliškais. Greičiausiai pakiaulins draugai arba kolegos. Ypač nesiseks tiems, kas turi bendrą verslą. Nemalonumai netruks ilgai, viską išsiaiškinsite, bet bus nemalonu. Pokalbius teks skiesti melu, o vakarus leisti su šlakeliu alkoholio. Tie, kas gyvena blaiviai, norės medituoti. Realybės ribos išsitrins.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Nesusipratimai. Kad ir koks sėkmingas būtų savaitgalis, pirmadienį viskas bus kitaip. Tai, kas atrodė kaip garantija, taps abejotinu, nesaugiu variantu, o ten, kur viskas buvo tvarkingai sudėliota, kils nesusipratimų. Jų daugiausia pasitaikys darbe. Generolams antpečių niekas neplėšys, bet ir naujų žvaigždžių neprisegs. Pabandykite šią savaitę generolu pabūti namuose, o ne darbe.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Įsipareigojimai. Negalite sau leisti atostogauti, kai kyla daugybė klausimų dėl darbų, sveikatos ar bendrų finansų. Tai metas, kai turite nuspręsti ir priimti įsipareigojimus ilgam laikotarpiui. Savaime niekas neišsispręs, negalėsite palikti visko likimo valiai. Laikas nėra lengvas ir smagus, bet labai svarbus. Todėl elkitės solidžiai. Namuose problemų lyg ir nėra, nes trūksta laiko pokalbiams.

VANDENIS (01 21–02 19)

Pinigai. Jei jums nesvarbu, kas bus artimiausiu metu, paklauskite namiškių, ką jie apie tai mano. Jie tikrai turi planų, įtrauksiančių ir jus. Kitaip tariant, jums teks įgyvendinti kitų sumanymus. Nesiskolinkite ir nesistenkite išlošti pinigų. Jei dalyvausite vakarėliuose ar šventėse, valdykite emocijas.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Kamuolys. Jokie pasaulio brangakmeniai negali pradžiuginti žmogaus, jei jų jam nereikia. Nereikalingų dalykų – daug. Tai, kas vyksta namuose, tai, kaip keičiasi požiūris į tradicijas ir bendravimą, priklauso ne vien nuo jūsų. Viskas susivynios į vieną kamuolį. Teks rasti tą raudoną siūlelį, kurį patraukus išsivyniotų keletas rimtų problemų. Užsiimkite tuo dar iki mėnesio vidurio, turėsite laiko pagalvoti ir viską išnarplioti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.