Astrologė: vienas ženklas gali pridaryti nepataisomų klaidų

Šią savaitę vienas Zodiako ženklas gyvens perversmų nuotaikomis. Astrologė Skirma Liepienė įspėja: mieli Vėžiai, tvardykitės. Nes galite pridaryti nepataisomų klaidų.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-13 10:51

AVINAS (03 20 – 04 19)

Nereikia lįsti ten, kur nereikia. Neklausia – nepatarinėkite, neprašo gelbėti – negelbėkite. Jūsų visur labai daug. Neverta plėšytis, aukotis ir gyventi dėl kitų. Esate tuo, kuo esate. Ir netriukšmaukite. Tai laikas, kai visa jūsų aktyvi veikla atsisuka prieš jus pačius. Kai viskas, dėl ko taip plėšotės, tampa bereikšmiais dalykais. Būkite santūresni, nesivelkite į konfliktus, ir viskas susitvarkys savaime.

JAUTIS (04 20 – 05 20)

Nesikiškite ne į savus reikalus, negelbėkite to, kas jau pasmerkta ir negaiškite laiko. Tą laiką galima panaudoti visai kitiems reikalams: nedidelėms kelionėms, maloniems susitikimams ar gerai knygai, naujam spektakliui. Ir visai nebūtina važiuoti į gamtą, jei to nesinori. Darboholikams bus sudėtingiau – sekmadienius okupuos šeima ir giminaičiai. Bet labai tikėtina, kad darbo dienos prailgės.

DVYNIAI (05 21 – 06 20)

Visos nuotaikos, pasiekimai priklauso nuo santykių darbe. Jei jaučiatės nesmagiai, jei yra įtampa – darbai eisis sunkiai. Ir visai nesvarbu kokiame poste esate. Tiesiog nerasite sau vietos, jei yra atsiradusi trintis. Labai abejotina, kad tai jums patiems pavyks tai įveikti. Didesnė tikimybė, kad antroje savaitės pusėje viskas susitvarkys savaime. Pasistenkite šių nesklandumų nepasėti namuose – jie gali suvešėti dygiomis piktžolėmis.

VĖŽYS (06 21 – 07 22)

Perversmai darbe nėra labai smagus dalykas. Svarbu tik tiek, kad griaunamąja jėga nebūtumėte jūs. O noras viską nušluoti nuo paviršiaus bus jaučiamas. Ir tai ne vienos dienos užgaida. Greičiau jau mėnesio planas. Nepasiduokite pagundai, kad ir kokių užmačių turėtumėte. Šis laikotarpis gali priversti padaryti nepataisomų klaidų. Visus sprendimus susijusius su “nugriauti, pakeisti, išsiskirti” atidėkite gegužei.

LIŪTAS (07 23 – 08 22)

Kol galvosite kuo čia nustebinti kitus, aplinkiniams bus aišku, jog jūs – pats žavesys. Pasitikėjimas savimi, savo žavesio, grožio suvokimas padės pasiekti daug. Žmogui, kuris tiki savimi ir tuo, ką daro, atsiveria visos durys. Todėl naudokitės šia galimybe. Neverta stebėtis, kad vėl taps svarbios mados tendencijos, atsiras nenumaldomas noras vaikštinėti po parduotuves ir išlaidauti. Mada – didelė dalis jūsų gyvenimo.

MERGELĖ (08 23 – 09 22)

Jums reikia jaustis lygiaverčiu partneriu. Ne tik namuose, bet ir darbe. Ir bet koks nesusipratimas, nesklandumai ar ne laiku ištarta frazė atrodo kaip bandymas sumenkinti jūsų autoritetą, kaip siekis jums parodyti jūsų tikrąją vietą. Kartais tai tik paranoja, bet kartais jūs tiesiog išsišokate ir jus grąžina ten, kur ir priklauso. Neskubėkite rašyti pareiškimo, eiti iš darbo ar dalintis turtą. Šios nuotaikos labai greitai išblės.

SVARSTYKLĖS (09 23 – 10 22)

Lengviau vienišiams, nei tiems, kas be šurmulio negali išgyventi. Kai galite pasitikėti savimi, savo patirtimi ir žinote kiek realiai sugebate – yra paprasčiau. Šios savaitės įtampa palies ne vien jus asmeniškai, bet ir mylimuosius, vaikus. Tarp draugų ar kolektyve taip pat girdėsis nepatenkintų šnabždesių. Bet tai savaitės pirmoji pusė. Vėliau viskas nuslūgs, išsisklaidys ir gyvenimas po truputį grįš į savo vėžes.

SKORPIONAS (10 23 – 11 21)

Jausmų proveržiai gali nustebinti net jus pačius. Juo labiau, kad atsiranda, kas paširdžius kutena, kas verčia kraują greičiau venomis tekėti. Galite visa tai suversti pavasariui arba žvaigždėms. Savaitė kita nebus sėkmingos lošėjams, didelių užmojų mėgėjams. Tai laikas, kai norisi daug, daug matote, daug pastebite, o paimti negalite. Susitaikykite su tuo, kad rankos dabar šiek tiek per trumpos.

ŠAULYS (11 22 – 12 21)

Didelės svajonės atsimuša į tvirtą, akmeninį molą ir sudūžta. Reikia įvertinti galimybes, surasti lankstesnį priėjimą. Tai nebus lengva, didelė priešprieša. Tačiau dar ne viskas prarasta. Jūs turite tvirtai žinoti ko norite, ko siekiate. Ir jei dabar nesulaukiate paramos, pritarimo, tai kovo pabaigoje jūs jį turėsite ir galėsite laisviau atsikvėpti. Tačiau nebus velykinio zuikio, kuris laimę atridena.

OŽIARAGIS (12 22 – 01 20)

Labiausiai norisi pokyčių namuose. Kad ir kaip keista būtų, tai neliečia virtuvės. Suskaičiavus, susumavus gaunasi nemažos išlaidos. Norisi visko, staiga, ir kad tai būtų jauku ir stilinga. Į visą tą reikalą teks įtraukti ir antrąją pusę. O jai atsisakius ieškoti pagalbos iš šalies. Rūpesčiai darbe nublanksta prieš naujo kilimo paieškas. Ar liks laiko meilei, pramogoms? Taip, jei romantiškoji pokalbių tema apie namus.

VANDENIS (01 21 – 02 17)

Viena, ką jūs deklaruojate, pasakojate, o visai kas kita, ką darote iš tikrųjų. Jūs pasakojate, kad taupote, turite rimtų tikslų ir turite tam planą. Bet realiai gyvenate, kaip gyvenote, o savus planus bandote įgyvendinti kitais keliais. Tiesiog tokia taktika. Papildomos išlaidos bendriems reikalams. Gali būti, kad šią savaitę spręsite ne vien pensijų taupymo bet ir verslo, namų investicijų klausimus.

ŽUVYS (02 18 – 03 20)

Nerimas turi pagrindą. Nors klaidos ne jūsų, bet taisyti jas teks jums. Susikurkite strategiją, pasiruoškite oficialią versiją ir prireikus jos laikykitės. Nepanikuokite. Didžiausias akcentas tenka tvarkai, namų ruošai, bendravimui ne šeimoje. Pasistenkite sublizgėti, pasirodyti geresni, nei esate. Ir tai nesusiję nei su politika, nei su kainų šuoliu. Tiesiog taip susiklosto aplinkybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.