Astrologė: vienas ženklas pajus tikrą gyvenimo pilnatvę

Daliai Zodiako ženklų ateinanti savaitė bus ne iš lengvųjų. Gali tekti kovoti su priešais ir patirti karui prilygstančią agresiją. Tačiau vienas Zodiako ženklas – Liūtas – galės mėgautis gyvenimo pilnatve: sudėtingiausia problema bus, kurį pyragą rinktis, žada astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 18, 2018, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Planas. Tikslui pasiekti galima pasitelkti viską: ir artimuosius, ir draugus, ir slaptus ginklus. Nutylėkite tiesą ir laiku pateikite strateginį planą. Pykti niekas negalės, bet patenkintų taip pat nebus daug. Dabar jums reikia galvoti apie save ir savo ateitį. Tikėtina, kad darbo savaitės pradžia taps rimtesnių užmojų įžanga, todėl pažadus dalykite atsakingai – juos reikės tesėti.

JAUTIS (04 21–05 21)

Karas. Ne kiekvienuose apkasuose galima sulaukti karo pabaigos. Pasirodo, jūsų tylėjimo taktika nepasiteisino. Gyvenimas tiesiog ištraukė iš slėptuvės ir reikalauja atskleisti savo poziciją. Svarbu nesuklysti ir apgalvotai pasirinkti pusę, nes iki paliaubų dar toli. Gerai, jei ši akistata vyks ne namuose: ten jau gresia ne tik tremtis, bet ir sušaudymas auštant. Todėl būkite atsargūs ne tik kariaudami, kurpdami planus, bet ir diplomatinėse misijose.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Priešai. Nėra nei plano, nei tikslo, nei aiškios krypties. Viskas paliekama savai tėkmei ir tikimasi, kad susitvarkys savaime, kad viską išspręs grįžtantys gandrai. Gali visko būti, bet tuo pasikliauti nevertėtų. Todėl neleiskite sau emocinių proveržių, pykčio priepuolių. Neprovokuokite konfliktų. Namuose būkite atsargūs ir pakantūs. Galite susidurti su lygiaverčiais priešais naujame darbe arba avarinėse situacijose.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Partneriai. Nelieskite to, kas jums nepriklauso ar nemalonu. Gyvenimas – ne vien malonumų virtinė. Dabar ypač reikia saugoti asmeninę erdvę ir pažiūras. Nesudarykite sąlygų niekam kuistis tarp jūsų daiktų ar narstyti jausmų. Giminės ir bičiuliai – ne patys geriausi partneriai ne tik versle, bet ir vaikštant po prekybos centrus.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pilnatvė. Sunku rinktis. Ir ne tik vieną iš dviejų pyragų. Kalbant apie darbus, draugus, linksmybes – tokios pat bėdos. Laimė, esate įpratę rinktis. Todėl pabandykite tuos pyragus valgyti draugiškai. Juk dviese skaniau. Nedvejokite, imkite iš gyvenimo tiek, kiek galite paimti, nieko neatstumdami, neatsisakydami.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Draugai. Nebūtina gyventi praeitimi, kad būtumėte laimingi. Pažįstami ir bičiuliai dabar dalyvauja jūsų gyvenime, įpina spalvų, o kartais sukuičia įprastą tvarką. Taip ir turi būti. Draugų įtaka šiuo metu yra didelė. Nereikia visko priimti už gryną pinigą, bet išklausyti patarimus, įvertinti kritiką būtina. Trokštantiems pramogų šiltesni savaitgaliai pažers kelionių į gamtą, didelių renginių ir koncertų.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Aplinkybės. Didysis planas išsipildė: jūs turite laiko sau. Tai nereiškia, kad veiksite viską, ką norėsite, elgsitės kaip tinkami, bet vis tiek galėsite pabūti savimi. Nors nedidelių nesklandumų bus, piniginė nenukentės. Tiesiog aplinkybės susiklostys kitaip, nei tikėjotės. Skanus maistas, gražūs reginiai ir baimė, kad kažkas sujauks idilę. Jei nieko nesiskolinsite ir neskolinsite, ramiai sulauksite balandžio.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Santykiai. Yra tam tikros bendravimo ribos, kurias peržengėte. Jūs viską žinote ir suprantate, bet kartais vis tiek iš pradžių padarote, o paskui pagalvojate. Šią savaitę tai kartosis nuolatos. Susiimkite, nes sugadinsite santykius ne tik su draugais, bet ir su namiškiais. Didesnių pirkinių venkite, nes pirksite negalvodami.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Ateitis. Kad ir kur nuvyktumėte, Amūras jus suras. Jūs vis dar gundote ir verčiate stipriau plakti aplinkinių širdis. Tai ne vien flirtas – iš to gali šis tas išeiti. Dėl šių žaidimų ateitis atrodo šviesesnė, su didesnėmis perspektyvomis ir pilnesne pinigine. Nepamirškite, kad visada yra žmonių, kurie blefuoja. Todėl, kad ir kokie patrauklūs žaidimai, būkite atidūs.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pagyrimas. Jokio dėkingumo, meilių žvilgsnių ar skanesnio sumuštinio. Viskas kaip visada. Paaiškės, kad jūsų gerus darbus pagyrė, ir tiek. O jūs norite, kad prisimintų. Neabejokite, prisimena, vertina, tik veltui burnos neaušina. Atrodo, esate nustumti į šalį, nes gyvenimas ir namuose, ir darbe verda be jūsų. Na, ir džiaukitės, skirkite laiko sau, pramogoms. Vienas kitas susitikimas su draugais atgaivins senas tradicijas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Klaidos. Sunku pripažinti klaidas, bet greičiausiai teks. Į tas klaidas parodys, pabaksnos namiškiai. Iš tiesų jūs visa tai jau žinote, tik negalėjote prisipažinti. Todėl ištaisykite tai, ką dar galima ištaisyti, šiek tiek palepinkite namiškius ir viskas bus taip, kaip turi būti. Mėnesio pabaigoje paaiškės, kad tam tikras darbų, reformų etapas baigtas.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pareigos. Suksitės savame rate. Net nebandykite užgriebti daugiau, nei gyvenimas duoda. Nereikia jokių pastangų, plėšymosi ir vilčių, kad pasistengę, pamynę principus ir įsitikinimus padarysite tai, ko tikimasi. Greičiausiai niekas nieko ir nesitiki, visi gyvena artėjančių atostogų nuotaika ir apie jus negalvoja. Todėl ir jūs ramiau žiūrėkite į pareigas, nesiginčykite dėl pasaulio pabaigos ar naujo užsienio šalies prezidento.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.