Astrologė: vieno ženklo moterys šią savaitę bus itin galingos

Jeigu priklausote Svarstyklių ženklui ir esate moteris, astrologė Skirma Liepienė jums žada ypatingą laiką, kuomet galėsite itin daug. Tiesa, šio ženklo vyrams tai bus tik eilinė pilka savaitė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-20 12:40

Avinas (03 21–04 19)

Daugiausia dėmesio šią savaitę santykiams, ryšiams darbe. Viskas pagrįsta emocijomis, prielaidomis, simpatijomis. Sunku objektyviai vertinti ne tik konfliktines, bet ir įprastas situacijas. Pabandykite visa tai išanalizuoti, rasti logiškus paaiškinimus. Didieji mostai, pareiškimai nusikels į savaitgalį. Noras prisiderinti prie kompanijos ir pakeisti gyvenimo įpročius nepasiteisins. Nors ką gali žinoti – juk skoniai keičiasi.

Jautis (04 20–05 20)

Geriausias darbas – hobis, už kurį gerai sumokama. Ir gali būti, kad ši savaitė yra labai palanki, kad savo pomėgius paverstumėte nedideliu namų verslu. Venera nežada didelių pinigų, bet pinigai kavai ir gražioms kojinėms tikrai garantuoti. O ir šiaip pramogų, pasilinksminimų netrūks. Svarbu penktadienį iki paryčių grįžti namo, ilgai bare ar svečiuose neužtrukti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jis – ne Džinas, o jūs – ne Aladinas. Savus norus, svajones bandykite įgyvendinti patys. Bus labai šaunu, jei kas nors bent pritars. Nesitikėkite, kad kiti tai nuveiks už jus. Savaitė prieštaringa, nes jei sekasi darbe, tai būtinai kas nors viską jauks namuose. O jei namuose gerai, tai giminaičiai tiesiog prašysis į svečius. Pasirinkite mažiausiai rūpesčių sukeliančius variantus.

Vėžys (06 21–07 22)

Audros ateina ir pareina. Kartais tik sušiaušia stilingą šukuoseną, ir tiek. Panašu, kad ir dabar taip nutiks. Todėl nepanikuokite iš anksto, bet tai, kas gali nukentėti (pavyzdžiui, nėrinių skėčiai), turi būti paslėpta. Užslėpti reikia ir savo kaprizus, nepasitenkinimą, o šeštadienį – net ir savo nuomonę. Atskirkite tai, kas svarbu jums, o kas – draugams. Nepaverskite namų psichologinės tarnybos laukiamuoju.

Liūtas (07 23–08 22)

Kol turite su kuo pasidalyti savo rūpesčiais, tol nesate vieniši. Jums šią savaitę reikės paramos. Kam baldus perstumdyti, kam naują spintą surinkti, o gal tiesiog didysis apsipirkimas tikrai bus didelis. Dalį darbų, ypač tų, kurių nespėjate, perleiskite kam nors kitam. Neabejokite, viskas bus padaryta laiku. O ir jums plėšytis nereikės. Smagiausia diena šią savaitę – pirmadienis.

Mergelė (08 23–09 22)

Nereikia laukti, kol mažos smulkmenos išaugs į dideles problemas. Tas mažas smulkmenas paprasčiausiai sušluokite, praverkite langus ir namus pravėdinkite. Ir viskas, nieko daugiau. Savaitė bus su rimtais planais, kurie grius, nesipildys, bus atidedami diena iš dienos. Todėl savaitgalis nebus itin malonus, nes reikės baigti tai, kas seniai pradėta, atidėta ar net užmiršta buvo. Tik nepamirškite pasidžiaugti tuo, kas namuose sukelia daugiausia šurmulio.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Seniai praėjo laikai, kai moteris buvo tik namų šeimininkė, viliotoja ar paklydėlė. Dabar moterys gali daug. Ir tas „daug“ bus labai juntama šią savaitę. Pajus ne tik konkurentės, draugės, bet ir aplinkiniai vyrai. Gaila, bet vyrai Svarstyklės šios galios neturės. Jiems tai – tik eilinė pilka savaitė. Kad visi sumanymai būtų įgyvendinti, reikia daug pastangų savaitės pradžioje, o pabaigoje – viską tikrinti. Pageidautina du kartus.

Skorpionas (10 23–11 21)

Visų gyvenime yra išplėštų ir pamestų puslapių, kuriuose – praeitis. Ir pavasarinis vėjas iš kažkur tuos pamestus, gal užslėptus praeities lapus gali atpūsti. Todėl gerai suregzkite pasiteisinimo planą. Tai nebus malonu ar labai lengva. Bet nepamirškite, kad ir kiti turi nusivylimų ir pralaimėjimų. Vienintelis patarimas: ginčo metu nesistenkite įžeisti, priminti senų nuodėmių antrajai pusei. Na, nebent gyvenate su Skorpionu – tada viskas galima.

Šaulys (11 22–12 21)

Niekada netapsite ryškia asmenybe ir neišmoksite spręsti savo problemų patys, jei kiekvieną kartą bus kam iš tų problemų jus išsukti. Pabandykite būti savarankiški ir atsakingi už savo veiksmus. Pirmas kartas sudėtingas, vėliau viskas seksis lengviau. Tik nedarykite to sekmadienį ar pirmadienį. Visa tai gali labai brangiai kainuoti. Didelės išlaidos gal ir nusikels į kitą savaitę, bet pasitikėjimas savimi išliks visam gyvenimui.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Rinkdamosi apdarus nepamirškite, kad yra riba, kur moterys yra efektingos ir jau pernelyg efektingos. Štai kaip tik antrojo varianto jums dabar ir nereikia. Išvaizda padės daugelyje situacijų. Ir nesvarbu figūra, amžius – svarbu stilius ir jo pajutimas. Todėl būkite savimi. Jei labai norėsis sublizgėti, pasirodyti ar įrodyti, kad mąstote ir esate verti to, ką turite, pasirodymą surenkite pirmadienį.

Vandenis (01 20–02 18)

Žinokite savo vietą gyvenime. Niekas taip nesuteikia vidinės ramybės, kaip suvokimas to, kad esi ten, kur tau priklauso būti, ir kad darai tai, ką turi ir kas tau patinka daryti. O vidinis ramus skambesys pakeičia gyvenimą. Gal todėl šią savaitę nesinorės skubėti, bet geras mintis, planus vis tiek užrašykite – vėliau tai galėsite paversti realybe. Savaitgalis tebus skirtas literatūrai, teatrui ir, žinoma, gurmaniškam maistui.

Žuvys (02 19–03 20)

Meilė ne visada vienoda. Kartais ji lengva, kaip flirtas. O kartais joje labai daug vietos laukimui, baimėms ir abejonėms. Ir kai kiekvieną dieną savo žmogaus lauki taip, lyg jis grįžtų iš karo, supranti, kad taip ir atrodo meilė. Atmeskite baimes, pasimėgaukite tuo, kas vyksta, pasilinksminkite. Būkite atviresni kitiems. Bet jei norite gerai uždirbti ir būti sotūs – negalvokite apie nieką kita, tik apie pinigus. Ir viskas bus taip, kaip norite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.