Astrologė vienam ženklui: visa savaitė – kaip vienas nuotykis

Savaitė bus įtempta, netgi sekinanti savo darbų gausa. Tą savo kailiu pajus kiekvienas Zodiako ženklas. Tiesa, astrologė Skirma Liepienė žada vieną išimtį: Vandeniams visa savaitė bus tarsi nuotykis.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Avinas
Avinas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 25, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Mar 25, 2018, 10:34 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Ornamentas. Vis dar planuosite ir svarstysite. Jokių abejonių, tik šlifuosite detales, tik mažu rėžtuku raižysite ornamentą. Visai nesvarbu, ar tai bus gyvybės medis, ar gyvatės. Rūpės, kaip geriau viską atlikti, kaip kuo daugiau uždirbti. Raskite laiko sau ir nesigraužkite dėl smulkmenų. Nemalonius darbus atlikite iki penktadienio, nes tądien laukia rimti pašnekesiai. Savaitgalį prikąskite liežuvį, išsaugokite privatumą ir daugiau laiko praleiskite namuose.

JAUTIS (04 21–05 21)

Desertas. Savaitės pradžia išsunks. Atrodys, kad darbas atėmė visas jėgas ir neturite jokių norų. Neskubėkite ir palaukite, kol visi pradės jumis džiaugtis. Tada ir patys atsipūsite, lengviau pasijusite. Tiesa, nepavyks išvengti naujų įpareigojimų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Kaltinimai. Pavasariu tenka rūpintis patiems. Turėsite ne tik grėbti senus lapus, rinkti šiukšles ir atkapstyti narcizus iš po senos žolės. Labai svarbu, kaip nusiteiksite, kokių tikslų sau ir kitiems iškelsite. Ateityje sužydėsite, o dabar stebėkite, kas vyksta šalia. Galite įsipainioti į nešvarius žaidimus, išgirsite kaltinimų, plepalų. Teks laviruoti. Pasistenkite nesusitepti.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Startas. Vis dar viliatės, kad nutiks gražiausia, kas tik gali nutikti. Niekas iš jūsų neatims to, kas lemta likimo. Jūs dažnai apsunkinate kitų žmonių sprendimus, pernelyg spaudžiate ir skubate. Aplinkiniai tiesiog nespėja su jumis. Todėl, kad ir ką planuotumėte aptarti per Velykas, dar kartą pagalvokite, ar verta.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Šventės. Laukia ilgos šventės, šeimos susibūrimai, pavasario kvieslių ieškojimas. Tai gražu ir miela, bet leidžia pamatyti viską, ką žiema po sniegu prikaupė. Visko taip lengvai nesušluosite, nepaslėpsite, pavasariniais žiedais neužsodinsite. Namuose teks ne tik meluoti, sekti pasakas apie susiklosčiusią situaciją, bet ir valdyti jausmus, polėkius. Tik nedaugeliui bus leista šį pavasarį pasiduoti aistrų uraganams.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Intuicija. Namuose jūsų nuomonė mažai ką domina. Nekreipkite dėmesio. Darykite taip, kaip jums atrodo teisinga, elkitės sąžiningai ir viskas bus, kaip turi būti. Gal kiek daugiau keistų sutapimų, pasikartojimų ar ryškių sapnų. Atrodo, kad gyvenimas kažką sako, o jums tenka sukti galvą ir aiškintis. Pasikliaukite nuojauta. Darbe nieko nauja. Gal kai kas pabandys užimti jūsų vietą, bet tai nieko nepakeis.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Sostas. Ne taip lengva užleisti sostą. Visas jūsų dėmesys bus nukreiptas į tuos, su kuriais dirbate, gyvenate, bendraujate. Kartais ginčysitės, o kartais teks stoti į atvirą kovą dėl valdžios. Kad ir kokios priežastys verstų sunerimti, turite ieškoti kompromisų, tartis, derėtis. Tikėtina, kad savaitės pradžioje tai vyks darbe, o vėliau įtampa persikels į namus. Pirmadienį visi baigs tempti virvę į savo pusę.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Darbas. Neskubėkite juoktis iš tų, kas vis dar nori ramybės ir gali planuoti savo laiką. Jūsų gyvenimas dabar panašus į virtinę nesibaigiančių darbų. Jie užtikrina gerą uždarbį, bet sukelia nuovargį. Gerai bent tai, kad vis labiau pasitikite savimi. Kol yra darbų, dirbkite. Poilsiui užteks nugriebtų akimirkų. Šis savaitgalis priklauso šeimai, nepamirškite to.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Sprendimai. Nesugebėsite susitelkti į tai, kas svarbu. Nors sprendimus priimsite lengvai, nesigrauždami, nebandydami rasti paaiškinimų, jie bus neapgalvoti ir nepagrįsti. O gal net klaidingi. Pro padūmavusius akinius nematysite, kaip jus aplenks tiesa. Įsiklausykite į tai, ką sako partneris: išgirsite daug įdomių pasakų.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pinklės. Geras laikas medžiotojams ir paukščių žieduotojams: vieniems teks ilgakojės gazelės, kitiems mažutės zylės. Deja, bet medžiotojas taip ir nesupras pats patekęs į pinkles. Rinkitės, kuo norite tapti – grobiu ar vienišiumi. Šią savaitę nuobodūs ir įkyrūs pažįstami atitols, nelįs paplepėti, kavos išgerti ar kortų padėlioti. Dabar galite būti su tais, kurie išties džiugina.

VANDENIS (01 21–02 19)

Nuotykiai. Laukia svarbūs atradimai, o naminiai rūpesčiai ir šeima netrukdys linksmai gyventi. Žinoma, linksmybes kiekvienas supranta skirtingai. Kai kam tai paprasčiausios kelionės. Kiti ieškos vasaros. Visa savaitė – kaip vienas nuotykis. Ir tą nuotykį planuosite jūs.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Grobis. Didelės žuvys minta mažomis. Norinčiųjų praryti jus taip pat atsiras. Kad nenutiktų didelių bėdų, nekeiskite gyvenimo maršruto dėl besiblaškančio slieko. Geriau tegul viskas liks taip, kaip yra. Tiems, kam reikia papildomos dozės adrenalino ar knieti sudrumsti gyvenimą iki dumblino dugno, labiausiai tiks penktadienis. Jums savaitės pradžia daug palankesnė nei savaitgalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.