Astrologė: vienam ženklui laikas iki Velykų bus tikras košmaras

Savaitė prieš šventes visada būna pilna lėkimo, streso, griūvančių planų ir kalno darbų. Vis dėlto astrologė Skirma Liepienė įspėja, kad Jaučiams bus sunkiau nei likusiems Zodiako ženklams, ir pataria, kaip šiuos nesklandumus įveikti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2018, 12:05 PM, atnaujinta Mar 27, 2018, 12:08 PM

Avinas (03 21–04 19)

Pavasarinė karuselė, papuošta margais žiedais, sukasi apie jus. Ir ši savaitė parodys, kokie tvirti esate, kiek laikotės savo principų, tradicijų ir kiek esate linkę nusileisti aplinkinių spaudimui. Gal jums pavyks, greičiausiai taip ir bus, išsaugoti savo pozicijas. Bet penktadienis vis tiek bus sunkus. Nes teks tvirtai ginti konservatyvų gyvenimo būdą ir požiūrį. Ir ne tik namuose. Tiems, kurie gyvena viešą gyvenimą, bus ypač sudėtinga.

Jautis (04 20–05 20)

Pasikeičia laiko tėkmė: tai bėga per greitai, tai viskas sustoja ir apsitraukia migla. Savaitgalis bus ramus, tradicinis, sugrąžinantis prie to, kas pažįstama, nuo pat vaikystės. Tačiau savaitė prieš tai – tikras košmaras. Darbų daug, reikalų dar daugiau, suspėti, suplanuoti neįmanoma, juo labiau kad niekas nepadeda ir net nesisiūlo padėti, o paprašius nusimuilina. Todėl susitelkite tik į tai, kas svarbu, – visa kita savaime išsispręs.

Dvyniai (05 21–06 20)

Tradiciniai raštai ir spalvos nuveda ne tik iki kiaušinių marginimo ypatumų, bet ir per didelio reiklumo sau ir kitiems. O to neturėtų būti, ypač šią savaitę. Tiesiog leiskite visiems galimiems ir sugalvotiems netikėtumams jus užklupti. Ir nesvarbu, kad darbo savaitė bėgs per greitai, kad savaitgalis bus praleistas su šeima. Tikriems nuotykių ieškotojams visos dienos geros. Tik ketvirtadienis kiek keblesnis.

Vėžys (06 21–07 22)

Net saldžiausia klevo sula taip nepasaldins gyvenimo, kaip geri žodžiai ir mažos dovanos. Ne tik laukite dovanų, bet ir patys jas dovanokite. Trumpos išvykos, savaitgalis sode, kadagių kvapas – viskas, kas gali pakeisti nusistovėjusias šventes, yra sveikintina. Nors kai kam atrodys, kad tai šventvagystė. Leiskite laiką taip, kaip jums atrodo teisinga. Gražiausias margutis iki jūsų atriedės trečiadienį ar ketvirtadienį.

Liūtas (07 23–08 22)

Ne tas Velykų Zuikis geras, kuris prie durų šokinėja, bet tas, kuris pyragą kepa. Pasirūpinkite, kad jūsų zuikis būtų užsiėmęs visą šią savaitę. Tik taip turėsite laiko sau. O laiko prireiks ne tik bandant sudėlioti saldainėlius į ateitį, bet ir skaičiuojant, kas buvo, kas galėjo būti. Padarykite išvadas ir numatykite naujus tikslus. Žinodami ko siekiate, visai kitaip reaguosite į Velykų naujienas.

Mergelė (08 23–09 22)

Intrigos kartais pavyksta, o kartais palieka dūmų šleifą. Pasistenkite, kad jūsų sukurtas lauželis ne tik ilgai neliepsnotų, bet ir kad dūmai jums patiems akių neišgraužtų. Laikas palankesnis tiems, kurie moka, sugeba daryti greitus sprendimus. Nei asmeniniame gyvenime, nei darbuose laukimas nepasiteisina. Namuose taip pat bus kreivokai žiūrima į jūsų išdaigas. Pabūkite sąžiningi bent trumpam.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Daug planų, entuziazmo, veržlumo. Visi darbai, didesni sumanymai, tolimos kelionės planuojamos ir įgyvendinamos kartu su partneriais.

Antroji pusė turi labai didelę įtaką jūsų sprendimams ir jūsų sėkmei. Neatstumkite pagalbos, jei ji siūloma. Draugų vizitai iš užsienio neturėtų stebinti. Kaip ir apkalbos, gandai, atriedantys kartu su margučiais. Nieko baisaus, bet nemalonu.

Skorpionas (10 23–11 21)

Savaitė pareikalaus maksimalaus susikaupimo ir planavimo. Dirbti teks kantriai, ilgai ir greičiausiai be polėkio. Pojūtis, jog gyvenimas jus užstūmė į kampą, nepranyks iki pat Atvelykio. Bet surasti malonumų, pasidžiaugti gyvenimu, sutikti meilės jums niekas netrukdys. Atradimų netrūks. Tai ne tik nauji kavos skoniai ir aromatai, nauji draugai, bet ir naujas būdas leisti laisvalaikį.

Šaulys (11 22–12 21)

Nežiūrėkite ilgai į šešėlius, jie pradeda judėti ir gali bauginti. Bet šį kartą tie šešėliai balti – jie panašesni į nerimą nei rimtas bėdas. Gal susikaupė daug darbų, gal kas nors žaidžia linksmus žaidimus be jūsų, gal tiesiog pasijutote nustumti į kampą. Tai tiesiog šešėliai. Užsiimkite tuo, kas yra būtina, ir pasilikite savaitgalį laisvą nuo visų įsipareigojimų. Pasivaikščiojimus su nepažįstamaisiais, akluosius pasimatymus atidėkite.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Visas veiksmas namie, šeimoje. Kas Velykoms ruošiasi, kas naujas staltieses lygina, kas kiaušinius margina, kas apie reikalus kalbasi. Tai laikas, kai galima labai daug ką apšnekėti, išlukštenti pagrindinę darbų, bendrų sumanymų idėją. Tiems, kurie įpratę viską spręsti patys, taip pat seksis puikiai: patys suplanuosite, patys padarysite, patys už viską atsakysite. Savaitgalio orai neturės įtakos jūsų planams.

Vandenis (01 20–02 18)

Ieškoma svertų, kaip paspausti, paveikti aplinkinius. Kad visi žinotų, jog esate ir jūs. Santykiai su artimais žmonėmis trapūs lyg kiaušinio lukštas – pernelyg spūstelėsite, įskils. To niekam nereikia – nei jums, nei kitiems. Norėdami to išvengti bent retsykiais pagalvokite, ką sakote ir kokių traškesių tai gali sukelti. Šventės ramios, be didelio šurmulio, lakstymo – tiesiog šventės.

Žuvys (02 19–03 20)

Atrodytų, lyg kas nors jus pakišo po dideliu presu. Didėja reikalavimai sau, aplinkiniams, iš gyvenimo bandoma išspausti viską, ką jis gali duoti.

Tačiau tai ne linksmybės, tai kryptingas, nuoseklus darbas, kuris duoda rezultatų, tačiau ne taip greitai, kaip jums norėtųsi. Reikėtų truputį lėtinti tempą, šiek tiek lengviau žiūrėti į susiklosčiusią situaciją ir bent retsykiais rasti laiko sau, savo pramogoms, pomėgiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.