Astrologė vienam ženklui: atsiras papildomų pinigų

Kita savaitė po švenčių sugrąžins į darbų rutiną. Tiesa, astrologė Skirma Liepienė žada, kad Liūto ženklo atstovams turėtų papilnėti piniginė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 1, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Apr 1, 2018, 10:41 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Kryptis. Galimybės atsipūsti neturėsite. Yra daugybė dalykų, kurie turi rasti savo vietą, yra daugybė klausimų, į kuriuos dabar reikia atsakyti. Lietus žinių nenešioja, todėl viską sužinoti reikia patiems. Ne tik sužinoti, bet ir nuspręsti. Galbūt net pakeisti gyvenimo kryptį. Na, ne iš esmės, bet vis tiek teks eiti labiau pavėjui nei iki šiol. Tai padarysite ne antradienį ar trečiadienį. Galbūt savaitgalį.

JAUTIS (04 21–05 21)

Sprendimai. Kai metate monetą, ji visada nukrinta ne ta puse, vis ne jūsų naudai. Tai todėl, kad sprendimus reikia priimti patiems, o ne pasitikint dievais ar troliais. Jei šiuo metu negalite nuspręsti, kaip elgtis toliau, palaukite ir nesiimkite nieko, dėl ko vėliau gali tekti gailėtis. Šeiminiame gyvenime – kaip kiekvieną pavasarį: su slaptais pasimatymais ir intrigomis.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Vėtra. Pojūtis, kad artėja vėtra, – teisingas. Tik ji kils dar ne šią savaitę. Todėl galima pasirengti ir tai, kas svarbu, išsaugoti. Greičiausiai vėtra praūš ir virš darbų, dokumentų. Jei manote, kad jūsų santykiai su mokesčių inspektoriais tobuli, įvertinkite juos dar kartą. Baudų galimybė didėja. Ieškantiems gyvenimo malonumų ir tikintiems, kad viskas paprasta, lieka palinkėti gero vėjo.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Muzika. Tai nereiškia, kad jums dabar reikia smuiko formos rankinės. Tiesiog viskas gražu, lengva ir paprasta, kai fone skamba muzika. Kokia ji bus – jūsų reikalas. Reikia fono. Sėkmė lydės tuos darbus, kuriuos atliksite namuose, o ne būdami komandiruotėje. Dirbantiems nuotoliniu būdu, studijuojantiems neakivaizdžiai – keblesnis laikas. Kita vertus, jei skamba muzika, yra tikimybė, kad visos gyvenimo natos taip pat gražiai skambės.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pinigai. Algos dar negavote, bet papildomų pajamų atsiras. Gal tai bus honoraras, gal premija, o gal užmokestis už kitą veiklą. Ši savaitė palankesnė užsiimantiems menu nei statybininkams ar odontologams. Pasistenkite elgtis ramiau, būkite išmintingi, nemaištaukite, nereikalaukite to, kas jums nepriklauso. Šiek tiek kantrybės, ir ateis sėkmingesnis, laisvesnis laikas.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Norai. Nauji batai – didelėms baloms, nauji sumanymai – pagaliau atėjusiam pavasariui. Viskas vyks tvarkingai ir laiku. Tik gal kiek per daug pompastikos, pernelyg nerimtai atrodo ryškios spalvos. Nuosaikumas dabar būtinas, nors norai dideli ir galimybių juos įgyvendinti yra. Jei neturite darbo, ieškokite meilės – rasite viską vienoje vietoje. O tiems, kas turi darbą ir jį vertina, patartina neflirtuoti darbe.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Darbas. Atrodo, kad ramus etapas baigiasi ir vėl turite dirbti, mokytis, tobulėti. Kad ir kaip norėtumėte šlovinti sveiką gyvenimo būdą, medų ir jo produktus, dabar tai daryti teks vieniems. Paskaitoms ir debatams neliks laiko. Avantiūroms ir spekuliacijoms aplinkybės bus nepalankios. Reikia tiesiog laiku ir kokybiškai atlikti darbą. Gal nuobodu, bet patikima.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pokyčiai. Palenkite galvą, nes tuoj grius dangus. Greičiausiai tai bus ne kopūsto lapas katinui ant uodegos, o rimti pokyčiai, rimti sprendimai ir dar rimtesnės pasekmės. Pirmiausia tai bus susiję su įsipareigojimais. Jei viskas tvarkingai sudėliota, gyvenimą matysite tokį, koks jis yra iš tiesų. Jei gyvenate iliuzijomis, jos bus išsklaidytos.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Prisiminimai. Daiktai dingsta, net tie, kurie saugo prisiminimus. Pabandykite rasti tai, kas svarbu buvo praeityje, net jei dabar tai neturi jokios prasmės. Labiau vertinkite draugus, bendrus darbus, siekite svajonių. Mažiau galvokite apie namus ar meilę. Į naujus žygius turėtų lydėti seni ir patikimi bičiuliai.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Idėjos. Ten, kur reikia pasukti galvą, viskas turėtų sektis, o nauji pažįstami prišauks sėkmę. Pasimatymai bus aistringi. Kilusios idėjos stebins ne tik aplinkinius, bet ir jus. Tai genijų ir atradėjų laikas. O žemiškuose reikaluose ši savaitė palanki tiems, kas užsiima tekstile. Nepamirškite nors trumpam praverti langų. Tegul tai tampa ritualu.

VANDENIS (01 21–02 19)

Rūkas. Viskas nuskaidrėja ir tampa aišku. Dauguma jūsų planų taip ir liks kaboti rūke virš gyvenimo balos. Galimybių juos įgyvendinti nėra ir greičiausiai nebus. Pirmiausia tai susiję su finansiniais sumanymais. Per mažai stengėtės, per dažnai keitėte nuomonę, o gal tiesiog nežinojote, ko norite. Laimė, tai, kas pradėta, sėkmingai juda į priekį. Asmeniniame gyvenime – kaip visada: nuotaika svyruoja, meilė vis ta pati, o nuotykių lyg ir nereikia.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pokštai. Ne kiekvienas pokštas juokingas, ypač jei jis apie tėvų ir vaikų santykius. Nesvarbu, kas šioje situacijoje esate, vis tiek būsite nepatenkinti. Tiksliau – nesupratę pokšto. Tie pokštai jus užklups antradienį ir trečiadienį. Šiaip savaitė gera, gal net sėkminga. Raskite naujų pramogų, išbandykite neįprastą veiklą, o svarbiausia – būkite pakantūs ne tik kitaip mąstantiems, bet ir kitaip gyvenantiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.