Astrologė: norai šią savaitę pildysis tik vienam Zodiako ženklui

Savaitė po Velykų bus gana paini, bus nelengva susivokti savyje ir aplinkoje. Daugeliui gali tekti atidėti planus bei sumanymus. Norai pildysis bene vieninteliam Vandeniui, tačiau net ir jam – ne visai taip, kaip norisi, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-03 13:06, atnaujinta 2018-04-03 13:22

AVINAS (03 20 – 04 19)

Kiek laiko reikia, kad susivoktumėte savo jausmuose, kad suprastumėte visą svarbą to, kas vyksta? Lengviau viską nubraukti, užgesinti, nei pasiduoti naujai aistrai. Tai labai baugina. Bet tikėtina, kad drąsiausi pasinaudos likimo teikiamomis dovanomis. Kiti pasiners į savo užsiėmimus, bandys suderinti gurmanišką virtuvę su sveikos gyvensenos principais. Vieniems ir kitiems ši savaitė bus pakankamai gera ir maloni, kupina atradimų.

JAUTIS (04 20 – 05 20)

Pradžiuginkite tuos, kuriuos mylite, mažomis smulkmenomis. Dovanų galima rasti net benzino kolonėlėje. Svarbiausia dėmesys. Tačiau skubėdami, nerasdami laiko namiškiams mintyse planuosite pavasario – vasaros darbus, permainas darbo vietoje. Planai greičiausiai liks planais, bet pasiruošti, turėti savo nuomonę apie tai yra būtina. Reikia būti atsargesniems vairuojant: daug avarinių situacijų, kurios neleidžia atsipalaiduoti.

DVYNIAI (05 21 – 06 20)

Jūsų poelgiai kartais stebina net jūsų artimuosius. Gerai būtų, kad išsimiegotumėte ir paaugtumėte. Nedideli išsišokimai, ekscentriški pasirodymai tikrai nepagerins jūsų reputacijos. Aišku, jei tai jūsų darbo dalis – išnaudokite tai maksimaliai. Kitiems patartinas santūrumas. Nevelkite į šias situacijas draugų – santykiai gali labai stipriai pašlyti. Bet tiems, kas gyvena su jumis, vis tiek klius.

VĖŽYS (06 21 – 07 22)

Atrodo, kad visi domisi jumis, visiems įdomu, kaip jūs gyvenate. Gandas apie jus nuėjo gana toli. Ar tai jums padės, labai priklauso nuo to, ko jūs siekiate. Jei jums reikalingas dėmesys ir pripažinimas – tada jus tai pradžiugins. Bet jei trokštate ramaus gyvenimo, gali būti, jog jį sudrums. Tačiau vienaip ar kitaip vis tiek jūs galėsite užbaigti senuosius sumanymus, atsiskaitysite, sudėliosite ir, jei reikės, net pasirašysite.

LIŪTAS (07 23 – 08 22)

Atrodo, jog jie laiku ir labai malonūs. Tie, kas nuo jūsų priklauso, ne tik jaučia dėkingumą, bet ir nuoširdžiai prie jūsų prisiriša. Atsiranda trauka, kurią vadiname meile. Tačiau ji platoniška, gal kiek savanaudiška, buitinė. Visa, kas svarbu – namuose arba vietiniame versliuke. Nieko tokio, kas verstų blizgėti ir pasirodyti. Penktadienio kelionės bus komplikuotos.

MERGELĖ (08 23 – 09 22)

Savaitė kupina skubėjimo, lėkimo. Ir pirmadienį, ir antradienį bus sunku suprasti, kodėl tiek pykčio, įniršio. Artimam rate daug suirzusių, nepatenkintų žmonių. Neperimkite šių nuotaikų, nebūkite kempine, kuri viską sugeria iš aplinkos. Nebandykite aplinkinių kantrybės. Kalbėdami galvokite, ką sakote ir kokias pasekmes tai gali turėti. Parskridę gandrai dovanos viltį, kad ir jūsų namuose bus mažylis.

SVARSTYKLĖS (09 23 – 10 22)

Gyvenimas rašomas teisiai į švarraštį ir kiekviena klaida labai ryškiai matoma. Tačiau už jas nebaudžiama, tik švelniai pabarama. Savaitgalis bus lengvas, laisvas ir gal kiek tingus. Bet savaitės bėgyje pasitaikys naujų, neįprastų darbų, pasiūlymų. Naujos pažintys vers išgyventi, nerimauti. Tačiau jos gali atvesti į naujus santykius. Tiems, kas neieško nieko – tai dar viena keistų susitikimų savaitė.

SKORPIONAS (10 23 – 11 21)

Savaitė mažai palanki naujiems sumanymams, dalykinei veiklai. Nebent kažką sumosite veikti vieni. Rimtus susirinkimus, parodas, debatus geriau atidėti ir viso to nepradėti nei savaitgalį, nei pirmadienį. Tiesiog išlaukite, kol liausis žaibuoti aplink. Nes net bandymai užkariauti mylimojo širdį patirs fiasko, bus aišku, kad šie žygiai turi egoizmo atspalvį. Net visi geri darbai šiuo metu daromi remiantis tikrai ne dvasinėmis vertybėmis.

ŠAULYS (11 22 – 12 21)

Labai nesunku pakliūti į gyvenimo voratinklį. Nesiderėkite su likimu, nežadėkite to, kas neįvykdoma. Neduokite priesaikų, jas teks sulaužyti. Pasikliaukite tik savimi, savo išradingumu ir sugebėjimu matyti praktiškąją pusę. Atmeskite visas baimes ir abejones, dirbkite kasdieninius darbus. Nesivelkite į abejotinas pažintis. Susiraskite kampelį, kur galėtumėte pabūti vieni, užsiimti tuo, kas malonu, padeda tobulėti.

OŽIARAGIS (12 22 – 01 20)

Šios savaitės didieji norai gali išsisklaidyti lyg rūkas. Ne tiek jau daug tos sėkmės. Ypač sunkus laikas tiems, kas turi reikalų su užsieniu, susiję su politika. Dideliems renginiams, kelionėms lėktuvu taip pat ne tas laikas. Saugokite savąją reputaciją. Viena smulkmena gali paversti niekais visą paskutinių metų darbą. Piniginėje ne tik tylu, bet ir tuščia.

VANDENIS (01 21 – 02 17)

Nors noras šėlioti jau praėjo, bet nuotykių troškimas išlieka. Ir tai visai nepriklauso kur šiuo metu jūs esate, ką veikiate ar kuo užsiimate. Reikia kažko naujo ir nepatirto. Bet būkite atsargūs su dideliais norais, ypač tais, kurie iš pat širdies gelmių – jie gali išsipildyti, bet ne visai taip, kaip jūs svajojate. Labai svarbu, kad tai neprasilenktų su teisingumu ir įstatymais. Bet jei norisi meilės ir pramogų, tai geriausias laikas bus penktadienis.

ŽUVYS (02 18 – 03 20)

Ką norėjote, tą ir turite: truputis pramogų, truputis darbų. Nors jei bandysite kažką pradėti ir staiga baigti, teks vėl ir vėl perdaryti. Todėl neskubinkite to, ką galima atidėti. Skubėti neverta ir su investicijomis, turto dalybomis ar jo pirkimu. Visus ketvirtadieninius susitikimus perkelkite į penktadienį, nes ketvirtadienį jie tiesiog neįvyks. Dėl visai nesuprantamų priežasčių. Bet vėliau žvaigždžių laikas bus jums palankus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.