Astrologė pasakė, kuris Zodiako ženklas bus visiems reikalingiausias

Kitą savaitę vieno Zodiako ženklo atstovai tikrai negalės atsikvėpti, nes visiems draugams jų reikės: tiek patarimų, tiek pagalbos, tiek pritarimo. Šis ženklas - Dvyniai. Astrologė Skirma Liepienė įspėja neužsikrauti svetimų gyvenimų ant savo pečių.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Avinas
Avinas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 8, 2018, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Kelionės. Atrodo, kad laimei kažkas apkarpė sparnus: lyg ir yra, bet neskrenda. Jei neskrenda, tai ir negainiokite, ateis laikas ir pakils. Visi sumanymai geri, bet kol kas reikia aplinkinių pagalbos, ir ne tik finansinės. Judėjimas viena kryptimi pagirtinas, ypač jei atsiranda pagreitis ar pakeleivių. Grožio ar sveikatos procedūros nedomins, nauji drabužiai – taip pat. Todėl pradėkite planuoti keliones.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pašnekovai. Aplinkui daug žmonių, daug norinčių bendrauti ir dalytis mintimis. Tik jūs neturite kam atverti širdies ar pasitarti. Geriausiais pašnekovais dabar gali tapti studijų draugai ar toli gyvenantys bičiuliai (internetas – visagalis). Neužsisklęskite, bendraukite, rašykite. Meilės tema nebus aktuali – darbai ir rūpesčiai tam nepalieka laiko. Kils noras atsipalaiduoti.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Rūpestis. Draugai be jūsų negali: reikia jūsų pagalbos, pritarimo ir paramos. Tik nepamirškite, kad sprendimus jie turi priimti patys. Jūs negalite užsikrauti jų gyvenimo ant savo pečių. Juolab kad po kelių savaičių ir jūsų gyvenimas pradės greitai tekėti, reikės daug laiko tam, kad spėtumėte savimi pasirūpinti. Pradėsite derinti naujas darbo sutartis. Venkite dviprasmiškų situacijų ir pašnekesių.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Nuojauta. Savaitę pradėsite spėjimais. Viskas labiau paaiškinama šeštuoju pojūčiu nei faktais. Nepaisant to, vis tiek žinosite, ką daryti, kad tai, kas pasiekta, nesugriūtų. Savaitės pabaigoje viską lems jūsų emocijos, noras pamatyti ir pažinti. Praktiškajai gyvenimo pusei laiko liks mažai. O gal dabar kaip tik to ir nereikia?

LIŪTAS (07 23–08 23)

Įvertinimas. Kartais jums kelią nukloja rožėmis, o kartais šokoladinių saldainių popierėliais. Viskas priklauso nuo to, ko reikia ir ko ieškote. Kai kas baigs pradėtus projektus, kai kam atsiranda naujų tikslų, bet visiems reikia, kad juos mylėtų ir vertintų. Dabar – daug labiau nei anksčiau. Finansinių reikalų tvarkymo, atgrasių susitikimų nepalikite pirmadieniui – ta diena ir taip bus nemaloni.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pasiūlymai. Su didele jėga pirmyn link tikslo! Vieno vienintelio. Jei neturite krypties, jei nežinote, kur eiti, pasiklauskite. Tik nestovėkite ir neabejokite, ar apskritai verta ką nors daryti. Savaitės pradžioje sulauksite pasiūlymų keliauti. Juos reikėtų išnaudoti. Jei negaunate dovanų ar trūksta dėmesio, nesikrimskite ir pirkite žydinčius laimės daigus.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pasikeitimai. Žydinčios magnolijos jums tik sapnuojasi, nes lauke dar šalta, o važiuoti ten, kur šilčiau, nėra kada. Visas laikas skirtas darbui, rezultatams apibendrinti. Ar tie rezultatai tenkina, pasakyti sunku. Tai priklauso nuo jūsų įdėto darbo. Tik jūs žinote, kad šiek tiek patingėjote, kai ko nepadarėte. Tai, kas vyksta namuose, jums nelabai suprantama.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Norai. Romantikos namuose mažai. Jos dabar ir nereikia, kaip nereikia ir krištolinių batelių. Nors pavasaris – švenčių, pramogų, puotų metas, jūsų norai yra konkretūs. Norite paslaptingų kelionių, naujų pomėgių ar tiesiog tvarkos. Artėja laikas, kai reikės sudėlioti artimiausio pusmečio gaires. Kartais pagalvokite apie tai.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Labirintas. Gyvenimo labirintas išveda į laukymę, kurioje galite atsipūsti, pailsėti, negalvoti apie tai, kas bus už artimiausio posūkio. Todėl savaitė prabėgs greitai, ramiai, galbūt net nuobodžiai. Taip bus todėl, kad nenorėsite matyti ir ieškoti išėjimo iš tos ramybės. Savaitgalį viskas pasikeis – teks su visa manta judėti pirmyn. Svarbu, kad eitumėte ten, kur norite, o ne ten, kur padorumas veda.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Apsauga. Nedalykite to, kas jums brangu. Saugokite ne tik metalines monetas ar ką tik gautą algą. Reikia saugoti ir žinias, idėjas. Pasitikėkite savimi, ieškokite naujų saviraiškos būdų. Nors savaitė drumsta lyg pavasariniai upeliai, joje irgi knibžda gyvybė – laukia pažintys, atradimai ir kelionių viltis. Nestatykite užtvankų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Sumanymai. Kūrybingumas dažnai atskiedžiamas ne vyšnių sultimis. Ir tai nebūtinai turi būti šventė. Daug gražių darbų, sumanymų, susijusių su daile, muzika, interjeru, pavyks paversti realybe. Jei liks sunkumų, raskite būdų, kaip juos pašalinti. Trokštantiems ramiai padirbėti ar pasidžiaugti pomėgiais ramybės neduos namiškiai ir draugai.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Partnerystė. Karalienė mirė, tegyvuoja Piktoji Karalienė. Tai, ko negalėjote padaryti anksčiau, dabar sugebėsite pasiekti per porą dienų. Ir nesijausite kalti ar neteisūs. Juo labiau kad finansiniai reikalai itin sėkmingai juda į priekį. Pagrindinis akcentas tenka partnerystei, pokalbiams apie bendrus planus, norus ir pinigus. Tvarkai namuose vėl bus skirta per mažai laiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.