Astrologė: vieno Zodiako ženklo laukia itin sudėtinga savaitė

Šią savaitę Avinus į priekį varys pyktis, Jaučiai bus susireikšminę iki begalybės, o Žuvis gyvenimo tėmkė nuneš būtent ten, kur teikia. Pasak astrologės Skirmos Liepienės, Svarstyklių ženklo atstovams savaitė bus sudėtingiausia, mat teks būti ramsčiu partneriui, pamirštant apie save.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-10 11:48, atnaujinta 2018-04-10 16:10

Avinas (03 21–04 19)

Didesnis kiekis pykčio tampa varomąja jėga ten, kur sunku praeiti, prasibrauti, prastumti ar įgyvendinti. Gal kiek lėčiau juda tai, kas buvo suplanuota, nuspręsta iš anksčiau, tačiau vis tiek juda. Sudėtingesnės situacijos ten, kur reikia diplomatijos, kur reikia patylėti, nusilenkti ar paprašyti. Visame tame kontekste tampa aišku: jei pavasario nepaspausite, jis taip ir neįsibėgės.

Jautis (04 20–05 20)

Savaitę pradedate gražūs, patenkinti savimi, susireikšminę iki begalybės. Geras nusiteikimas, jei būti dėmesio centre yra jūsų gyvenimo tikslas. Būdami svarbūs, tampate ne itin pageidaujami ten, kur viskas nuoširdu ir konkretu. Santykiai namuose, kaip ir su giminaičiais, tampa įtempti, o darbe į ginčus niekas nesivelia. Nedidelės sankcijos, nemalonūs pokalbiai – ir baigiantis sekmadieniui vėl virsite savimi. Jei ne – džiaugsmo mažai.

Dvyniai (05 21–06 20)

Pavasariniai orai veja lauk, padeda planuoti darbus ne tik artimiausiai savaitei, bet ir pusmečiui. Gali būti, kad antrosios pusės finansinės problemos taps opia jūsų problema. Spręsti teks greitai, nevilkinant, neatidėliojant, kai kuriais atvejais gali įsitraukti rimtesnės instancijos. O jei tai bus eilinė savaitė, ji nesuteiks didelės laimės, vadinasi, nebus ir skaudžių išgyvenimų. Liks tik džiaugtis pavasariu.

Vėžys (06 21–07 22)

Lengva viską sugadinti vienu žodžiu. Viskas prasideda tuo, kad sunkiai priimama kritika, atsiranda pernelyg didelis reiklumas aplinkiniams. Jūsų noras padėti, pasirūpinti ir kontroliuoti baigiasi tuo, kad visi pradeda jūsų šalintis. Tai dar kartą parodys, kad gėris ne visada yra semiamas rieškutėmis, kartais jo tiesiog būna per daug arba ne ten, kur reikia. Nesikrimskite, jūs visada galite patylėti ir būti kantresni.

Liūtas (07 23–08 22)

Prieš vėją nepapūsi, telieka eiti pavėjui arba ieškoti užuovėjos. Gūsingi vėjai tikėtini darbe, galbūt net su perkūnijomis ir garsiomis diskusijomis. Nesipriešinkite, nesvarbu, ką manote, nesvarbu, ar paklusite. O kai darbe audra praeis, namie patys ne tik vaikus šokdinsite, bet ir labai mylimai antrajai pusei klius. Savaitė bus gera, sėkminga, bet gana „lietinga“: jei ne jūs, tai po jūsų žodžių kas nors verks.

Mergelė (08 23–09 22)

Darbų daug, skubėti nesiseka, viskas juda truputį kitokia trajektorija, nei jūs planavote. Kad ir koks aktyvus būtų visuomeninis gyvenimas, vis tiek matyti pragiedrulių. Tai puikus laikas tiems, kurie ieško harmonijos ne tik aplinkoje, bet ir savo viduje, tiems, kurie nori keistis ir keisti pasaulį gerąja prasme. Tai laikas komfortui, malonumui, pojūčiams. Kvapai, spalvos, prisilietimai reiškia labai daug. Pasimėgaukite tuo, kas lengvai pasiekiama.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Labai sudėtinga: visas dėmesys partneriui, jo uždirbamiems pinigams, jo naujiems darbams ir jo savirealizacijai. Jis dėl to jaučiasi gerai, tačiau jūs save suvaržote menkindami savo poreikius, pomėgius, jums tenka ramsčio funkcija. Jūs – kuolelis pomidorui, kuris dar tik auga ir neaišku, ar duos vaisių. Jūs turite išlaukti, kito varianto nėra. Kas laukia jūsų pačių? Nieko naujo.

Skorpionas (10 23–11 21)

Gyvenime ne visada sekasi, net jei tu faraonas. Kiekvienas turi savo problemų, rūpesčių. Didžiausi šios savaitės rūpesčiai yra susiję su namais, jų komfortu ir tuo, kas vyksta virtuvėje. Paplotėlių kepimas, tobulo humuso recepto paieškos – nauji išbandymai šeimai. Naujovės naujovėmis, bet neperlenkite lazdos. Didelių pokyčių gal ir nebus, bet šaršalas sukeltas nemažas.

Šaulys (11 22–12 21)

Pašūkauti, priminti namiškiams, kad pinigai ne ant medžių auga, yra tiesioginė jūsų pareiga. Kartu galite patarti, kaip juos uždirbti, užauginti, bet negalite nurodyti, kaip išleisti. Aišku, niekas net neabejoja, kad jūsų galimybės pasirūpinti šeimos gerove šiuo metu didžiausios. Be finansinių reikalų, gyvenimas dar suksis apie naujų kelionių maršrutus, viešbučių žvaigždučių derinimą ir kitokius smagius dalykus. Jei nežadate keliauti, bent egzotiškų augalų sėklų pasėkite.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kiekviename kieme savi akmenėliai. Dar kartelį pagalvokite apie tai, ką darote. Gal savąjį akmenį kaip Sizifas ridenate į kalną, bet to niekam nereikia? O gal jūsų akmuo – paprasčiausias žvirgždo gabalėlis ir užtenka sustoti ir iškratyti? Geras laikas išspręsti problemas, kurios nesisprendė, geras laikas priimti sprendimus, kurių nesiryžote priimti. Nebūtina griauti, galima tiesiog uždėti dar vieną akmenį dėl tvirtumo.

Vandenis (01 20–02 18)

Gali būti, kad jūsų statymai neteisingi. Nesvarbu, ar jūs lošėjas, turintis patirties, ar tiesiog pirmą kartą bandote būti gudresni už aplinkinius. Viskas šią savaitę paprasta, jokių pinklių, jokių užkulisinių žaidimų ar intrigų. Visa tai beprasmiška, bus taip, kaip turi būti, tiesmukiškai ir paprastai. Ne tik namuose, bet ir darbe, santykiuose su kolegomis. Finansiniai reikalai sukelia įtampą tik tada, kai sumanymai bendri su giminaičiais.

Žuvys (02 19–03 20)

Yra daugybė vietų, kurias reikia pamatyti. Daugybė dalykų, kuriuos reikia patirti. Daug stebuklų, kuriais verta patikėti. Tai laikas, kai reikia pasiduoti tėkmei. Nesvarbu, ką sako aplinkiniai, ko moko ar žada. Vadovaukitės nuojauta, labiau pasitikėkite savimi ir stebėkite, kur jus neša gyvenimo tėkmė. Nuneš teisinga kryptimi, jei nesipriešinsite, nieko neskaudinsite ir nemosikuosite irklais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.