Astrologė: vienas ženklas kitą savaitę gali pašokdinti darbdavius

Kitą savaitę daugeliui norėsis įvertinimų ir gerų žodžių, tačiau aplinkiniai ne visuomet bus nusiteikę geranoriškai. Liūto ženklo atstovų laukia pokyčiai. Pasak astrologės Skirmos Liepienės, aplinkybės jiems gali klostytis palankiai ir galbūt net pavyks pašokdinti darbdavius.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 15, 2018, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Krabas. Neimkite to, kas ne jūsų. Niekada negalite žinoti, koks krabas išlįs ir kokių pretenzijų pareikš. Savaitė permaininga: vieną dieną – vienaip, kitą – kitaip. Laimė, rezultatas vis tiek bus teigiamas. Didelių nesusipratimų nekils. Namuose tylu, jokių ginčų ar barnių. Ko dar galima norėti? Norėti galima, tik klausimas, ar gausite, ar pasieksite, o gavę ar išsaugosite. Todėl verskitės su tuo, ką turite.

JAUTIS (04 21–05 21)

Dvi tiesos. Nesulaukiate tokio įvertinimo, kokio nusipelnėte. Manote, kad padarėte viską, ką privalote, buvote geri, dėmesingi, tik kiti susireikšmina ir nepastebi jūsų pastangų. Gali būti. Šią savaitę egzistuoja dvi tiesos: jūsų ir namiškių. Kartais išties būnate malonūs ir kantrūs, o kartais apsimestiniu gerumu maskuojate norą viską mesti ir bėgti. Pasistenkite susivaldyti. Didelė laimė nebūtinai dideliame puode.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Rūpesčiai. Daug problemų, kurias esate priversti spręsti. Gali būti, kad tai bendri šeimos reikalai. O gal antroji pusė kur nors nagus prikišo ir dabar teks viską derinti, tvarkyti, taisyti. Kad ir kaip būtų, suktis teks. Nieko baisaus. Laikas prabėgs greitai, dar spėsite ir savo darbus atlikti, ir draugus aplankyti. Tolimos kelionės bus atidėtos, o vietiniai maršrutai keičiami ne kartą, perkraunami krepšiai. Visų stotelių numatyti nepavyks.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Patarimai. Kiekvienai varlei – sava bala, rūpi savi mašalai. Nesikiškite į svetimus reikalus, nebraidykite po svetimas balas ir viskas bus žymiai paprasčiau. Jūsų dėmesys, patarimai nelabai kam rūpi, nes patarti galite tik toje srityje, kurioje esate šį tą pasiekę. Visa kita – pamąstymai, o tai niekam neįdomu. Bendravimo problemos išliks visą savaitę.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pokyčiai. Naujovės sunkiai skinasi kelią. Viskas pajudėti gali nebent trečiadienį. Tikėtina, kad aplinkybės susiklostys palankiai ir tada jūs galėsite keisti darbą, reikalauti atostogų ar kitaip šokdinti darbdavius. Bendraujant su aplinkiniais antroje savaitės pusėje tikėtinas nedidelis konfliktas. Jis paskatins tobulėti, daugiau dėmesio skirti mitybai, aktyvesniam gyvenimo būdui.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Klausimai. Norite daugiau, aukščiau, geriau. Stenkitės, siekite naujų aukštumų, tačiau nepamirškite, kad ne tik atsivers naujų tolių, galimybių, bet ir padaugės klausimų, į kuriuos neturite atsakymų. Laimė, profesinėje srityje būsite įvertinti. Nesiblaškykite, neišlaidaukite, susitelkite į pagrindinę gyvenimo kryptį ir tikslus. Meilei, bendravimui, antrosios pusės paieškoms laiko lieka mažai.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Darbai. Judėsite ne taip sparčiai ir ne visada į priekį. Tikėtina, kad teks grįžti prie jau buvusių, pradėtų ir atidėtų darbų. Net ir dabar jie eisis sudėtingai, su konfliktų šleifu, papildomais rūpesčiais. Įtakos tam turite mažai. Jei nesiseka, nespauskite. Namuose seksis žymiai geriau, tačiau kalbos apie pinigus ir bendrus įsipareigojimus taip pat bus lydimos neigiamų emocijų.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Sienos. Nereikia teisintis dėl to, ko nepadarėte, ką padarėte ne taip. Klaidas taisykite, tačiau neatsiprašinėkite, neieškokite pritarimo, jei žinote, kad esate teisūs. Viskas vyksta taip, kaip ir turi vykti: sparčiai, su nedideliais pokyčiais ir planais. Nesustokite, jei jaučiate, kad tai jūsų kelias. Neatsisakykite, jei siūlo. Nelipkite per sienas, jei jos pernelyg aukštos.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Svarstyklės. Gyvenimo svarstyklės skirtos ne pomidorams sverti. Jos matuoja gerų ir blogų darbų santykį, sugebėjimą atjausti, pajusti, ilgėtis, mylėti ir neskaudinti. Nebūtinai tai turi vykti namuose, darbe. Viskas dedama ant likimo svarstyklių. Kur jos nusvers, tikrai pajusite. Suprasite, kai sulauksite dėmesio, švelnumo, meilės ar gero žodžio. Suprasite, kai gyvenimas pradės byrėti.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Emocijos. Supinate visus karčius, aštrius ir netgi ašaringus potyrius ir pakabinate džiūti. Gali būti, kad viso to nereikės, netgi neprisiminsite. Tačiau viską paslėpti, užspausti turite dabar, vėliau nieko nesurinksite, emocijos trukdys ne tik santykiams, bet ir darbams. Šventės baigėsi, atostogos toli, todėl reikia imtis kasdienių darbų. Trokštantiems permainų džiaugtis nebus kuo, viskas liks savo vietose.

VANDENIS (01 21–02 19)

Bendrakeleiviai. Viskas aplinkui juda, sukasi, o jūsų gyvenimo bendrakeleiviai laksto, šūkauja ir griuvinėja, versdami ir jus prisidėti prie keisto šurmulio. Nėra ramybės su tais nuotykių ieškotojais. Reikia pamatyti, suprasti to judesio dvasią ir pajusti visus malonumus – ir žygių į kalnus, ir klajonių po parduotuves. Viskas nauja, o gal baisiai svetima, bet su savais ir labai linksmais žmonėmis.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pažintys. Atsiras gudruolių, kurie visur įlenda, viską žino ir yra pasiutusiai dailūs. Paskui tokius galima eiti į pasaulio kraštą pamiršus namus, vaikus ir svarbiausius darbus. Kas gali jus sulaikyti? Amžius – ne kliūtis. Finansai – nestabilus dalykas, o štai noras eiti kartu – begalinis. Nauji pažįstami tampa kompanionais ne tik darbe, bet ir asmeniniame gyvenime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.