Astrologė: vienam ženklui lemta pakilti ypač aukštai

Ši savaitė daugeliui bus palanki siekiant tikslų. Seksis ir Mergelei, ir Svarstyklėms, ir Ožiaragiui, bet tokių viršūnių, kaip Liūtui, nė vienam kitam ženklui nepavyks pasiekti, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2018, 10:22 AM, atnaujinta Apr 17, 2018, 11:38 AM

Avinas (03 21–04 19)

Entuziazmas blėsta ir vis daugiau laiko skiriama materialiems, labiau užčiuopiamiems darbams, sumanymams nei gilinimuisi į save, savo pojūčius, dvasinius siekius. Net sveikatos klausimai nebe tokie svarbūs, nes kartu su pasibaigusiu sulos tekėjimu atsiranda tikėjimas, kad dabar jau viskas gerai ir bus gerai. Puiku, kad jūs pasitikite savimi, tikite savo idėjomis ir darbais. Būtų puiku, jei pasitikėtumėte ir tais, kurie greta.

Jautis (04 20–05 20)

Viskas bus taip, kaip turi būti, o ne taip, kaip jūs modeliuojate, skaičiuojate ir tikitės. Planai keičiasi, nepaisant jūsų įdedamų pastangų. Tai nuoroda, papildoma varnelė norinti atkreipti jūsų dėmesį, kad ką nors darote ar vertinate ne taip. Jums reikia paklausyti patarimų, įsiklausyti į nuojautas, o ne šūkauti, kad žinote geriausiai. Yra vertybių skalė, taisyklės ir turite jų laikytis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Viskas klostosi palankiai. Nusistovi santykiai darbe, namuose, sumažėja audros, nebelieka priežasčių, dėl kurių vertėtų putoti ar bartis. Reikėtų džiaugtis ir mėgautis, tačiau jums tampa nuobodu ir vėl užverdate intrigų ir ginčų katilą, patys tai pamaišydami, tai suteikdami aštrumo. Tokia atmosfera ne visiems tinka, todėl darbuotis ir pasiekti gerų rezultatų sunku, bet užtai labai linksma.

Vėžys (06 21–07 22)

Pavasaris ūžteli, ir gūsiai šilto vėjo nuneša visai ne ten, kur reikia, o ten, kur labiausiai norisi. Ir gali būti, kad jūsų laukiama, ilgimasi, kartais apie jus pagalvojama. Tai ne meilės, o prieraišumo laikas, kai norisi atnaujinti ryšius, surasti giminingą sielą arba tiesiog su kuo nors draugiškai pasikalbėti apie kasdienybę. Bus taip, kaip norėsite jūs. Darbuose kur kas mažiau romantikos ir dar mažiau sėkmės.

Liūtas (07 23–08 22)

Lipti aukštyn kur kas sunkiau nei leistis. Tačiau kylant į viršų atsiveria vis nauji vaizdai, matomos didesnės perspektyvos. O matant, suvokiant galima prisigalvoti daugybę įdomybių. Gal tai bus labai perspektyvu, o gal tiesiog kvaila ir neįgyvendinama. Vaizdas iš viršaus vis tiek užburia ir skatina ieškoti naujovių. Atsiras, kas keliaus į viršūnę pasižvalgyti kartu su jumis.

Mergelė (08 23–09 22)

Įveikti galima visus sunkumus, visas kliūtis ir nesusipratimus. Svarbiausia – jūsų noras, užsidegimas ir ėjimas tikslo link. Jūs neturite laiko klajoti, abejoti ar vaikščioti ratais. Jums reikia judėti savo tikslo link. Tikėtina, kad atsiras norinčiųjų padėti. Tai labai puiku, bet kur kas geriau, kai viską padarote patys. Daugiausia pastangų reikės darbams, kuriuos jau buvote nukėlę, atidėję ar tiesiog primiršę, atlikti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Avantiūrizmo mastelis tiesiog stebina. Ostapas Benderis greta jūsų – lyg bažnyčios choristas. Sugalvojate ir įsukate tokių keistų verslų, keistų sandorių, kad lieka tik stebėtis. Rizika pagirtina, bet tik tol, kol neprasilenkia su sveiku protu, o jo gali pritrūkti. Būtų smagu, jei atsirastų kas nors greta, kas prilaikytų, neleistų nuklysti. Namie viskas puiku, nors ir ten staigmenų bus, bet jau ne iš jūsų pusės.

Skorpionas (10 23–11 21)

Daug netikrumo, bet dar daugiau kūrybos, idėjų, polėkio, žavesio. Viskas taip svarbu, įdomu ir kartu nestabilu. Sunku viską suspėti, atlikti laiku, nieko nepraleisti. Nėra teisingo požiūrio ar naudingo užsiėmimo. Viskas, kas dabar vyksta, vienodai svarbu. Vieni dalykai svarbūs gyvenimo patogumui, kiti perspektyvoms, o treti tiesiog malonūs. Pavasariniai orai vis dažniau išveja į lauką – neperšalkite.

Šaulys (11 22–12 21)

Jus blaško, atitraukia jūsų dėmesį, aplinkybės keičia jums įprastą darbų ritmą. Tai erzina, trukdo ir kartais tiesiog išmuša iš vėžių. Bet tai atsitinka dažnokai, kai darbai byra, skyla ir netikėtai sudygsta lyg pernykštės gilės. Viskas susitvarkys, jei neskubėsite, nesiblaškysite ir tinkamai įvertinsite nebaigtų darbų svarbą. Asmeniniame gyvenime – nerimas, blaškymasis ir bandymas rasti kompromisą. Amžiną kompromisą tarp „noriu“ ir „reikia“.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tikėtina, kad šią savaitę sieksite tikslo visomis įmanomomis priemonėmis. Kartais pasitelksite draugus, bičiulius ir net tėvus, kad sulauktumėte palaikymo. Bus visko: ir gražių, ir negražių dalykų, dėl kurių sulauksite nemalonumų. Kiekvienai mafijai savas komisaras Katanis. Atsiras, kas su jumis susitvarkys. O tiems, kurie ramiai, tyliai sėdės, gal kosulį ar nikstelėtą koją gydysis, viskas klostysis sklandžiau.

Vandenis (01 20–02 18)

Priešas ras silpną vietą ir spustelės. Būkite pasiruošę su tuo susidoroti. Nesvarbu, ar tai rimti reikalai, ar tik smulkmenos. Bus itin nesmagu, kai reikės aiškintis, teisintis dėl to, ko nebuvo ar įvyko netyčia. Nedidelės kelionės, daugybė naujų pažinčių, pokalbių, debatų, susitikimų. Labai smagu, kad daugiau laiko praleidžiate tarp žmonių, kad esate giriami ir vertinami. Verta pagalvoti, ko gi jiems iš jūsų reikia.

Žuvys (02 19–03 20)

Mėgaukitės tuo, ką turite, mylėkite tai, kas greta jūsų, kas yra jūsų. Daugiau dėmesio skirkite namams, jų jaukumui, tvarkai. Puoselėkite ir puoškite savo namus, kurkite tą stebuklingą atmosferą, kuri galėtų suburti namiškius. Namų tema – aktualiausia. Darbuose nieko nauja, tik pinigų mažiau, o užduočių daugiau. Jūsų tai nebaugina ir leidžia pakilti į naują profesinį lygmenį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.