Astrologė: keletui ženklų artėjanti savaitė – labai įtempta

Ateinanti savaitė keletui ženklų bus paini. Vieni sieks užsibrėžtų tikslų, kiti spręs užsilikusias problemas. Daugeliui prireiks kantrybės, tikina astrologė Skirma Liepienė.

 Štai ko reikėtų laukti ateinančią savaitę.<br> 123rf.com nuotr.
 Štai ko reikėtų laukti ateinančią savaitę.<br> 123rf.com nuotr.
Jautis
Jautis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 22, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Apr 22, 2018, 11:11 AM

JAUTIS (04 21–05 21)

Laimė. Iki laimės reikia nedaug: kad viskas būtų teisinga, tvarkinga ir ilgam. Jums nereikia trumpalaikių nuotykių ar darbų, to jums reikia dešimtmečiams. Todėl ilgai renkatės, kapstotės, svarstote ir atmetate. Ar tikrai turite dešimtmečius laimės paieškoms? Ar žmonės, esantys šalia, lauks taip ilgai? Kažin. Todėl paspartinkite žingsnį ir neatidėliokite sprendimų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Nuotykiai. Tai, kas jums atrodo kaip nuolaidos, kompromisų ieškojimas, tėra gerų santykių išsaugojimas. Jei mažiau ginčysitės ir ožiuositės, daugiau turėsite. Nereikia laikytis įsikibus to, kas jau seniai tapo neaktualu. Nebijokite naujovių, leiskitės į nuotykius, o kartu pakvieskite ir bičiulių. Ypač tuos, kuriuos seniai matėte.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Sėkmė. Vingiuotas kelias gali vesti ir į žydinčias kalvas, ir žemyn. Daug kas priklauso nuo jūsų nuostatų. Jei manysite, kad viskas pilka, murzina, šlapia ir nėra jokių perspektyvų, taip ir bus. O jei įžiūrėsite žalią kilimą, pamatysite žydinčių raktažolių, galėsite tikėtis gražesnio, laimingesnio, sėkmingesnio gyvenimo tarpsnio. Naujos pažintys (netgi užmegztos virtualioje erdvėje) virs ilgalaikiais santykiais.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Vėjas. Nuvalykite langus ir įsileiskite į namus pavasarį. Tegul vėjas išpūs ne tik nusivylimus, nerimą, bet ir barnių nuosėdas. O tai, kas liks, paslėpkite, nustumkite tolyn. Pasilikite tik tai, kas džiugina ir gyvenimą daro lengvesnį. Namų reikalai nutols, pareigų sumažės arba jos neslėgs. Trumpos kelionės ir pašnekesiai – šios savaitės saldainiai. Svarbu, kad nebūtų lipnu.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Žavesys. Pavydas – lyg dilgėlės: brūkšteli vieną kartą, o perši ilgai. Ateina laikas, kai reikia nekreipti dėmesio į aplinkinių keliones, vaikų laimėjimus. Jūs turite savo sėkmę, laimę, savą gerovės matą. Džiaukitės išskirtinumu, žavesiu, mokėjimu bendrauti, megzti pažintis. Naudokitės tuo, ką turite, ir nesižvalgykite į kitus.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Svajonė. Kai žinote, ko norite ir kaip tai pasiekti, viskas tampa žymiai paprasčiau. Atsiranda reikalingų žmonių, būdų ir kelių. Savaitė kupina pašnekesių, susitikimų, debatų ir aistringų ginčų. Po viso šito šurmulio atsiras aiškumas. Laukia trumpos kelionės, gali tekti rašyti laiškus draugams užsienyje. Taip judėsite link savo svajonės.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Burbulas. Didelis, gražus, spalvotas muilo burbulas vis dar pučiasi, kyla ir žada nuostabių dalykų. Tik nepamirškite, kad visi burbulai anksčiau ar vėliau sprogsta. Iki šio nemalonaus įvykio dar yra šiek tiek laiko, todėl viltys didėja. Savaitės pabaigoje viskas pasikeis. Būkite atsargesni, nes gali graužti akis. Svarbiausia – išspręsti socialines problemas. Visa kita paaiškės savaime.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pareiga. Žinodami, kad peržengiate tam tikrą ribą, suprasdami, kad tai, ką darote, ne visai teisinga, galėsite sustoti ir atšaukti sprendimus. Suprasite, kad žmogus yra silpnas.

Elgsitės taip, kaip nenorėtumėte, kad elgtųsi jūsų antroji pusė. Kviestiniai vakarėliai nedomins, tačiau dalyvauti juose bus jūsų pareiga. Pasitelkite kantrybę.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Bendradarbiavimas. Jei yra bent mažiausia galimybė, reikia ja pasinaudoti. Visai nesvarbu, koks oras, kokio dydžio balos ir kokie atspindžiai jose. Viską lems troškimas pasiekti tikslą. Gali būti, kad atsiras geradarių, kurie bandys padėti, paremti.

Vis dėlto žymiai geriau seksis, jei viską darysite patys arba su partneriais, kuriuos pasirinksite. Šiuo atveju bendradarbiavimas ir pagalba yra skirtingi dalykai.

VANDENIS (01 21–02 19)

Santykiai. Dažna pokalbių tema taps finansiniai reikalai. Atsiras žmonių, kurie galės patarti, kaip pradėti naują verslą, sudėlioti sąskaitas, nuslėpti mokesčius. Šiuo metu tai puiki išeitis, tačiau su pasekmėmis.

Pinigai gadina žmones, o ypač neuždirbti. Todėl atsakingai įvertinkite situaciją ir numatykite, kur trauksitės nesėkmės atveju. Santykiai namuose tik atrodo geri. Iš tiesų jie nenuoširdūs ir keliantys daugybę klausimų.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Nesklandumai. Lengviausia kaltinti kitus, aplinkybes, užkeikimus ar nužiūrėjimus. Šiaip ar taip, klaidų dažniausiai darote jūs. Pernelyg aktyviai siekiate laimės ir nekreipiate dėmesio į tai, kaip šie veiksmai paveiks aplinkinių gyvenimą.

Nesureikšminkite susiklosčiusios situacijos ar įsiplieskusių konfliktų. Visa tai galima išspręsti – reikia grįžti į pirminį tašką ir suprasti, nuo ko viskas prasidėjo. O nesklandumų priežastis – jūs patys.

AVINAS (03 21–04 20)

Paslaptys. Pilna pintinė paslapčių, lengvų lyg pienės pūkas: sunku išlaikyti ar pridengti, nes tik kilstelėjus ar krestelėjus pintinę viskas pasklis. Nieko keista ir gėdinga, bet vis tiek nenorėsite būti atviri.

Darbe – kaip visada. Ne viskas priklauso nuo jūsų, pasitaiko situacijų, kuriose jūsų žodis lemiamas, tačiau sprendimai ne itin teisingi. Tai bus įvertinta daug vėliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.