Astrologė perspėjo vieną ženklą: suspėkite tai padaryti iki savaitgalio

Ši savaitė nėra itin lengva – ypatingų likimo malonių nesulauks nė vienas Zodiako ženklas. O štai problemų bus ne vienam. Realizuoti troškimus ypač reikėtų suskubti Ožiaragiui: savaitgalį ateis laikas, kai kiekvienas jo noras suduš į tūkstančius šukių, perspėja astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2018, 1:07 PM, atnaujinta Apr 24, 2018, 2:36 PM

Avinas (03 21–04 19)

Jūs norite tikėti, kad viskas bus gerai ir taip, kaip jūs svajojote. Jei norite, tai ir būsite apgauti. Nes iliuzijos, burtai ir kerai dabar daug stipresni už tai, kas realiai vyksta. Nemaža dalis šio netikrumo ateina pro namų duris. Ar įsileisite, čia jau jūsų reikalas. Savaitės pradžioje trūks konkretumo, stabilumo. Negalėsite pasitikėti savo nuojautomis, juo labiau draugų patarimais.

Jautis (04 20–05 20)

Gyvenimas jums nieko neskolingas. Jis egzistuoja kaip upė, teka ir teka. Galite bandyti plaukti prieš srovę, bet galite išmokti pasinaudoti tėkme. Tačiau jūs dabar įnirtingai stengiatės nugalėti srovę, kol ji tėkš jus į uolas. O tada paklusite, nurimsite ir susitaikysite su situacija. Todėl vertėtų bent jau šią savaitę būti ne tiek užsispyrusiems, rečiau ieškoti tiesos ir bent retsykiais pagalvoti, kas bus, jeigu bus.

Dvyniai (05 21–06 20)

Savaitė prasideda dideliais norais. Tačiau ne viskas taip gražiai žiba, kaip kartais atrodo. Greičiausiai viso to ir nereikia, bet tiesiog norisi. Tie norai susidėlios, susislėgs dar iki penktadienio. Todėl jei jie išliks, vadinasi, jų tikrai reikia. Reikia ir su kuo nors pakalbėti, pabūti, sielą nuraminti. Tiems, kurie trokšta veiklos, kuriems atrodo, kad nuo pavasario keičiasi gyvenimas, teks nusivilti: viskas kaip buvo, taip ir lieka.

Vėžys (06 21–07 22)

Jei viskas ne tai, ko tikitės, patys kalti: reikėjo anksčiau pelėms spąstus paspęsti. Vėluos ne tik darbai, pažadai, bet ir ilgalaikiai planai. Tie, kuriuos patys susikūrėte ir niekam nesakėte. Bet tai tik pavasarinis rūkas, jis ten, kur žemiausia, ten, kur mažiausiai judesio. Akių nedraskydami, negąsdindami ir nesiputodami viską padarysite, išsiaiškinsite ir jau penktadienį pajusite, kad pasaulis vėl priklauso jums.

Liūtas (07 23–08 22)

Meduoliniai nameliai būna per Kalėdas, kiškio pyragas – per Velykas. O dabar likimas dalins tik trupinius. Bet jei geri, apsukrūs ir dėmesingi būsite, nemažai susigriebsite likimo dovanų. Viską lems greitis. Laiko pagalvoti, pasvarstyti nebus. Tiesiog imate ir dalyvaujate. Jei pavėluosite, paguodos prizas lauks savaitgalį. Tikėkimės, kad tai bus gera pradžia.

Mergelė (08 23–09 22)

Kad galėtumėte gyventi ir džiaugtis, turite jaustis laisvi. Tačiau laisvės jausmas dabar labiau priklauso nuo aplinkos nei nuo jūsų pačių. Ir visai nesvarbu, kokia šluota ir kur skraidote: madas diktuoja kaimynai. Visi reikalai daug paprasčiau sprendžiami prie kavos puodelio nei oficialioje aplinkoje. Žiūrėkite į tai kaip į laikiną reiškinį ir nesistenkite visko pakeisti vienu mostu.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Žmonės keičiasi, bet ne visi turi galimybę tai įrodyti. Šią savaitę jūs galite sužavėti ir nustebinti savo ekscentriškumu, kurį taip puikiai slepiate po diplomatiškumo kauke. Tai laikas, kai galite pademonstruoti savo norus, pomėgius ar prieraišumą jums patinkančiam žmogui. Niekas net nedrįs priekaištauti. Gal kiek mažiau dėmesio skirsite darbams, nes jie tekės savo vaga, be didesnių permainų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pelėkautai pastatyti. Dabar lieka tik tykoti ir laukti, kol jie trinktelės. Laukimo savaitė. O kol laukiate, tikitės, skaitykite, eikite pasivaikščioti, džiaukitės pokyčiais, kurie vyksta greta jūsų. Gal jums ir nepatiks, ką išgirsite apie save, bet tai padės tobulėti, šį tą pakeisti buityje bei drabužių stiliuje. Menki, bet vis tiek pokyčiai. Savaitgalio apsipirkimai gali gerokai paploninti piniginę. Pagalvokite, ar tikrai visko tiek reikia.

Šaulys (11 22–12 21)

Drakoniški planai, dideli užmojai kaip ir susitraukia. Nebelieka to mastelio, nesinori daugiau, skaniau, puošniau. Norisi tik tiek, kad jaustumėtės saugiai, patenkinti ir nebūtų didelių problemų. Viskas kaip ir suprantama, tik asmeninės problemos jau priklauso nuo jūsų, o ne nuo žvaigždžių. Nes jei naminės pareigos slegia, o meilė nustumta kažkur į nuošalį, problemos laukia itin didelės. Pirmadienį viskas gali išaiškėti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jei turite troškimų, planų ar didelių svajonių, nepalikite jų savaitgaliui. Tai bus metas, kai kiekvienas noras tiesiog suduš į galybę mažų šukių. Ir rinkti jų nebus nei laiko, nei noro. O ir nuotaikos bus labai permainingos. Atsiranda noras truputį pataupyti, atidėti arba investuoti į naują darbo vietą. Situacija kaip ir gera, nes mintys – apie ateitį. Bet visa tai nedžiugina, kaip ir pažadas, kad vasara bus lietinga.

Vandenis (01 20–02 18)

Didelės žuvys ėda mažas. Norinčių pasmaguriauti jumis atsiras. Tiek gerąja prasme, tiek ir blogąja. Kad didelių bėdų nenutiktų, nekeiskite savo gyvenimo maršruto dėl besiblaškančio slieko. Geriau viskas tegul liks taip, kaip yra. Jei reikia papildomos dozės adrenalino ar norisi sugriauti gyvenimą iki pat dumblino dugno, tam labiausiai tiks penktadienis. Jums savaitės pradžia daug palankesnė nei savaitgalis.

Žuvys (02 19–03 20)

Būna, vienas žodis karą nutraukia, o kartais dėl vieno žodžio galva prarandama. Kad jums taip nenutiktų, žinokite, kam ką pasakyti ir kur kada ką nunešti. Pakišų nereikia, bet mažomis smulkmenomis draugus pamaloninti būtina. Draugai – tai tikrasis ramstis, kuris jums reikalingas. Ketvirtadienis žada finansinius apkarpymus. Gal ir ne itin reikšmingus, tačiau nemalonius. Net jei tai ir būtinos išlaidos, visa tai bus traktuojama kaip apiplėšimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.