Astrologė: vienas ženklas gaus puikią galimybę užsidirbti

Pavasariškai šilta ateinanti savaitė atneš daugiau džiugių akimirkų nei praeinančioji. Skorpionai galės jaustis užtikrintais lyderiais, o štai Dvyniams atsivers puikių galimybių užsidirbti, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 29, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Apr 29, 2018, 10:59 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Vėjas. Likimas – kaip vėjas, dažnai keičiantis kryptį. Tikėtina, kad šią savaitę pūs ne iš pietų. Todėl teks susiimti ir gerai pagalvoti, ar verta eiti prieš vėją. Kad ir kokios audros lauktų, jos greitai išsikvėps ir tada galėsite atsipūsti. Planuodami darbus nepasitikėkite niekuo – pasistenkite juos atlikti patys, be pagalbos ir atidėliojimų. Nepamirškite, kad joks talismanas nepadės.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pasakos. Būti savimi ne visada galima. Kartais reikia prisitaikyti, pritarti tiems, kas seka pasakas, kuriomis jūs netikite. Nepamirškite, kad kiekviena legenda turi pagrindą. Trokštantiems dėmesio, podiumo ar blizgančio žurnalo viršelio nebus lengva – kurdami įvaizdį susidursite su apribojimais. O tai nebus nei malonu, nei patogu. Savaitės pabaigoje jums tai pavyks padaryti be keblumų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Papuošalai. Laikas, susijęs su puikiomis galimybėmis uždirbti. Nors kartais ir atrodo, kad neverta tiek stengtis dėl tokio menko rezultato. Rezultatas nebus menkas, jei nesusipančiosite skolomis ar nerealiais įsipareigojimais. Poreikis turėti gražių daiktų neslopsta, todėl labai tikėtina, kad papuošalų dėžutės bus kupinos naujų lobių. O ar atsiras laiko galvoti apie meilę? Jei apsidairysite, suprasite, kad ją pametėte kažkur tarp blizgučių.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Tironija. Primesti savo nuomonę, išsireikalauti tai, kas priklauso, pademonstruoti, ką mokate, – ne pats geriausias variantas. Pasitelkite diplomatiją, išmintį ir gražiai, subtiliai pasiekite, ko norite. Tada ir vertinimas bus kitoks, ir jausitės kaip žmogus. Tironų ir diktatorių bijo, bet niekas jų nemyli. Savaitgalis bus švelnesnis.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Darbai. Saulė tipena eglių bokšteliais, tačiau romantikos nėra dėl kelių paprastų priežasčių: ieškote ne ten ir ne su tais žmonėmis. Nuotykių, pramogų taip pat nebus daug. Viskas suksis apie darbus ir galimybes. Greičiausiai tai nėra nauja ir netikėta. Labiau panašu į jūsų patirties, įdirbio įvertinimą. Leiskite, kad kiti pamatytų, ko nusipelnėte.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Gėlynai. Daug laiko tenka skirti namams, jų aplinkai. Dabar norite ne tik komforto, prabangos, bet ir pasigirti tuo, ką turite. Tai nėra blogai, tačiau prieš pertvarkant namus reikia gerai pagalvoti, ar būtina viską keisti iš pagrindų. Gal galima pasitenkinti detalėmis? Parkų, želdynų ir gėlynų tvarkymas – sritis, kurioje knietės pasireikšti. Neribokite savęs.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Aštriadančiai. Laiptai ne visada veda aukštyn, kartais jie nutiesti iki pat ežero dugno. Tai irgi nėra blogai – pagaliau galėsite atsispirti ir kilti. Svarbu neįsipainioti į dumblius ir nepatekti į nasrus kokiai plėšriai žuviai. Aplink nemažai aštriadančių, norinčių atkąsti dalį jūsų gyvenimo. Todėl ypač saugokite tai, ką turite. Tikėkitės, kad ir jėgų, ir oro nepritrūks.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Lyderystė. Populiarumas ir garbės troškimas, tik gal kiek per daug pompastikos. Tai žavi ne tik jus, bet ir esančius šalia. Todėl palyda bus puiki. Tik gaila, kad tai atsibos ir teks ieškoti naujų pramogų. Lyderio pozicija galite pasidalyti, bet jos neužleiskite. Svarbias paslaptis geriau pasaugoti nei papasakojus tikėtis atleidimo.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pienės pūkas. Namų reikalai – labai svarbūs. Jie jūsų nepaleidžia, tačiau dabar tai nėra sunkios pareigos ar rimti rūpesčiai. Greičiau mielas pasibuvimas su šeima, ramūs vasaros planų svarstymai. Gali tekti keisti gyvenamąją vietą. Gyvenimas taps lengvas tarsi pienės pūkas. Gali būti, kad ateityje kažkas prisės naujų piktžolių, bet dabar reikia džiaugtis.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Laisvalaikis. Vasaros laukimas nevargina, greičiau verčia peržiūrėti darbų planus, primena, kas turi būti atlikta. Svarbu, kad jau dabar suplanuotumėte keliones, savaitgalius. Reikia žinoti, kiek laiko lieka pramogoms, rankdarbiams ir žolynams. Taip pat svarbu, ar galėsite skirti laiko šeimai, ar turėsite noro apsilankyti kultūriniuose renginiuose. Visuomeniniame gyvenime dalyvauti būtina.

VANDENIS (01 21–02 19)

Kelionės. Negalima suversti visų sprendimų kitiems. Niekas nesako, kad tik jūs galite viską užglaistyti, bet dalyvauti priimant įsipareigojimus būtina. Tik taip pavyks kontroliuoti situaciją. Šią savaitę laukia ne tik rūpesčiai, bet ir malonios pramogos. Vieni vyks į Suvalkus, kiti pietaus Paryžiuje. Vienaip ar kitaip, trauks svetimi kraštai. Nenorite niekur vykti? Pasidomėkite kitų šalių patiekalais ir šventę surenkite savo kieme.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Linksmybės. Venkite kraštutinumų – atsivėrusios galimybės gali ir į bedugnę nugramzdinti. Nesileiskite į miglotus, mistiškus sandorius. Drąsa pagirtina, tačiau nepamirškite, kad artimiausios dienos dvelkia nelaime. Pasiryžusiems keliauti lieka patarti: kad ir kokia maloni būtų kelionė, neviršykite greičio. O tiems, kurie lieka namuose, derėtų pasilinksminti. Taip pat patartina ką nors pažadėti ir ištesėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.