Astrologė: šiam ženklui kiekviena diena bus lyg atradimas

Šią savaitę laukia daug aistrų, bus ir nemažai paslapčių. Likimo numylėtiniai bus Vandeniai, kuriems kiekviena diena bus kaip atradimas, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2018, 10:14 AM, atnaujinta May 2, 2018, 12:04 PM

AVINAS (03 20 – 04 19)

Reikalingas draugas ar draugė, kad galėtumėte jiems paslaptis papasakoti. Įsitikinkite, kad turite tokį žmogų greta. Jei ne, ieškokite. Jei jūs neturite paslapčių arba tos paslaptys jūsų neslegia, gyvenimas – lyg atversta knyga, tada viskas kitaip: jums reikalingos paslaptys. Ieškokite jų senamiesčio labirintuose. Ši savaitė nežada nei didelių pramogų, nei stebuklingų atostogų. Bet ji bus kupina draugiškų, malonių pasisėdėjimų, arbatėlių ir panašių susitikimų.

JAUTIS (04 20 – 05 20)

Savuosius rūpesčius norėsis perkelti ant svetimų pečių. Tai negali džiuginti nei jūsų artimųjų, nei draugų. Taip patys paaštrinsite padėtį. Galite pradėti visus naujus darbus. Ir visai nebūtina ugnis iš šalies. Užteks savosios. Devizas „Dirbu tai, kas papuola gyvenimo kelyje“ – teisingiausias. Visi darbai jūsų. Jų laukia sėkmė. Vargu ar pavyks išvengti pykčio priepuolių. Priežastimi gali tapti ir pavydas. Todėl turintiems neramią antrą pusę patartina nejuokauti.

DVYNIAI (05 21 – 06 20)

Trumpesnis sijonas, didesnė dekoltė padeda sutvarkyti kai kuriuos reikalus. Bet labai greitai pridaro naujų rūpesčių. Todėl bandydami prastumti naujus projektus, skubėdami sutvarkyti būtinus reikalus neperženkite ribos tarp flirto ir rimtų pažadų. Juo labiau, kad savaitės pabaiga, kaip ir pirmadienis, jau turės karminį atspalvį. Pradėsite jausti, kad tai, kas dabar vyksta, labai svarbu. Ypač jausmų sferoje.

VĖŽYS (06 21 – 07 22)

Tvarka darbe, namuose ar sode nėra stiprioji jūsų pusė. Bet panašu, kad švaros fėja dabar įsisuko, ir jums teks tuo užsiimti. Norite to ar ne. Bus gaila laiko, pastangų, bet tai įneš aiškumo ir kai kuriuose reikaluose. Vairuojantiems patarimas: būkite atidūs kelyje, nes būtent ten jūsų dabar gali laukti meilė. Atverti langai prišaukia permainų vėją ir peršalimo ligas. Gyvenkite pagal sezoną.

LIŪTAS (07 23 – 08 22)

Valgykite juodą šokoladą – niekada nepersivalgysite, nes ten nėra tiek daug papildomo skonio. Tik tai, kas tobula. O to tobulumo dabar reiktų. Nes viskas, kas aplink, kažkaip susijaukę, praradę ribas ir paprastumą. Toje visoje pompastikoje ir smulkmenų sureikšminime trūksta tikrosios daiktų vertės. Ir tai dabar jums jaučiasi. Jūs mokate suderinti prabangą su nuoširdumu – nebijokite to daryti, tegul tai bus ne tik naujas gyvenimo stilius, bet ir naujas aprangos kodas.

MERGELĖ (08 23 – 09 22)

Viskas tikrai ne taip, kaip atrodo, ir viskas ką nors reiškia, net jei jums tai tik mažos smulkmenos. Smulkmenų, kaip ir atsitiktinumų, sutapimų, dabar nėra. Yra tik ženklai, keliai, kuriuos ne visada matote ar teisingai suprantate. Raskite vedlį, kuris padės. Ir tai nebūtinai gražus nesiskutęs jaunuolis, gali būti ir senyva moteriškė, kurie vienu ar kitu žodžiu padės suvokti tiesą.

SVARSTYKLĖS (09 23 – 10 22)

Gyvenimas skirtas gyventi ir džiaugtis, o ne svarstyti, kiek esate verti ir ką už kiek įsigyti. Finansiniai, turto bei savigraužos klausimai užima nemažai laiko. Bet tai nieko nekeičia iš pagrindų. Ir gaila laiko, kuris praleistas veltui, tuštiems svarstymams. Jei norisi atiduoti duoklę visuomenei ar kam nors padėti, darykite tai patys. Bet neorganizuokite bendrų projektų, nesureikšminkite to, nekelkite iki padebesių savo nuopelnų. Gyvenkite paprasčiau, be pompastikos.

SKORPIONAS (10 23 – 11 21)

Patys įpūtėte ugnį, patiems ir teks gesinti. Ir viskas dėl smulkmenos, dėl žvilgsnio ar paprasto nesusikalbėjimo. Dabar toks laikas, kai jums tenka patiems galvoti ir priimti sprendimus. Galvoti ne apie ateitį, bet apie esamą momentą. Norintiems pirkti, parduoti, reikia būti atidiems: tokių sandėrių sąžiningumu dabar galima abejoti. Atsiradus galimybei išvykti savaitgaliui, taip ir padarykite. Net jei tai bus ir trumputė išvyka į pradedančius žydėti sodus.

ŠAULYS (11 22 – 12 21)

Perkratinėti senus daiktus neverta: naujas sezonas, naujos mados, nauji norai. Gal ne taip greitai kaip trokštate, gal ne ten kur norite, bet viskas vyksta teigiama linkme. Tiesa, tik tiems, kas galvoja apie save, savo namus ir tuos, kurie greta. Trokštantiems pripažinimo, šlovės ir didelių nuotykių sudėtingiau, bet ir jie gali savaitgalį sulaukti spalvotų fejerverkų. Bet tai ne finansinė sėkmė, ir net ne pripažinimas. Tiesiog jus mato, jus myli ir žavisi.

OŽIARAGIS (12 22 – 01 20)

Kartais gyvenime viskas surišta plonomis virvelėmis, tik jų nesimato. Atrodo, kad viską galite patys. Veikti, ką norite, esate laisvi, turite pasirinkimą. Žinote, kaip gyventi, kur eiti, ir laimė visai greta. O Didysis Lėlininkas tik virvelę timpteli, ir paaiškėja, kad visa tai, visa laisvė – tik mūsų sugalvota. Todėl nespurdėkite, eikite ten, kur einate, nes virvelės gali taip susipainioti, kad niekas jų neišpainios.

VANDENIS (01 21 – 02 17)

Optimizmas ne be pagrindo. Praplėtę savo įtakos sferą tikrai nenusivilsite. Išnaudokite šį šansą. Palanku drauge ne tik savaitgalius planuoti, bet ir bendrus verslus kurti. Galimos rimtos permainos visuomeniniame gyvenime. Bet tai neturėtų būti susiję su meilės nuotykiais. Kiekviena diena šią savaitę – atradimas. Todėl būkite pasiruošę ne tik keisti drabužių stilių, bet ir gyvenamą vietą ar pakeleivius.

ŽUVYS (02 18 – 03 20)

Lemtinga pažintis gali pakeisti jūsų gyvenimą. Supratimas, dėmesys – štai kas būtina jūsų žmogui. O manais gausite žymiai daugiau. Bet reikia save truputį prilaikyti, nelėkti stačia galva bedugnės link. Namuose negvildenkite finansinių klausimų, neaptarinėkite didelių pirkinių – reikalinga pauzė ir laikas, kad viskas atrodytų paprasta ir vietoje. O trečiadienį užklupęs parduotuvių virusas gyvuos iki pat savaitgalio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.